Locke_John Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 "ξεθάβω" αυτό το θέμα, για να θέσω ένα κάπως αντίστροφο ερώτημα: Έχω κάποια παπούτσια (φθηνά) που είχα αγοράσει για ποδοσφαιρο σε 5*5, δηλαδή είναι απλά "σφιχτά" γύρω απ' το πόδι με πλαστικό πάτο από κάτω με πολλές πολλές μικρές πυκνές "τάπες" ας πουμε, πλαστικές εννοείται. Ενώ κάνω προπονήσεις στίβου(ερασιτεχνικά), παρατήρησα ότι κυριως στα άλματα ,ίσως είναι και ιδέα μου, με βολεύουν καλύτερα από τα κλασσικά παπούτσια προπόνησης κ αθλητισμού. Ποια η γνώμη σας; (Σε λίγες ημέρες θα δώσω κ κάποιες εξετάσεις με αθλήματα στίβου (όρια επιτυχιας των πανελληνίων εξετάσεων ) και έχω (σχεδόν) αποφασίσει να χρησιμοποιήσω αυτά που σας περιέγραψα,τα "ποδοσφαιρικά". Η σκέψη μου είναι, ότι μοιάζουν, κάπως, με τα λεγόμενα "Spikes(παπούτσια στίβου με καρφιά"(δεν έχω φορέσει ποτέ ούτε θα ήθελα να αγοράσω τώρα τέτοια) κ ότι "τυλίγουν" πιο σφιχτά το πόδι. Επίσης ότι επειδή είναι πιο σκληρά, ίσως στα άλματα δεν απορροφούν δύναμη σώματος οποτε βοηθάνε κάπως στην εκρηκτικότητα) Θα εκτιμούσα την άποψή κάποιου πιο ψαγμενου, με κατανόηση προς τις απορίες μου κατά προτίμηση
vampira Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 22 ώρες πριν, Locke_John είπε "ξεθάβω" αυτό το θέμα, για να θέσω ένα κάπως αντίστροφο ερώτημα: Έχω κάποια παπούτσια (φθηνά) που είχα αγοράσει για ποδοσφαιρο σε 5*5, δηλαδή είναι απλά "σφιχτά" γύρω απ' το πόδι με πλαστικό πάτο από κάτω με πολλές πολλές μικρές πυκνές "τάπες" ας πουμε, πλαστικές εννοείται. Ενώ κάνω προπονήσεις στίβου(ερασιτεχνικά), παρατήρησα ότι κυριως στα άλματα ,ίσως είναι και ιδέα μου, με βολεύουν καλύτερα από τα κλασσικά παπούτσια προπόνησης κ αθλητισμού. Ποια η γνώμη σας; (Σε λίγες ημέρες θα δώσω κ κάποιες εξετάσεις με αθλήματα στίβου (όρια επιτυχιας των πανελληνίων εξετάσεων ) και έχω (σχεδόν) αποφασίσει να χρησιμοποιήσω αυτά που σας περιέγραψα,τα "ποδοσφαιρικά". Η σκέψη μου είναι, ότι μοιάζουν, κάπως, με τα λεγόμενα "Spikes(παπούτσια στίβου με καρφιά"(δεν έχω φορέσει ποτέ ούτε θα ήθελα να αγοράσω τώρα τέτοια) κ ότι "τυλίγουν" πιο σφιχτά το πόδι. Επίσης ότι επειδή είναι πιο σκληρά, ίσως στα άλματα δεν απορροφούν δύναμη σώματος οποτε βοηθάνε κάπως στην εκρηκτικότητα) Θα εκτιμούσα την άποψή κάποιου πιο ψαγμενου, με κατανόηση προς τις απορίες μου κατά προτίμηση ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ και πάλι όχι. Με 50 ευρώ βρίσκεις spikes επώνυμα που θα κάνουν την δουλειά τους τέλεια και θα κερδίσεις χρόνο στο τρέξιμο, αρκετό χρόνο! Για το άλμα δεν το συζητάμε, είναι η μέρα με την νύχτα. Καμία σχέση το κράτημα που έχουν τα παπούτσια στίβου με τα ποδοσφαιρικά. Το καλύτερο με τα ποδοσφαιρικά να γλυστρήσεις στο 400αρι στην στροφή ή στο άλμα και το ακόμα χειρότερο να σου μείνει κανένα γόνατο στο χέρι.... Και ποτέ να μην έχεις φορέσει spikes στίβου, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Πρόσεχε όμως τα καρφιά για τον στίβο είναι πολλών κατηγοριών, αυτά για τρέξιμο είναι το παπούτσι που έχει κάτι σαν τακούνι. Εσύ θες τα απλά που κάνουν και για άλματα και για τρέξιμο. Απλά θα αλλάξεις τα καρφάκια, δεν θυμάμαι όμως αν τα πιο ψηλά είναι για τρέξιμο και τα πιο χαμηλά για άλμα ή το σντίστροφο ή αν παίζει ρόλο για την ταχύτητα - πάνε χρόνια που σταμάτησα να κάνω στίβο, μπορεί τα χαμηλά να κάνουν και για τα δύο. Αυτό θα σου το πουν από εκεί που θα τα αγοράσεις. Και όλα δίνουν δύο ειδών καρφιά, ψηλά και χαμηλά. Έκανα γύρω στα 15 χρόνια στίβο, άλμα εις μήκος, έφαγα τα νιάτα μου στα χώματα με τα καρφιά 1
Locke_John Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 39 λεπτά πριν, vampira είπε ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ και πάλι όχι. Με 50 ευρώ βρίσκεις spikes επώνυμα που θα κάνουν την δουλειά τους τέλεια και θα κερδίσεις χρόνο στο τρέξιμο, αρκετό χρόνο! Για το άλμα δεν το συζητάμε, είναι η μέρα με την νύχτα. Καμία σχέση το κράτημα που έχουν τα παπούτσια στίβου με τα ποδοσφαιρικά. Το καλύτερο με τα ποδοσφαιρικά να γλυστρήσεις στο 400αρι στην στροφή ή στο άλμα και το ακόμα χειρότερο να σου μείνει κανένα γόνατο στο χέρι.... Και ποτέ να μην έχεις φορέσει spikes στίβου, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Πρόσεχε όμως τα καρφιά για τον στίβο είναι πολλών κατηγοριών, αυτά για τρέξιμο είναι το παπούτσι που έχει κάτι σαν τακούνι. Εσύ θες τα απλά που κάνουν και για άλματα και για τρέξιμο. Απλά θα αλλάξεις τα καρφάκια, δεν θυμάμαι όμως αν τα πιο ψηλά είναι για τρέξιμο και τα πιο χαμηλά για άλμα ή το σντίστροφο ή αν παίζει ρόλο για την ταχύτητα - πάνε χρόνια που σταμάτησα να κάνω στίβο, μπορεί τα χαμηλά να κάνουν και για τα δύο. Αυτό θα σου το πουν από εκεί που θα τα αγοράσεις. Και όλα δίνουν δύο ειδών καρφιά, ψηλά και χαμηλά. Έκανα γύρω στα 15 χρόνια στίβο, άλμα εις μήκος, έφαγα τα νιάτα μου στα χώματα με τα καρφιά Σ' ευχαριστώ πολύ για την αναλυτική απάντησή σου, βοηθητικός πολύ αν κ άθελά σου με αγχωσες λίγο. (Ίσως πάω αύριο για μια τελευταία προπόνηση και να ξαναμετρήσω την φόρα μου στο μήκος με τα περσινά "απλά" asics μου)
Locke_John Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1εικονα 1000λέξεις: Μεταξύ αυτών των 2 είμαι,θα προτιμήσω τα αριστερά τελικά. https://ibb.co/8KSSVvM Απλά, τα δεξιά, μου φαίνονται ότι έχουν πιο γερό και στιβαρό πάτημα. Τα είχα αγοράσει ωστόσο όταν θα πήγαινα να παίξω 5*5 οπότε λογικά γι'αυτό το σκοπό προορίζονται και όχι για τρέξιμο και άλματα σε ταρτάν. Υγ.τα 58παπουτσάκια φοράς με το δεξί, ισούνται με 59 παπουτσάκια φοράς με το αριστερό! Αν κ είναι 42αρια και τα 2 (επίσης ίσως χρησιμοποιήσω μεγαλύτερη φορά "αναγκαστικά") (πέρσυ μας είπαν "απ' αυτό το σημείο και πίσω ξεκινάτε", οπότε χρησιμοποίησα φορά 95παπουτσακια ) Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2019 από Locke_John
vampira Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, Locke_John είπε 1εικονα 1000λέξεις: Μεταξύ αυτών των 2 είμαι,θα προτιμήσω τα αριστερά τελικά. https://ibb.co/8KSSVvM Απλά, τα δεξιά, μου φαίνονται ότι έχουν πιο γερό και στιβαρό πάτημα. Τα είχα αγοράσει ωστόσο όταν θα πήγαινα να παίξω 5*5 οπότε λογικά γι'αυτό το σκοπό προορίζονται και όχι για τρέξιμο και άλματα σε ταρτάν. Υγ.τα 58παπουτσάκια φοράς με το δεξί, ισούνται με 59 παπουτσάκια φοράς με το αριστερό! Αν κ είναι 42αρια και τα 2 (επίσης ίσως χρησιμοποιήσω μεγαλύτερη φορά "αναγκαστικά") (πέρσυ μας είπαν "απ' αυτό το σημείο και πίσω ξεκινάτε", οπότε χρησιμοποίησα φορά 95παπουτσακια ) έχεις p.m 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα