HERTHAN Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Ειναι κανενας εδω μεσα που να πληρωνει ακομα ΟΑΕΕ? Για να το θεσω καλυτερα: Ειναι κανεις εδω μεσα που να του περισσευουν τα χρηματα για να πληρωνει τον ΟΑΕΕ? Τι θα πρεπει να γινει να κανουμε ολοι διακοπη επαγγελματος και να δουλευουμε μαυρα μεχρι να παρουν χαμπαρι οτι με τοσο υψηλες ασφαλιστικες εισφορες δεν παει αλλο? Δεν ξερω ποια ειναι η γνωμη σας αλλα το 90% απο οσους γνωριζω δεν μπορει να πληρωσει τον ΟΑΕΕ εδω και πολυ καιρο τωρα για να μην πω χρονια. Βαζω κι ενα Linkπου βρηκα που βρηκα και εξηγει γιατι δεν θα επρεπε να συνεχισουμε να πληρωνουμε ΟΑΕΕ.
cthulhucarbide Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 και να δουλευουμε μαυρα Αν μπορείς να το κάνεις, είναι μια καλή επιλογή
Moderators Malthador Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Επίσης υπάρχει και η ιδιωτική ασφάλιση. Επίσης, η δημόσια ασφάλιση είναι υποχρεωτική.
skiabox Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Ειναι κανενας εδω μεσα που να πληρωνει ακομα ΟΑΕΕ? Για να το θεσω καλυτερα: Ειναι κανεις εδω μεσα που να του περισσευουν τα χρηματα για να πληρωνει τον ΟΑΕΕ? Τι θα πρεπει να γινει να κανουμε ολοι διακοπη επαγγελματος και να δουλευουμε μαυρα μεχρι να παρουν χαμπαρι οτι με τοσο υψηλες ασφαλιστικες εισφορες δεν παει αλλο? Δεν ξερω ποια ειναι η γνωμη σας αλλα το 90% απο οσους γνωριζω δεν μπορει να πληρωσει τον ΟΑΕΕ εδω και πολυ καιρο τωρα για να μην πω χρονια. Βαζω κι ενα Linkπου βρηκα που βρηκα και εξηγει γιατι δεν θα επρεπε να συνεχισουμε να πληρωνουμε ΟΑΕΕ. Κάτσε να δεις γέλιο τώρα που θα σταματήσουν και τα δάνεια από το εξωτερικό οπότε όσοι τρελοί κάνουν ακόμα ελεύθερο επάγγελμα στην Ελλάδα θα πρέπει να καλύψουν αυτό το κενό στα έξοδα του κράτους. Επίσης, η δημόσια ασφάλιση είναι υποχρεωτική. Σώνει και καλά να διαχειρίζεται τα χρήματά σου το κράτος δηλαδή. Έχουμε ακόμα δρόμο για κανονικές μεταρρυθμίσεις να διανύσουμε δηλαδή.
HERTHAN Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Κάτσε να δεις γέλιο τώρα που θα σταματήσουν και τα δάνεια από το εξωτερικό οπότε όσοι τρελοί κάνουν ακόμα ελεύθερο επάγγελμα στην Ελλάδα θα πρέπει να καλύψουν αυτό το κενό στα έξοδα του κράτους. Οι τρελοι που κανουν ακομα ελευθερο επαγγελμα στην Ελλαδα αυτοι ειναι που πληρωνουν εδω και τοοοοοοοσα χρονια ολους τους δημοσιους υπαλληλους και τους συνταξιουχους.
alan2 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Επίσης υπάρχει και η ιδιωτική ασφάλιση, για όποιον δέν καλύπτεται. Αλλα απο τις εισφορές που πληρώνουμε στο ΟΑΕΕ κάποιοι άνθρωποι (και απο τον ιδιωτικό τομέα)παίρνουν σύνταξη. Αν μειωθούν τα έσοδα απο εισφορές, συντάξεις τέλος.
skiabox Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Herthan : Καλά και πως θα αγόραζαν όλοι αυτοί οι ΔΥ που λες τα αυτοκίνητα των 50000+ ευρώ που οδηγούν.Κάποιος πρέπει να πληρώσει. (Το ποσό που αναφέρω δεν το έχω βγάλει από το μυαλό μου, είναι από συγκεκριμένα παραδείγματα που γνωρίζω, από πιλότους μέχρι μουσικούς του στρατού).
CtrlFreak Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δεν έγινε έγιναν όλα τα ταμεία ένα? Αυτό το ΕΟΠΥΥ που έκαναν τι είναι??
skiabox Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 CtrlFreak : Πολύ βιάζεσαι.Αγάλι αγάλι.Ο ΕΟΠΠΥ είναι μόνο ενοποίηση στην περίθαλψη.
Liverpool89 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Εγω απορρω γιατι να μην διαλεγει ο καθενας μας την ασφαλιση που θελει.. Και να υπαρχει αυτο το νταβατζιλικι δουλεψεις δεν δουλεψεις θελω τοσα.. Εμενα ο πατερας μου αργησε να το πληρωσει 2 μερες και του βαλανε προστιμο 30 ευρω.. Και τοσοι συνταξιουχοι που εχουν πληρωσει με το παραπανω για την συνταξη τους που πιστευαν οτι θα ειναι ικανοποιητικη τωρα βλεπουν να τους την κοβουν με το ετσι θελω.. Δηλαδη πληρωνουμε εισφορες στα ταμεια χωρις να εχουμε καμια εγγυηση και βεβαιοτητα οτι θα παρεις αυτην την συνταξη και οτι θα την παρεις στα σιγουρα.. Θα προτιμουσα να παω σε μια ιδιωτικη ασφαλεια ή ακομα καλυτερα να τα παιρνω ολα και να κανονισω μονος μου το κουμαντο μου..Παρα να παιρνω τρεις και 60 και οποτε τους καπνισει .. Οι συνταξεις ειναι υποχρεωση του κρατους να τις καταβαλει και δικαιωμα του καθε πολιτη να την απαιτησει συμφωνα με τα δεδουλευμενα του και οχι με τις ορεξεις καμια τρο'ι'ικας και π@π@ριες..
alan2 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 "όσοι τρελοί κάνουν ακόμα ελεύθερο επάγγελμα στην Ελλάδα θα πρέπει να καλύψουν αυτό το κενό στα έξοδα του κράτους" Συμφωνώ με τη εννοια οτι πρέπει περισσότεροι να επενδύσουν στο ελύθερο επάγγελμα για να υπάρξει αναπτυξη.
skiabox Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Εγω απορρω γιατι να μην διαλεγει ο καθενας μας την ασφαλιση που θελει.. Και να υπαρχει αυτο το νταβατζιλικι δουλεψεις δεν δουλεψεις θελω τοσα.. Εμενα ο πατερας μου αργησε να το πληρωσει 2 μερες και του βαλανε προστιμο 30 ευρω.. Και τοσοι συνταξιουχοι που εχουν πληρωσει με το παραπανω για την συνταξη τους που πιστευαν οτι θα ειναι ικανοποιητικη τωρα βλεπουν να τους την κοβουν με το ετσι θελω.. Δηλαδη πληρωνουμε εισφορες στα ταμεια χωρις να εχουμε καμια εγγυηση και βεβαιοτητα οτι θα παρεις αυτην την συνταξη και οτι θα την παρεις στα σιγουρα.. Θα προτιμουσα να παω σε μια ιδιωτικη ασφαλεια ή ακομα καλυτερα να τα παιρνω ολα και να κανονισω μονος μου το κουμαντο μου..Παρα να παιρνω τρεις και 60 και οποτε τους καπνισει .. Οι συνταξεις ειναι υποχρεωση του κρατους να τις καταβαλει και δικαιωμα του καθε πολιτη να την απαιτησει συμφωνα με τα δεδουλευμενα του και οχι με τις ορεξεις καμια τρο'ι'ικας και π@π@ριες.. Και μετά που θα βρούνε λεφτά να δώσουν μονοκοπανιά τα εφάπαξ των 40000 minimum.
alan2 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Τα εφαπαξ (νομιζω δεν τα πληρώνει ο ΟΑΕΕ) μειωθηκαν και πιθανον να καταργηθούν. Οσο για το μέγεθος των συνταξεων έχουν σχέση με την οικονομική υγεία των ταμείων και με την αναλογία εργαζομένων ασφαλισμένων.
Liverpool89 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Και μετά που θα βρούνε λεφτά να δώσουν μονοκοπανιά τα εφάπαξ των 40000 minimum. Εφαπαξ που το παιρνεις μετα απο 10 χρονια να το βρασω..Προτιμω μια συνταξη αξιοπρεπης και να μπορω να επιβιωσω με αυτην.. Κοψανε τις συνταξεις.. Καθε γιαγια/παππους με την συνταξη που επαιρνε βοηθουσε την οικογενεια των παιδιων του..π.χ μερικο χαρτζιλικη στα εγγονια ή μερος της συνταξης των χριστουγεννων ενισχυει τα παιδια του, οπως να δωσει στα εγγονια λεφτα για να παρουν ενα ρουχο ή παππουτσια ή ακομα να τους κανει το πρωτοχρονιατικο τραπεζι.. Ολα αυτα ανακουφιζουν μια μεση οικογενεια. Τωρα αφου βρισκουν και κοβουν τις συνταξεις κανουν εμμεσο κακο σε πολυ κοσμο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις