_chris_ Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 πο πο καλά υπάρχει μίσος για τους ΔΥ που δε λέγεται. προτείνω να μπαναριστούν όλοι οι ΔΥ από το φόρουμ. για το φίλο πιο πάνω που λέει για τα αυτοκίνητα των 50000: κι εγώ γνωρίζω παραδείγματα ελευθέρων επαγγελματιών με 4 αυτοκίνητα. (δε το βγάζω απ το μυαλό μου. είναι ο γείτονας μου). άρα.....; χαλαρώστε με τους ΔΥ. έχουμε σαλτάρει βλέπω Υ.Γ μη βαράτε δεν είμαι ΔΥ (αν και θα το ήθελα).
skiabox Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 _chris_ : Που να ζούσε και σε χώρα που ευνοεί τις επιχειρήσεις ο γείτονας. Θα είχε 15 αυτοκίνητα. Ενώ τώρα θα πρέπει σώνει και καλά να συντηρεί και μερικούς ξύστες. Liverpool89 : Δεν περιμένουν καθόλου 10 χρόνια.Περίπτωση που γνωρίζω το πήρε άμεσα πριν από λίγο καιρό.
HERTHAN Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Αν μειωθούν τα έσοδα απο εισφορές, συντάξεις τέλος. Αυτο ακριβως πρεπει να γινει.
_chris_ Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 ο γείτονας μου έχει 4 αυτοκίνητα επειδή δεν είναι ΔΥ. πράγμα που σημαινει: -μπορει να μη κόβει αποδείξεις -να δηλώνει ό,τι θέλει στη εφορία -να απασχολεί στην επιχείρηση του ανασφάλιστους (όλα αυτά γίνονται) κι ένα ερώτημα για δυνατούς λύτες. με βάση τα παραπάνω. ποιος είναι μεγαλύτερος κλέφτης; ΔΥ ή ελεύθερος επαγγελματίας (γείτονας)
Προτεινόμενες αναρτήσεις