Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα θα ηθελα να μοθ πειτε πια λαμπα μπορω να παω να παρω να βγαζει καθαρω φως ηλιου μου προτηναν να παρω την philips 965 ηπαρχει καλυτερη απο αυτη??

Δημοσ.

Το ηλιακό φως έχει θερμοκρασία 5800K, ενώ η λάμπα που λες 6500K. Είναι πιο άσπρη από τον ήλιο.

Δημοσ.

ναι οκ τ ξερω και ειναι τ λογικο αλλα θελω μια λαμπα εξυδικευμενη δλδ να ειναι οσο ποιο κοντα στο φως του ηλιου....εχεισ να μου πρωτηνης κατι???

Δημοσ.

Για τι χρήση την θέλεις;

Το «όσο πιο κοντά στο ηλιακό φως γίνεται» από μόνο του δε λέει πολλά. Εάν ας πούμε τη θέλεις για ανάπτυξη φυτών, μία από τις πιο κατάλληλες επιλογές είναι οι λαμπτήρες HPS, που όμως χρωματικά, απέχουν πολύ από το ηλιακό φως.

Δημοσ.

ποιο πολυ τα θελω επιδη η δουλεια μου εχει να κανει με αναμιξη χρωματον οποτε οσο ποιο κοντα ειναι στο ηλιακο φως τοσο το καλυτερο αποτελεσμα θα εχω να βλεπω καλυτερα τα χρωματα...........

Δημοσ.

Οι warm white λάμπες (2700K) δε δείχνουν σωστά τα χρώματα. Για τη δουλειά που τη θέλει ο TS όντως είναι πιο κατάλληλη μία cold white (6500K), αλλά ψάχνω μήπως βρω κάποια που να βγάζει όντως φως κοντά στο ηλιακό από άποψη χρώματος.

Δημοσ.

βγαζει η αιτερια 3Μ μια τετοια λαμπα αλλα εχει 450 ευρο δεν ειμαι διατεθημενοσ να δωσω τοσα λεφτα......αν βρυμε κατι οικονομικο???

Δημοσ.

βασικα θελω να παω να παρω ενα επιταπεζιο φοτιστικο αυτο που χρησημπιουν στο ελευθερο σχεδιο και να του βαλω μια τετοια λαμπα αλλα τι λαμπα ειναι το θεμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΓΙΑ ΜΙΑ ΛΑΜΠΑ ΜΙΛΑΩ ΟΧΙ 2

Δημοσ.

Σωστό και αυτό. Οπότε με 4× λάμπες των 6500K και 1× των 2700K θα έχει φως 5740K, δηλαδή ότι πιο κοντινό σε αυτό που θέλει.

Αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα γίνει αχταρμάς το φως. Θα πρέπει κάπως να «αναμειχθούν» τα χρώματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...