christs Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Eλπιζω να βρισκομαι στο σωστο τομεα ερωτησης, αντιμετωπιζω ενα προβλημα με τα Windows μου. Λοιπον, διαθετω Windows 7 αυθεντικα, στο λαπτοπ μου, δεν εχω dvd εγκαταστασης αλλα απ οτι εχω μαθει δεν χρειαζεται στα λαπτοπ, και εχω καψει απ οτι θυμαμαι καπου στα 7-8 DVDs για να δημιουργησω εκεινο το back up δε ξερω εγω τι ειναι, που μου ζητουσε απο την αρχη της ζωης του, το λαπτοπ μου. Ποιο ειναι το προβλημα μου λοιπον?? Οταν ανοιγω καποιο φακελο των Windows, οποιοδηποτε, ειτε τη μουσικη μου ειτε τον υπολογιστη μου κτλ κτλ, 1 στις 3 φορες crashαρει η εξερευνηση των Windows, και μου γραφει οτι αντιμετωπισε καποιο προβλημα και πρεπει να επανεκκινησει. Οπως καταλαβαινετε, εχω προβλημα γιατι δε μπορω να μπαινω σε φακελους, με πεταει μεχρι να μπω με επανεκκινηση των Windows. Για να σας προλαβω, το προβλημα νομιζω οτι προκληθηκε οταν αρχισα να αλλαζω το φοντο της επιφανειας εργασιας, με κατι full HD εικονες που ειχα κατεβασει. Νομιζω τοτε το πρωτο συναντησα το προβλημα. Επεστρεψα στο default φοντο, αλλα το προβλημα παραμενει. Ηδη εχω πραγματοποιησει scan για ιο με το Nod μου, και με το Anti-Malware που κατεβασα ακριβως γι αυτο το λογο. Τιποτα. Μαλιστα, πραγματοποιησα και μια επαναφορα συστηματος πριν την εμφανιση του προβληματος, μισο μηνα πριν, αλλα τιποτα. Το μονο που καταφερα, ειναι τωρα να εχω στον Πινακα προγραμματων μου, πολλα προγραμματα και παιχνιδια φαντασματα, που εχω απεγκαταστησει, αλλα πλεον τα εμφανιζει χωρις βεβαια να μπορω να τα κανω τιποτα. Ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια που θα μου παρεχετε. Το πιθανοτερο αν δε βρεθει λυση, ειναι, να μεταφερω ολα μου τα δεδομενα σε εξωτερικο σκληρο και να το παω στα Μουλτιραμα, να μου το φτιαξουν, γιατι εχω εγγυησουλα για ακομα μισο χρονο (το λαπτοπ ειναι καινουριο, μισο χρονο το χω xD ) AYTA!!
tselembawa Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Eλπιζω να βρισκομαι στο σωστο τομεα ερωτησης, αντιμετωπιζω ενα προβλημα με τα Windows μου. Λοιπον, διαθετω Windows 7 αυθεντικα, στο λαπτοπ μου, δεν εχω dvd εγκαταστασης αλλα απ οτι εχω μαθει δεν χρειαζεται στα λαπτοπ, και εχω καψει απ οτι θυμαμαι καπου στα 7-8 DVDs για να δημιουργησω εκεινο το back up δε ξερω εγω τι ειναι, που μου ζητουσε απο την αρχη της ζωης του, το λαπτοπ μου. Ποιο ειναι το προβλημα μου λοιπον?? Οταν ανοιγω καποιο φακελο των Windows, οποιοδηποτε, ειτε τη μουσικη μου ειτε τον υπολογιστη μου κτλ κτλ, 1 στις 3 φορες crashαρει η εξερευνηση των Windows, και μου γραφει οτι αντιμετωπισε καποιο προβλημα και πρεπει να επανεκκινησει. Οπως καταλαβαινετε, εχω προβλημα γιατι δε μπορω να μπαινω σε φακελους, με πεταει μεχρι να μπω με επανεκκινηση των Windows. Για να σας προλαβω, το προβλημα νομιζω οτι προκληθηκε οταν αρχισα να αλλαζω το φοντο της επιφανειας εργασιας, με κατι full HD εικονες που ειχα κατεβασει. Νομιζω τοτε το πρωτο συναντησα το προβλημα. Επεστρεψα στο default φοντο, αλλα το προβλημα παραμενει. Ηδη εχω πραγματοποιησει scan για ιο με το Nod μου, και με το Anti-Malware που κατεβασα ακριβως γι αυτο το λογο. Τιποτα. Μαλιστα, πραγματοποιησα και μια επαναφορα συστηματος πριν την εμφανιση του προβληματος, μισο μηνα πριν, αλλα τιποτα. Το μονο που καταφερα, ειναι τωρα να εχω στον Πινακα προγραμματων μου, πολλα προγραμματα και παιχνιδια φαντασματα, που εχω απεγκαταστησει, αλλα πλεον τα εμφανιζει χωρις βεβαια να μπορω να τα κανω τιποτα. Ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια που θα μου παρεχετε. Το πιθανοτερο αν δε βρεθει λυση, ειναι, να μεταφερω ολα μου τα δεδομενα σε εξωτερικο σκληρο και να το παω στα Μουλτιραμα, να μου το φτιαξουν, γιατι εχω εγγυησουλα για ακομα μισο χρονο (το λαπτοπ ειναι καινουριο, μισο χρονο το χω xD ) AYTA!! Φίλε Christs. Κατ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα