NUKE2 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Γεια σας παιδια. Ζηταω την βοηθεια σας γιατι εχω τρελαθει λιγακι... Λοιπον εφτιαξα ενα PC με τα εξης: MB msi 890fxa-gd70 CPU Sempron 145 Μια 2GB kingston μνημη VGA Gigabyte 5970 PSU Corsair AX1200 1ΤΒ Hard Disk Προς το παρον εχω συνδεσει μονο ενα παλιο πληκτρολογιο και εχω δοκιμασει 3 οθονες ομως δεν ανοιγει. Δεν δειχνει τιποτα. Παταω το κουμπακι της μητρικης, το ανεμιστηρακι της VGA ξεκιναει, παει να ξεκινησει το ανεμιστηρακι του επεξεργαστη αλλα δεν ξεκιναει. Και μαλιστα κανει ανα μερικα δευτερολεπτα ενα κουνημα και σταματαει. Εβαλα και το μεγαφωνακι και ακουγεται θορυβος. Τι μπορει να φταιει? Σκεφτομουν μηπως οι παλιες οθονες που ηταν vga αλλα εβαλα και μια με dvi και παλι δεν εγινε τιποτα...Καμοια ιδεα? Ευχαριστω! P.S. Το οτι εχει χαλια επεξεργαστη ειναι επειδη ο σκοπος του μηχανηματος ειναι συγεκριμενος και δεν θελω καλυτερο επεξεργαστη.
Chris92 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Νομιζω η μητρικη σου δεν υποστηριζει τον επεξεργαστη αυτο.Link Μαλλον κανω λαθος
kostaks3 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Η καρτα γραφικων μπηκε καλα στη μητρικη;Επισης παστα εβαλες στον επεξεργαστη ετσι;
NUKE2 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Ο επεξεργαστης ηταν καινουργιος. Και απο οτι λεει δεν ηθελε. Και βασικα ειχε ενα στρωμα παστας. Παρολα αυτα δεν θα επρεπε τουλαχιστον να δω το memory test? Οσο για την καρτα, λογικα καλα εχει μπει. Τωρα για την τροφοδοσια της, πηρα ενα 8pin καλωδιο απο το τροφοδοτικο και ενα 6+2 pin και συνδεσα μονο τα 6. Επειδη εχει δυο εισόδους. Μια με 8 και μια με 6. Δεν ξερω αν καταλαβατε τι εννοω...
karmen1983 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Εβαλα και το μεγαφωνακι και ακουγεται θορυβος. ^^^H λύση σου Πόσα μπιμπ κάνει. Πόσα Long πόσα short και με τι σειρά;
NUKE2 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Οχ χιλια συγνωμη! ηθελα να πω οτι δεν ακουγεται κανενας θορυβος! Και μαλιστα εβγαλα και το πληκτρολογιο μολις και παλι δεν ακουστηκε κανενας θορυβος... Μολις ειδα αυτο! Sounds like you did a thorough job of connecting cables but I trust you put in the extra 4 pin power connector that goes in near the CPU socket? Πειτε μου οτι αυτο ειναι? Λοιπον! Αυτο ηταν! Τοσα χρονια ειχα λαπτοπ δεν τα εχω μαθει αυτα! Ανοιξε Αλλα τωρα γραφει bootmgr wasnt found...
karmen1983 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Αν δεν εχεις συνδέσει την τροφοδοσία cpu ναι Είναι αυτό που σου έχω κυκλώσει
NUKE2 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Yep αυτο ηταν Και δουλεψε, μου εβγαλε την πρωτη οθονη πατησα f2 γιατι νομιζα οτι θα μπω στα bios και τωρα γραφει μονο bootmgr is missing χωρις καν να μπορω να μπω στα bios Ωραια μπηκα και στα bios παιδια Ευχαριστω για ολες τι γρηγορες απαντήσεις! Αν συμβει κατι θα ξαναστειλω. Και παλι ευχαριστω!!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Λοιπον εφτιαξα ενα PC με τα εξης: MB msi 890fxa-gd70 CPU Sempron 145 Μια 2GB kingston μνημη VGA Gigabyte 5970 PSU Corsair AX1200 1ΤΒ Hard Disk P.S. Το οτι εχει χαλια επεξεργαστη ειναι επειδη ο σκοπος του μηχανηματος ειναι συγεκριμενος και δεν θελω καλυτερο επεξεργαστη. To pc δεν ξεκίναγε γιατί διαμαρτύρονταν. Σοβαρά στο λέω. Από περιέργεια και αν θέλεις βέβαια, μπορείς να μου εξηγήσεις τον σκοπό που απαιτεί 1200 watt ποιοτικό τροφοδοτικό, 5970 κάρτα συνδυασμένα με 2gb μνήμη και sempron?
stm00192 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Πραγματικά με στεναχωρεί το γεγονός ότι θα πρέπει να συμφωνήσω με τον δεινόσαυρο... αλλά ειλικρινά τι δουλειά έχει ένας ασθενικός sempron με μόλις 2gb μνήμης.. παρεούλα με μια τερατώδη 5970 και ένα τερατώδες 1200αρι τροφοδοτικο?? Σε παρακαλω TS λυσε μου την απορία γτ κοντεψα να παθω εγκεφαλικό όταν είδα τον συγκεκριμένο συνδιασμό!!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Πραγματικά με στεναχωρεί το γεγονός ότι θα πρέπει να συμφωνήσω με τον δεινόσαυρο... Γιατι τι έχει ο δεινόσαυρος, χολέρα? (που έλεγε και ο κόκκαλης για τον κετσπάγια...) Δεν σε κατάλαβα φίλε μου.
karmen1983 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Προφανώς εννοεί ότι συμφωνεί με την διάπίστωση που έκανες η οποία στην άνω σύνθεση δεν είναι και ότι πιο ευχαριστο
Δεινόσαυρος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Μάλλον έχω τύψεις επειδή σας "ξέσκισα" λίγο με το θέμα του o/c και μυγιάζομαι τότε... Πάντως ακόμα πιστεύω ότι ο φίλος έκανε κάποιο λάθος στην σύνθεση που παρέθεσε. Δεν γίνεται. Βασικά αν τα πήρε από το ίδιο μαγαζι θα αρνούνταν να του τα πουλήσουν.
stm00192 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Μάλλον έχω τύψεις επειδή σας "ξέσκισα" λίγο με το θέμα του o/c ... [spoiler/] Ακριβώς λογω αυτού .... απλα στο προηγουμενο ποστ ξεχασα να βαλω και τα :P Μην παρεξηγησε!!
Busdarovas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Μη ζηλεύετε πολύ... θα σας πάρω κι εσάς από ένα PSU 1200 Watt...χαχαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα