atropa Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 μα το θεο πες μας για πιο λογο εχεις κανει αυτη τη συνθεση....???? αμα δε μαθω δε θα σταματησει η φαγουρα αναμεσα στης κοιλοτητες του εγκεφαλου μου..
Thanos1972 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 O sempron ξεκλειδωνει σε διπυρηνο?δεινοσαυρε μην πεις τιποτα,εαν ξεκλειδωνει λεω να το κανει.πρεπει να ταισει την 5970με δεδομενα.
stm00192 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 O sempron ξεκλειδωνει σε διπυρηνο?δεινοσαυρε μην πεις τιποτα,εαν ξεκλειδωνει λεω να το κανει.πρεπει να ταισει την 5970με δεδομενα. Ακόμη και διπύρηνος να γίνει ... θέλει ΠΟΛΥ ταισμα η 5970 πάλι δεν φτάνει!!!
NUKE2 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 lol τωρα ειδα οτι γραψατε ολα αυτα! Ο σκοπος της συνθεσης δεν ειναι για να παιζει παιχνιδια. Ηταν να ειναι το πιο φθηνο PC με 3 5970 στο μελλον. Για αυτο εχω τοσο μεγαλο τροφοδοτικο και δεν με ενδιαφερει το cpu. Ειναι για άλλη δουλεια... Μαλιστα δεν θα ειχε καν σκληρο, μονο ενα usb με linux και ισως downclock στη μνημη. Κλειστα τα φωτακια/ηχος/αχρηστα
stm00192 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 lol τωρα ειδα οτι γραψατε ολα αυτα! Ο σκοπος της συνθεσης δεν ειναι για να παιζει παιχνιδια. Ηταν να ειναι το πιο φθηνο PC με 3 5970 στο μελλον. Για αυτο εχω τοσο μεγαλο τροφοδοτικο και δεν με ενδιαφερει το cpu. Ειναι για άλλη δουλεια... Μαλιστα δεν θα ειχε καν σκληρο, μονο ενα usb με linux και ισως downclock στη μνημη. Κλειστα τα φωτακια/ηχος/αχρηστα E πες μας αυτή την αλλη δουλεια γτ θα σκάσουμε!!
karmen1983 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 για benchmarks δεν είναι για gaming δεν είναι pc δεν είναι Αλλιώς λέγεται αλλά δεν έχω κέφι για Infraction
stm00192 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 lol τωρα ειδα οτι γραψατε ολα αυτα! Ο σκοπος της συνθεσης δεν ειναι για να παιζει παιχνιδια. Ηταν να ειναι το πιο φθηνο PC με 3 5970 στο μελλον. Για αυτο εχω τοσο μεγαλο τροφοδοτικο και δεν με ενδιαφερει το cpu. Ειναι για άλλη δουλεια... Μαλιστα δεν θα ειχε καν σκληρο, μονο ενα usb με linux και ισως downclock στη μνημη. Κλειστα τα φωτακια/ηχος/αχρηστα ok αστο βρήκα τι θέλεις να κάνεις!! https://en.bitcoin.it/wiki/Mining_rig
ColdFusion Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Μπα μαλλον για το pyrit το θελει ...... Πλακα κανω.. Παντος και εγω εχω απορια. Αποστολή από το GT-I9000 με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα