Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μα το θεο πες μας για πιο λογο εχεις κανει αυτη τη συνθεση....????

αμα δε μαθω δε θα σταματησει η φαγουρα αναμεσα στης κοιλοτητες του εγκεφαλου μου..

Δημοσ.

O sempron ξεκλειδωνει σε διπυρηνο?δεινοσαυρε μην πεις τιποτα,εαν ξεκλειδωνει λεω να το κανει.πρεπει να ταισει την 5970με δεδομενα. :P

Ακόμη και διπύρηνος να γίνει ... θέλει ΠΟΛΥ ταισμα η 5970 πάλι δεν φτάνει!!! :-(

Δημοσ.

lol τωρα ειδα οτι γραψατε ολα αυτα! Ο σκοπος της συνθεσης δεν ειναι για να παιζει παιχνιδια. Ηταν να ειναι το πιο φθηνο PC με 3 5970 στο μελλον. Για αυτο εχω τοσο μεγαλο τροφοδοτικο και δεν με ενδιαφερει το cpu. Ειναι για άλλη δουλεια...

Μαλιστα δεν θα ειχε καν σκληρο, μονο ενα usb με linux και ισως downclock στη μνημη. Κλειστα τα φωτακια/ηχος/αχρηστα ;)

Δημοσ.

lol τωρα ειδα οτι γραψατε ολα αυτα! Ο σκοπος της συνθεσης δεν ειναι για να παιζει παιχνιδια. Ηταν να ειναι το πιο φθηνο PC με 3 5970 στο μελλον. Για αυτο εχω τοσο μεγαλο τροφοδοτικο και δεν με ενδιαφερει το cpu. Ειναι για άλλη δουλεια...

Μαλιστα δεν θα ειχε καν σκληρο, μονο ενα usb με linux και ισως downclock στη μνημη. Κλειστα τα φωτακια/ηχος/αχρηστα ;)

E πες μας αυτή την αλλη δουλεια γτ θα σκάσουμε!!

Δημοσ.

ok αστο βρήκα τι θέλεις να κάνεις!!

https://en.bitcoin.it/wiki/Mining_rig

Δημοσ.

Μπα μαλλον για το pyrit το θελει ......

Πλακα κανω.. Παντος και εγω εχω απορια.

Αποστολή από το GT-I9000 με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...