veteranos123 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Εβαλα σημερα να παιξω το παιχνιδι scratches στο pc no2 της υπογραφης μου και ενω εγινε μια χαρα η εγκατασταση μολις παω να τρεξω το παιχνιδι μο βγαζει μπλε οθονη.Τρεχω το hard disk sentiel και μου βγαζει αυτα τα αποτελεσματα.Ειμαι 100% σιγουρος οτι φταει ο σκληρος δισκος αλλα γιατι το need for speed shift το τρεχει μια χαρα?Ευχαριστω
veteranos123 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Ο σκληρος ειναι seagete barracuda στα 75 GIGA.Οδισκος ειναι στα τελευταια του ε?
washcloud Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δεν έχω ιδέα μαν. Με το που είδα το σκρηνσοτ σου όμως, κόντεψε να με πιάσει νευρικό. Ο λόγος.
veteranos123 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 χαχαχαχ πανω στα νευρα μου δεν παρατηρησα τα 65535 bad sector Αντε τωρα να αρχισω να μαζευω λεφτα για να παρω καινουργιο.Τι μπορω να κανω για να κρατησει οσο το δυνατον περισσοτερο?
washcloud Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δεν ξέρω αν με κατάλαβες : δεν ξέρω τί σημαίνει αυτή η σύμπτωση - ίσως σημαίνει το χειρότερο, ίσως όμως τρέχει τίποτ' άλλο.....; Πάντως "απλή σύμπτωση", τον κόβω πως δεν είναι. Τεσπα, αν δεν έχεις αρχεία μέσα, κάνε ένα format με το "disk surface reinitialization" του Sentinel και δες αν σου βγάζει κόκκινα blocks και βλέπουμε...
veteranos123 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Τωρα ειναι καπως δυσκολο γιατι δεν εχω που να βαλω τα οσα (λιγα) αρχεια που εχω.Την αλλη βδομαδα ερχεται ο αδερφος μου και θα του πω να φερει τον σκληρο του δισκο για να τα περασω εκει και μετα θα κανω το format Δεν ξέρω αν με κατάλαβες : δεν ξέρω τί σημαίνει αυτή η σύμπτωση - ίσως σημαίνει το χειρότερο, ίσως όμως τρέχει τίποτ' άλλο.....; Πάντως "απλή σύμπτωση", τον κόβω πως δεν είναι. Τεσπα, αν δεν έχεις αρχεία μέσα, κάνε ένα format με το "disk surface reinitialization" του Sentinel και δες αν σου βγάζει κόκκινα blocks και βλέπουμε... ουτε εγω νομιζω οτι ειναι συμπτωση.Ισως παρω καποιον μεταχειρισμενο απο εδω.
veteranos123 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Αν το παω στο μαγαζι που αγοραστηκε το (2007) υπαρχει περιπτωση να μου τον αλλαξει?Πως θα δω οτι ειναι μες στην εγγυηση? Σκεφτομια να παρω αυτον.Τι λετε?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 δύσκολο να έχει 5 χρόνια εγγύηση ο Seagate, checkαρε με το s/n του στο site της Seagate μπας και έχει αλλά αμφιβάλω... ο WD5000AAKS είναι τίμιος σκληρός, single platter...
washcloud Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 ...η τιμή του είναι λίγο τσαπού για 160άρη, αλλά αν σε βολεύει....... *...δεν είχες πει ότι θα περίμενες τον αδερφό σου να σου φέρει έναν κτλ;
veteranos123 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 ...η τιμή του είναι λίγο τσαπού για 160άρη, αλλά αν σε βολεύει....... *...δεν είχες πει ότι θα περίμενες τον αδερφό σου να σου φέρει έναν κτλ; Για να κανω back up θελω τον σκληρο του αδερφου μου Κατσε 500 giga δεν ειναι οσκληρος?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 καλά στο site γράφει ότι να ναι, στον τίτλο 250gb στις λεπτομέρειες 500gb...
veteranos123 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 καλά στο site γράφει ότι να ναι, στον τίτλο 250gb στις λεπτομέρειες 500gb... πιο ειναι το σωστο ομως?
washcloud Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 ...κι εγώ προηγουμένως μου φάνηκε (;!) είδα 160.... πιο ειναι το σωστο ομως? ...το σωστό είναι να επικοινωνήσεις μαζί τους, να σου διευκρινήσουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα