Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδία έχω πολύ μεγάλο πρόβλημα. Έκανα format στον υπολογιστή μου και όλα καλά έβαλα μέσα το SP3 μετά το mozila firefox και μόλις πήγα να μπω στο yahoo mail μου έβγαλε αυτό το σφάλμα. Η τρέχουσα σύνδεση στην σελίδα δεν είναι έμπιστη στην αρχή είπα δεν είναι τίποτα ρύθμιση είναι και πήγα στης ρύθμισης του firefox και απενεργοποίησα τα πάντα ώστε να είναι ελεύθερο πήγα να μπω και πάλι τα ιδία. Μετά από αυτό κατέβασα το Chrome τα ιδία και εκεί μετά με το internet explo τα ιδία και εκεί …το ίδιο πράγμα συμβαίνει και όταν πάω να μπω στο facebook σας παρακαλώ αν κάποιος γνωρίζει κάτι ας με βοηθήσει έχω σκάσει :-( :-( :-( :fear: :fear: :fear: . Αν πατήσω ότι καταλαβενω τους κινδύνους μπαίνει αλλά μου βγάζει μονό γράμματα χωρίς εικόνες χωρίς τίποτα μονό κάτι γράμματα και είναι χαλιά η εικόνα τι να κάνω?

83896460.png

Ευχαριστώ παρά πολύ.

Τα Windows που εβαλα είναι

Windows xp prof SP2

Δημοσ.

Τελικά ήταν η ώρα παιδιά είχα λάθος ώρα μπορείτε να κλειδώσετε το θέμα ευχαριστώ παρά πολύ!!! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

• 1 χρόνο αργότερα...
  • 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

εχω το ιδιο προβλημα μονο που η ημερομηνια κ ωρα ειναι σωστες. καμια λυση κανεις???

http://www.insomnia.gr/topic/549061-your-connection-is-not-private-google-chrome-error/?do=findComment&comment=53625221

και για το τελευταίο σημαίνει οτι πρέπει να ελέγξεις την ασφάλεια του router σου (αλλαγη κωδικου, συνδεμενοι χρήστες, κλπ)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...