vaggelisp7406 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Παιδια καλησπερα.Θα ηθελα μια βοηθεια-εξυπηρετιση απο καποιον απο εσας.Θελω να παρω ενα καπακι πισω για το galaxy s μου σε ασπρο χρωμα.Εχω βρει ενα στο ebay αλλα δεν εχω ουτε πιστωτικη,ουτε prepaid ουτε paypal για να κανω την αγορα.Εκτος αυτου ειμαι ασχετος απο αγορες εξωτερικου και λογω οτι και τα Αγγλικα μου δεν ειναι καλα ειμαι σιγουρος οτι αν προσπαθησω θα τα κανω μανταρα.Μπορει καποιος λοιπον που ειναι απο Αθηνα-Πειραια και εχει λογαριασμο στο ebay να του πω να μου αγορασει αυτο το καπακι και να βρεθουμε καπου στην Αθηνα ή να περασω εγω απο το σπιτι του να το παρω?Να μου κανει εκεινος την αγορα και του δινω εγω τα χρηματα που θα κοστισει.Αν γινεται σας παρακαλς απαντηστε μου.Σας ευχαριστω..
c0prse_grinder Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μπορεις να παρεις νομιζω πολυ απλα μια δεκαευρη paysafe απτο περιπτερο. Φτιαξε ενα λογαριασμο paypal και δες αν μπορεις να κανεις καταθεση απτην paysafe στο paypal, η λυση π προτεινεις εσυ ειναι πολυ παιδεμα για το παιδι που θα σε εξυπηρετησει, ποσο μαλλον τη στιγμη που αυτος δεν οφελειται απο την ολη ιστορια Αποστολή από HTC Desire Z με τη χρήση Insomnia App
nikoskon Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Στείλε μου σε πμ ποιό back cover θες. corpse grinder, αυτό που περιγράφεις είναι υστεροβουλία. Η βοήθεια/εξυπηρέτηση είναι κάτι άλλο. Sent from my Galaxy S using Insomnia v2.0
tsourakis13 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Α και από όσο ξέρω εγώ δεν γίνεται να βάλεις λεφτά στο paypal από paysafecard....όσο και αν έχω ψάξει δεν έχω βρει κάτι....Πάντως και εμένα θα με διευκόλυνε πολύ να το έκανα αυτό...Σίγουρα δεν γίνεται..?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα