Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα παιδια εχω ενα προβλμα με μνημη που αγορασα ...λοιπον ενω βαζω κανονικα την μνημη οταν ανοιγω τον υπολογιστη ανοιγει και σβηνει αμεσως δεν μπορει να με βαλει καν στα bios ..δοκιμασα να βαλω και την καινουργια και δουλυει ..εγω αυτο που θελω ειναι να εχω και της 2 ..δηλαδη 2+2 4gb ram ..η ραμ ειναι ddr 2

Δημοσ.

καλημερα παιδια εχω ενα προβλμα με μνημη που αγορασα ...λοιπον ενω βαζω κανονικα την μνημη οταν ανοιγω τον υπολογιστη ανοιγει και σβηνει αμεσως δεν μπορει να με βαλει καν στα bios ..δοκιμασα να βαλω και την καινουργια και δουλυει ..εγω αυτο που θελω ειναι να εχω και της 2 ..δηλαδη 2+2 4gb ram ..η ραμ ειναι ddr 2

Πηγαινε απο εκει που αγορασες την μνημη να σου τεσταρουν αυτη που δεν μπουταρει ...

Δημοσ.

Τα λες λίγο μπερδεμένα. Δυο slots έχει η μητρική σου; Δοκίμασε μια μια τις μνήμες και στα δυο slots (μια μνήμη, ένα slot). Δουλεύει έτσι; Ή είναι καμμένη ή μνήμη, ή το slot.

Δημοσ.

Τα λες λίγο μπερδεμένα. Δυο slots έχει η μητρική σου; Δοκίμασε μια μια τις μνήμες και στα δυο slots (μια μνήμη, ένα slot). Δουλεύει έτσι; Ή είναι καμμένη ή μνήμη, ή το slot.

ναι δυο slot εχει η μητρικη δοκιμασα μια μια και στης δυο και δουλεθει κανονικα το προβλημα ειναι οταν βαζω και την δευτερη ενω κανονικα δεχεται μεχρι 4 gb απο οτι ειδα

Ποια είναι η μητρική σου;

η μητρικη μου ειναι asus p5kpl-am in/gb

Δημοσ.

Συνήθως αυτά τα ανεξήγητα μυστήρια έχουν να κάνουν με buggy bios. Αν κι απ'ότι βλέπω το μοναδικό update για το bios που έχει βγάλει η asus (το 0603, δες από το cpu-z ποιο bios έχεις εσύ), δεν αναφέρει στα fixs του κάτι σχετκό :-(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...