thanos77 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 καλημερα παιδια εχω ενα προβλμα με μνημη που αγορασα ...λοιπον ενω βαζω κανονικα την μνημη οταν ανοιγω τον υπολογιστη ανοιγει και σβηνει αμεσως δεν μπορει να με βαλει καν στα bios ..δοκιμασα να βαλω και την καινουργια και δουλυει ..εγω αυτο που θελω ειναι να εχω και της 2 ..δηλαδη 2+2 4gb ram ..η ραμ ειναι ddr 2
alexkoukou Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 η ραμ η μια? γιατί έχω την P5KC asus και ήθελα να βάλω και 'γω ddr2 και ddr3
thanos77 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 οχι και οι δυο ειναι ddr 2 με τα ιδια χαρακτηριστικα
Boltaz Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 καλημερα παιδια εχω ενα προβλμα με μνημη που αγορασα ...λοιπον ενω βαζω κανονικα την μνημη οταν ανοιγω τον υπολογιστη ανοιγει και σβηνει αμεσως δεν μπορει να με βαλει καν στα bios ..δοκιμασα να βαλω και την καινουργια και δουλυει ..εγω αυτο που θελω ειναι να εχω και της 2 ..δηλαδη 2+2 4gb ram ..η ραμ ειναι ddr 2 Πηγαινε απο εκει που αγορασες την μνημη να σου τεσταρουν αυτη που δεν μπουταρει ...
tolis_01 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Τα λες λίγο μπερδεμένα. Δυο slots έχει η μητρική σου; Δοκίμασε μια μια τις μνήμες και στα δυο slots (μια μνήμη, ένα slot). Δουλεύει έτσι; Ή είναι καμμένη ή μνήμη, ή το slot.
thanos77 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Τα λες λίγο μπερδεμένα. Δυο slots έχει η μητρική σου; Δοκίμασε μια μια τις μνήμες και στα δυο slots (μια μνήμη, ένα slot). Δουλεύει έτσι; Ή είναι καμμένη ή μνήμη, ή το slot. ναι δυο slot εχει η μητρικη δοκιμασα μια μια και στης δυο και δουλεθει κανονικα το προβλημα ειναι οταν βαζω και την δευτερη ενω κανονικα δεχεται μεχρι 4 gb απο οτι ειδα Ποια είναι η μητρική σου; η μητρικη μου ειναι asus p5kpl-am in/gb
tolis_01 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Συνήθως αυτά τα ανεξήγητα μυστήρια έχουν να κάνουν με buggy bios. Αν κι απ'ότι βλέπω το μοναδικό update για το bios που έχει βγάλει η asus (το 0603, δες από το cpu-z ποιο bios έχεις εσύ), δεν αναφέρει στα fixs του κάτι σχετκό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα