Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλημέρα έχω μια espresso μηχανη krups 4020 και χρησιμοποιουσα μεχρι τωρα esse illy γιατι είναι ποιο συμπιεσμενα τα φακελακια (9g καφε)και απο οσο ξερω η διαδικασια αποσταξεις θα πρεπει να ειναι 15 με 18 sec οταν ομως αγοραζω κομμενο καφε η πχ esse lavazza τοτε το φιλτραρισμα δεν κραταει καθολου φευγει σαν "τσιρλιπιπι" :mrgreen: με αποτελεσμα ο καφες να εχει κοκκους η να μην εχει την γευση του Ιlly , το προβλημα ειναι οτι δεν ξερω αν φταιει το tamper που ειναι πλαστικο και αν αξιζει να αγορασω ενα μεταλλικο , και ενα αλλο προβλημα που εχω ειναι οτι αν κανω διπλο espresso η γευσει χαλαει μπορεί να βοηθισει κανεις ρε παιδια γιατι πινω νεροζουμι και εχω φρικαρΕι

ευχαριστω.

Επεξ/σία από ZELDA
Δημοσ.

Είναι μία κύστη που σχηματίζεται στον φρικαροειδή αδένα κάποιου που πίνει νεροζούμι για μεγάλο διάστημα.

Δημοσ.

καλημέρα έχω μια espresso μηχανη krups 4020 και χρησιμοποιουσα μεχρι τωρα esse illy γιατι είναι ποιο συμπιεσμενα τα φακελακια (9g καφε)και απο οσο ξερω η διαδικασια αποσταξεις θα πρεπει να ειναι 15 με 18 sec οταν ομως αγοραζω κομμενο καφε η πχ esse lavazza τοτε το φιλτραρισμα δεν κραταει καθολου φευγει σαν "τσιρλιπιπι" :mrgreen: με αποτελεσμα ο καφες να εχει κοκκους η να μην εχει την γευση του Ιlly , το προβλημα ειναι οτι δεν ξερω αν φταιει το tamper που ειναι πλαστικο και αν αξιζει να αγορασω ενα μεταλλικο , και ενα αλλο προβλημα που εχω ειναι οτι αν κανω διπλο espresso η γευσει χαλαει μπορεί να βοηθισει κανεις ρε παιδια γιατι πινω νεροζουμι και εχω φρικαρι

ευχαριστω.

Αξίζει να αγοράσεις μεταλλικό. Μου φαίνεται περίεργο που έχει κόκκους μέσα. Θα πρέπει να είναι καλά γεμισμένη η θήκη και καλά πατημένος ο καφές για να μην βγαίνει νεροζούμι. Δοκίμασε να ανακατέψεις illy με lavazza (μου αρέσει το άρωμα και η γεύση που βγάζουν).

Δημοσ.

ΜΗΝ πάρεις μεταλλικό, τσάμπα λεφτά για την μηχανή σου. Μάζεψε λεφτά να πάρεις ένα μύλο. Η μηχανή σου δεν θέλει να πιέσεις πολύ τον κάφε.

Δημοσ.

georgemvg ομως αν βαλω esse των 9 γραμμαριων Illy που ειναι τερμα πατημενος τοτε σταζει 15 sec και πινω καφεδαρα γιατι το λες αυτο για την μηχανη δεν ειναι γενικα καλες μηχανες οι krups?

φιλε παναγο και εγω νομιζω οτι αξιζει γιατι φαντασου οτι το πλαστικο δοσομετρικο απο πισω εχει μια πλαστικη πατουρα οπωτε δεν γινεται με αυτο οσο και να το παταω ενω φαινετε πατημενο δεν ξερω τι φταιει σε 5 sec το φλυτζανακι γεμιζει 3/4 wtf.. ?

οσο για τον μυλο ενταξει δεν νομιζω οτι το προβλημα μου ειναι ο μυλος αυτη την στιγμη , σαφως και θα ηθελα ενα μυλο αν πρωτα καταφερω να πιω σωστο καφε.

Είναι μία κύστη που σχηματίζεται στον φρικαροειδή αδένα κάποιου που πίνει νεροζούμι για μεγάλο διάστημα.

ακριβως χαχαχα

Δημοσ.

...αφού άλλαξες το "φρικαρΕι", άλλαξε με την ευκαιρία και το "αποσταξεις" σε αποσταξΗς" για να γουστάρουμε όλοι εμείς οι grammar nazis του φόρουμ... Για τη μηχανή σου ή το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις, δεν έχω γνώμη - απλά να πω επειδή ρώτησες, ότι η Krups ΕΙΝΑΙ γνωστή μάρκα...

Δημοσ.

Ο καφες ειναι τριμμενος στο ιδιο μεγεθος και στις 2 περιπτωσεις? Αναλογως τον τροπο που κανουμε τον καφε θελει και αλλο τριψιμο.

Επισης δοκιμασε να βαλεις ελαχιστο αλατι στον καφε σου μια φορα, θα εκπλαγεις απο το αποτελεσμα

Δημοσ.

...αφού άλλαξες το "φρικαρΕι", άλλαξε με την ευκαιρία και το "αποσταξεις" σε αποσταξΗς" για να γουστάρουμε όλοι εμείς οι grammar nazis του φόρουμ... Για τη μηχανή σου ή το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις, δεν έχω γνώμη - απλά να πω επειδή ρώτησες, ότι η Krups ΕΙΝΑΙ γνωστή μάρκα...

με το παρντον αλλα ασε μας ρε φίλε τωρα που θα μας την λες για την ορθογραφία την ωρα που μιλαμε για καφετιερες επειδή καναμε ενα λαθος ελεος! γαμω τα κομπλεξ που βγαζετε γαμώ ωρες ωρες τι θα ακολουθησει θα μας την πεις και για τουε τονους τώρα ?

Για τη μηχανή σου ή το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις, δεν έχω γνώμη

τότε βρίσκεσε σε λαθος thread φίλε μου.

Επισης δοκιμασε να βαλεις ελαχιστο αλατι στον καφε σου μια φορα, θα εκπλαγεις απο το αποτελεσμα
φιλε τουφα πρώτη φορά το ακουω αυτο με το αλατι , τι παιζει ?
Δημοσ.
τι θα ακολουθησει θα μας την πεις και για τουε τονους τώρα ?

Έτοιμος ήμουν, αλλά κρατήθηκα... (χούμορ κάνουμε βρε Ζέλντε, χούμορ, χούμορ. Δε στη "λέμε". Ηρέμησε να χαρείς τη Στρουμφίτα σου)

Δημοσ.

θα το δοκιμασω και θα σου πω εντυπωσεις φίλε τουφα ευχαριστω , σημερα θα αγορασω και το ταμπερ απο amazon , γνωριζει κανεις ποσα mm αν δεν κανω λαθος 49

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...