Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον ουτε και σημερα καταφερα να πιω καφε , βασικα εχω χτυπησει 4 εσπρεσακια γιατι λυπομουν να τα πεταξω οπωτε να νευρα μου ειναι ταντελα! σχεδον ελυσα ολη την μηχανη ουτε αερα κραταει την εκανα και ενα καθαρισμα με ξυνο και ζεστο νερο , αυτο που νομιζω φταιει ειναι οτι σταζει και απο τις 2 τρυπες του group ρε παιδια εχει τιποτα αξεσουαρ πχ αλλα μπολακια η καμια τετοια πατουρα που να βγαζει 1 τρυπα αντι για 2 μαλλον εκει εστιαζεται το προβλημα δεν ξερω τα νευρα μου κουρελια θα παιξουμε μπουνιες με την καφετιερα ετσι οπως παμε χαχαχα, παραθετω φωτογραφια καθως ελυσα και το group

post-56242-0-55764500-1328552347_thumb.jpg

Δημοσ.

Nespreso θα σούλεγα,αλλά πήρες άλλη...

79€ από MediaMarkt (πριν κανα δίμηνο),εκ των οποίων τα 50 ήταν κουπόνι για τζάμπα καφέδες,που έτσι κι αλλοιώς θα αγόραζα.

Δημοσ.

οχι με την καμια δεν θα αγοραζα τετοια καφετιέρα τυπου νεσπρεσσο , ειναι ποιο νταβαντζιδες και απο το πασοκ οι τυποι P:) και σιγα τον καφε που κανουν εδω που τα λεμε,+ οτι ειναι πανακριβες οι ταμπλετες και πρεπει να τις παραγγελνω απο Αθηνα , οσο για τασιμο, ειχα δοκιμασει τον espresso που μου ειχαν κανει σε ενα μαγαζί οταν εψαχνα για την πρωτη καφετιερα νομιζω γιακοπς ηταν και δεν πινοταν , αφηστε αυτες τις καφετιερες για τις γκομενες παιδια. (οχι οτι δεν υπαρχουν γκομενες που πινουν σωστο καφε μην παρεξηγηθουμε )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...