ZELDA Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 λοιπον ουτε και σημερα καταφερα να πιω καφε , βασικα εχω χτυπησει 4 εσπρεσακια γιατι λυπομουν να τα πεταξω οπωτε να νευρα μου ειναι ταντελα! σχεδον ελυσα ολη την μηχανη ουτε αερα κραταει την εκανα και ενα καθαρισμα με ξυνο και ζεστο νερο , αυτο που νομιζω φταιει ειναι οτι σταζει και απο τις 2 τρυπες του group ρε παιδια εχει τιποτα αξεσουαρ πχ αλλα μπολακια η καμια τετοια πατουρα που να βγαζει 1 τρυπα αντι για 2 μαλλον εκει εστιαζεται το προβλημα δεν ξερω τα νευρα μου κουρελια θα παιξουμε μπουνιες με την καφετιερα ετσι οπως παμε χαχαχα, παραθετω φωτογραφια καθως ελυσα και το group
ZELDA Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 τελικα την σουταρα και αγορασα μια gaggia classic απο amazon.
pamelouketo Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Nespreso θα σούλεγα,αλλά πήρες άλλη... 79€ από MediaMarkt (πριν κανα δίμηνο),εκ των οποίων τα 50 ήταν κουπόνι για τζάμπα καφέδες,που έτσι κι αλλοιώς θα αγόραζα.
ZELDA Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 οχι με την καμια δεν θα αγοραζα τετοια καφετιέρα τυπου νεσπρεσσο , ειναι ποιο νταβαντζιδες και απο το πασοκ οι τυποι P:) και σιγα τον καφε που κανουν εδω που τα λεμε,+ οτι ειναι πανακριβες οι ταμπλετες και πρεπει να τις παραγγελνω απο Αθηνα , οσο για τασιμο, ειχα δοκιμασει τον espresso που μου ειχαν κανει σε ενα μαγαζί οταν εψαχνα για την πρωτη καφετιερα νομιζω γιακοπς ηταν και δεν πινοταν , αφηστε αυτες τις καφετιερες για τις γκομενες παιδια. (οχι οτι δεν υπαρχουν γκομενες που πινουν σωστο καφε μην παρεξηγηθουμε )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα