pamelouketo Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Σταύρε,δεν στη λέει με κακία αλλά δεν έχεις καταλάβει ότι οι Τροϊκάνοι κουνιούνται με το ίδιο σχοινάκι που κουνούνται και οι δικοί μας μπαρμπα-Μυτούσηδες,μαριονέττες στην ίδια σκηνή είναι.
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δεν βλέπω πουθενά flame. Βλέπω όμως μια φράση τόσο λάθος που είτε είναι trolling είτε κάτι άλλο. Ignore με κάνεις όποτε θες
xlapacas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) ολους τρελα μας πουλανε και θα μας..... Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2012 από xlapacas
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Όποιος νομίζει ότι το κράτος εμπαίζει την τρόικα, well, δικαίωμά του. Όποιος επίσης παίρνει στα σοβαρά τις λεγόμενες "διαπραγματεύσεις" που γίνονται κάθε φορά που έρχεται η τρόικα, μπορεί να συνεχίσει να τις παρακολουθεί για να δει τι θα γίνει κάθε φορά στο τέλος. Δεν μπορώ να αλλάξω την γνώμη κανενός, δυστυχώς
pamelouketo Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Η θετική δικιά μου,προς αποφυγή παρεξήγησης.
Star_Light Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Σοβαρολογείς τώρα; Προς το παρον δεν σοβαρολογει γιατι φαινεται ξεκαθαρα πως δεν εχει δανεισει ποτε τα χρηματα του σε αλλους μολις το νιωσει αυτο θα σταματησει να λεει αυτα που λεει.
xreokopia Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 309.000 ευρω το χρονο παιρνει ο Τομσεν! Και μαλιστα αφορολογητα.
Star_Light Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 ολοι οσοι βριζετε τους τροικανους αμα αυριο κυρήξουμε πτωχευση και γυρισουμε στην δραχμη και πρεπει να φυγει ενα 70% ολων στα χωρια να ασχοληθει με την γεωργια ή τον τουρισμο. Θα το κανετε? Ο Τομσεν δεν τα παιρνει απο σενα φιλε. Οποτε αστον στη ακρη. Εσυ τον φωναξες παλι τα ιδια θα λεμε? :/ Εσυ του εδωσες πλαστα στοιχεια να μπεις στην ΕΕ πριν μια δεκαετια... σε αναγκασε κανεις να μπεις? Απο ποιους τα παιρνουν τα λεφτα για να σε δανειζουν? μηπως απο τον ξενο φορολογουμενο?
xreokopia Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Τι να παρει απο μενα ρε φιλε, εγω εγω τετοια λεφτα? Γιατι να τον αφησω στην ακρη? Ισα ισα που τετοια λαμογια πρεπει να τα φωναζουμε δυνατα. Απο τη μια κολυμπουνε στο χρημα απο την αλλη θελουν να μας φτωχυνουνε εντελως... Οχι εγω δεν τον φωναξα, ουτε και εδωσα τα πλαστα στοιχεια. Να λογοδοτησουνε επιτελους οι υπευθυνοι, οχι αλλα βαρη στο λαο!!
pamelouketo Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Πόσα καθαρίζεις τρολάροντας για τους ξένοι; όχι εσύ χρεωκοπία,στον ίδιο όχτο είμαστε εμείς,χρεωκοπία εσύ,πάμε λουκέτο εγώ
xreokopia Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Μολις ανακοινωθηκε οτι αιρεται η μονιμοτητα στις ΔΕΚΟ... Καλο μου ακουγεται αυτο!
Star_Light Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Τι να παρει απο μενα ρε φιλε, εγω εγω τετοια λεφτα? Γιατι να τον αφησω στην ακρη? Ισα ισα που τετοια λαμογια πρεπει να τα φωναζουμε δυνατα. Απο τη μια κολυμπουνε στο χρημα απο την αλλη θελουν να μας φτωχυνουνε εντελως... Οχι εγω δεν τον φωναξα, ουτε και εδωσα τα πλαστα στοιχεια. Να λογοδοτησουνε επιτελους οι υπευθυνοι, οχι αλλα βαρη στο λαο!! Σε ποιο λαό ρε φίλε? Σε αυτους που κλέβουνε το ΙΚΑ Και τις Δεκο? Στους γιατρους που γραφανε φαρμακα που δεν ηταν στην ειδικοτητα τους? Στον Αυτια που τσέπωνε 42.000 το μήνα και στον τελευταιο πανελιστα του αλτερ που επαιρνε 4000? Ποσοι μπηκανε και ειναι με μεσο αυτη τη στιγμη στο δημοσιο με μισθους πανω απο 2000 (μεχρι και πριν τους κοψουν) Ο λαος που λες εσυ... αυτος που οντως δεν φταιει και ειναι τελειως καθαρος και δεν εχει κλεψει και αυτος με τη σειρα του οτι μπορουσε απο τη θεση που ηταν ανέρχεται σε ενα 30% με το ζορι. Αυτη ειναι η γνωμη μου. Δεν υπαρχει περιπτωση να εχει γινει τοσο μεγαλη καταστροφη και να μην φταινε ολοι απλα τα ριχνουμε στους πολιτικους μια ζωη. Τον Σημιτη που σε εβαλε με πλαστα στοιχεια στην ΕΕ εσυ τον ειχες ψηφισει. Ολοι εχουνε κλεψει και εχουν φοροδιαφυγει. Εκτος απο ελαχιστους... ενα 20% για αυτο κοψτε την γκρινια γιατι γινεστε ρεζιλι... η μαγκια ειναι να πεις ναι εκλεψα και εγω ετσι ειναι ο χαρακτηρας μου δεν μ αρεσει η ταξη και κυρησσω πτωχευση ξαναγυρναω στην δραχμη και αντε ξεκουμπιστειτε ολοι απο εδω μεσα. ΟΛα τα αλλα ειναι κουτοπονηριες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις