Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπα.Την άποψή μου εκφράζω,η οποία ταυτίζεται τροπον τινι με θεωρίες συνομωσίας,δεν πιστεύω να έχεις τη δυνατότητα να την απομονώσεις απ' τη δημόσιά της κατάθεση...

...έξ άλλου η βάση σου είναι η εξόντωση του μισού πληθυσμού απ' τη πείνα,σωστά;

• Απαντ. 314
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αποδήμηση εις Κύριον είναι η πολιτικώς ορθή και ήπια έκφραση και όχι εξόντωση, που έχει μια αρνητική χροιά. Κοιτάμε πάντα τα θετικά που μας φέρνει η κρίση και δεν μιζεριάζουμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έκανες λογοπαίγνιο επειδή προηγουμένως μιλούσαμε για μισθούς Βουλγαρίας ε;

Έλα, μολόγα το :-D

Επεξ/σία από kostas_dr
Δημοσ.

Υπάρχει καταλληλότερο νήμα για συζήτηση. Εδω ας επικεντρωθούμε στα θετικά που μας έφερε η κρίση :shifty:

Πχ οι άνδρες των ΜΑΤ πήραν επιπλέον χρήματα για υπερωρίες. Το ίδιο και η ασφάλεια Υψηλών προσώπων (συγκρατούμαι και δεν ... ). Και αυτοί άνθρωποι είναι και ανάγκες έχουν.

οχι δεν ειναι ανθρωποι.

Δημοσ.

Άνθρωποι είναι που διψάνε για ανθρώπινη επαφή! Θέλουν να έρθουν κοντά στον πολίτη.

Εμείς οι εγκάθετοι τους έχουμε παρεξηγήσει.

Δημοσ.

Γιατί, τα ΜΑΤ δεν έρχονται σε στενή ΕΠΑΦΗ με τους (όποιους) πολίτες;

Ποιός άλλος κλάδος των ΔΥ μπορεί να ισχυριστεί το ίδιο;

Δημοσ.

Πάντως και η μετανάστευση που πολλοί επικαλούνται ως κάτι απλό είναι κάτι τρομερά δύσκολο αν δεν έχεις τα απαραίτητα κονε. Αμερική και αυστραλία θα πρέπει να είσαι ο γ@@@ω για να πληρώσει ο εργοδότης ένα κάρο λεφτά για τι βίζα σου. Καναδάς είναι καλά αλλά για μηχανικούς και ιατρικό προσωπικό. Ευρώπη ίσως λίγο καλύτερα από ελλάδα αλλά όχι και πολύ καλύτερα.

Δημοσ.

Φυσικα και υπαρχουν και θετικα ρε παιδια.

Εγω ειμαι 90 κιλα. Θελω να χασω 5-6 αλλα δε μπορω να κανω διαιτα.

Τωρα ομως με την πεινα που ερχετε-εχει ερθει, θα τα χασω μπαμ-μπαμ!!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Μήπως θέλουν να μας κάνουν χορτοφάγους (έτσι και αλλιώς στις εκλογές σαν τα αρνιά πάμε) για να βελτιωθεί η υγεία μας; Άλλο ένα θετικό της κρίσης. Χαμηλή χοληστερίνη, πίεση και καρδιακά προβλήματα τέλος :shifty:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...