BaLsAmoMenos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Nop.Το κεφαλι του ελληνα (σκετο). Αν εσυ προσωπικα νοιωθεις υπευθυνος, ποιος ειμαι εγω να σου πω οχι? Κατι'θα κανες μαλλον. Το οποιο προφανως δημιουργηθηκε τα δυο τελευταια χρονια, και αποκλειστικα υπευθυνοι για τη δημιουργια του ειναι οι πολιτικοι. Κανεις αλλος. Καλα, την ιδια συζητηση δεν την ξανακανω. Τα'χω πει χιλιες φορες. Εν κατακληδει, σταση πληρωμων τωρα.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Ναι για πες. Σε παρακαλω πες μου γιατι με ενδιαφερει πολυ να μαθω. Ειμαι 23 χρονων. Πες μου οτι φταιω και εγω για αυτο το χρεος. Πες μου οτι πρεπει να το πληρωσω ακομα και αν μην εχω χρηματα ουτε να θρεψω τον εαυτο μου. Πες μου οτι οι επομενες γενιες πρεπει να ζησουν στην μιζερια λογω ενος γαμημενου χρεους. Δεν πληρωνουμε ρε. Ειναι ανηθικο και αδικο. Τοσο απλα.
Timonkaipumpa Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Αντε παλι με τον δημοσιο τομεα. Δεν θα ξανακανουμε την ιδια συζητηση. Μυαλο ετσι και αλλιως δεν βαζετε. Ο Timonkaipumpa ειπε συγκεκριμενα παντως οτι "Τώρα, έρχονται κάποιοι και λένε ότι θα κοπούν τα extra των πελατειακών σχέσεων". Σοβαρα τωρα? Ποιος λογικος ανθρωπος βλεπει τα 2 μνημονια ως κοψιμο των extras? Εκτος πραγματικοτητας ειναι ενα τετοιο ποστ. Ντροπη προκαλει. Ντροπή προκαλεί η νοοτροπία που δείχνεις ότι έχεις. Πραγματικά ντροπή. Ποια extra; Επίδομα έγκαιρης προσέλευσης στην εργασία, που είχε γίνει και χαμός; Το ότι ο μισθός του εργαζομένου ήταν όσος ήταν επειδή ήταν τίγκα στα επιδόματα, αυτό και μόνο δείχνει ότι καμία κυβέρνηση δεν είχε τα κότσια να κάνει αυξήσεις αλλά κοιτούσαν να το παίξουν καλές με τους πελάτες δίνοντας επιδόματα. Αλλά τι να λέμε.. Με σένα και τους όμοιους σου δεν έχει κανένα λόγο να κάνει κανείς συζήτηση.
Timonkaipumpa Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δεν πληρωνουμε ρε. Ειναι ανηθικο και αδικο. Τοσο απλα. Ανήθικο είναι να δανείζεσαι και μετά να λες δεν πληρώνω. Αλλά, από ό,τι φαίνεται, σου φαίνεται πολύ λογικό να το κάνεις. Για αυτό ίσως έχεις και αυτή την γνώμη, ότι είναι ηθικό. Προσωπικά, όταν δανείζομαι φροντίζω να ξεπληρώνω. Και επειδή υπάρχει η γνωστή καραμέλα, ότι "εμείς δεν δανειστήκαμε"... guess what? Καλωσήρθες στην δημοκρατία. Δανείστηκαν αυτοί που ψήφισε Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ.
Timonkaipumpa Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μαλιστα κυριε Βενιζελο. Πφφ... Ό,τι πεις... και να πεις ότι δεν το ήξερα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει κανείς συζήτηση με δίποδα..
BaLsAmoMenos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Πφφ... Ό,τι πεις... και να πεις ότι δεν το ήξερα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει κανείς συζήτηση με δίποδα.. Με σένα και τους όμοιους σου δεν έχει κανένα λόγο να κάνει κανείς συζήτηση. Τι γλυκια γευση που εχει η ειρωνια. Σε παρακαλω παντως, μην μου ξαναμιλησεις. Σε ανθρωπους που σιχαινονται την ιδια τους τη χωρα και το μελλον των παιδιων τους, δεν θελω να προσπαθω να αποδειξω τα αυτονοητα.
Timonkaipumpa Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Πραγματικά... είναι άξιο απορίας πως νέα άτομα είναι τόσο κολλημένα.. Βλέποντας αυτά, αρχίζω να μην απορώ πώς στην ευχή βγαίνανε τόσα χρόνια αυτοί που βγαίνανε και μας φέρανε εδώ. Μηρυκάζουν ό,τι λαλακία ακουστεί, αρκεί να είναι αντιδραστική enough. Σχεδόν καμία κυβέρνηση δεν έκανε αύξηση μισθών. Όλοι, όταν βγαίνανε, αρχίζαν το παιχνίδι με τα επιδόματα. Ο ένας έβαζε, ο άλλος έβγαζε και έβαζε τα δικά του κ.ο.κ. Φυσικά και δεν είναι μισθός τα 660 που παίρνει ο δάσκαλος ως πρωτο-διοριζόμενος. Αλλά... από κάπου πρέπει να αρχίσει το ξεκαθάρισμα. Φυσικά και ο ελληνάρας, κλασικό παράδειγμα του παραπάνω που άρχισε να φωνάζει, θα αρνηθεί να του πάρουν όσα του έδωσαν οι πελατειακές σχέσεις. Λέγοντας γνωστά τσιτάτα ότι "δεν χρωστάω", "δεν φταίει ο δημόσιος τομέας" και ό,τι άλλο πιπιλάνε, μαζί με αυτό που έχουν συνήθεια, τα γνωστά ελληναράδικα δίποδα. Όχι όμως ότι είναι μισθοί αυτοί που έρχονται. Όχι ότι φταίνε οι εργαζόμενοι. Φυσικά και τα μέτρα είναι εξωφρενικά. Δεν θα έπρεπε να έχουμε έρθει ως εδώ. Όμως: η πλειοψηφία τους ψήφισε για να τα κάνουν έτσι και να φέρουν και τα μέτρα η πλειοψηφία όπου μπορούσε έκλεβε το κράτος η πλειοψηφία βασίστηκε σε όσα της έδιναν ενώ ήξερε ότι δεν τα αξίζει (μία βόλτα από τις δημόσιες ΟΧΙ υπηρεσίες θα πείσει πολλούς... όχι όσο αφορά της εξυπηρέτηση... αλλά την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών, μηχανοργάνωση κτλ κτλ) η πλειοψηφία δεν έχει κάνει καταγγελίες όταν έβλεπε το στραβό Φυσικά και εφόσον υπάρχουν όργανα του κράτους, δεν φταίει ο πολίτης... όμως ο πολίτης διαλέγει τα όργανα και έχει πάντα αυτά που του αξίζουν. Μακάρι να έρθουν οι Γερμανοί να μας νοικιάσουν, όπως είχαν νοικιάσει οι Άγγλοι το Hong Kong, να δούμε προκοπή. Γιατί με τέτοιους πολιτικού και τέτοια δίποδα για πολίτες... πάμε χαλαρά προς αφανισμό.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μου αρεσει παντως που βαζετε και +1 σε τετοιες επικυνδυνες αποψεις. "Μακαρι να'ρθουν οι Γερμανοι να νοικιασουν την χωρα" λεει. Να φανταστω οτι ο φιλος ειναι υπερ και του μνημονιου 2 ε?
Timonkaipumpa Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Χαρακτηριστικό του αστοιχείωτου είναι ότι νιώθει απειλή από αυτά που δεν μπορεί να αποδείξει ότι είναι λάθος... Για αυτό πρόσεχε μικρό διποδάκι τι λες ότι είναι επικίνδυνο. Καρφώνεσαι. χααχχααχαχχααχαχχαχααχαχχαχαχααχαχαχ
BaLsAmoMenos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 "Μακαρι να'ρθουν οι Γερμανοι να νοικιασουν την χωρα". Αυτη ειναι η δημοκρατικη σου αποψη. Δεν ντρεπεσαι μονο και μονο που λες κατι τετοιο?
tritonas00 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Γιατι να ντραπει? Δεν βλεπω κατι παραλογο.
pamelouketo Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Από κάπου πρέπει να αρχίσει και αρχίζει απ' τα 600 του δάσκαλου... και σου δίνουν και θετικές; Δεν σωζώμαστε με τίποτε,πάμε καλιά μας....
Προτεινόμενες αναρτήσεις