Timonkaipumpa Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 "Μακαρι να'ρθουν οι Γερμανοι να νοικιασουν την χωρα". Αυτη ειναι η δημοκρατικη σου αποψη. Δεν ντρεπεσαι μονο και μονο που λες κατι τετοιο? Μου αρέσει που είσαι τόσο λαμόγιο και βρώμικος ακόμα και σε αυτά που εσύ ο ίδιος λες. Σε παρακαλω παντως, μην μου ξαναμιλησεις. Εκτός και εάν ρωτάς έτσι απλά.. ή ρωτάς κάποιον άλλο! αχαχχααχαχαχαχαχαχ Ναι ρε. Να έρθει όποιος μπορεί να πάρει την χώρα. Στα @@ρια μου οι χώρες, οι πατρίδες και ό,τι άλλη λαλακία έχουν βρει για να χωρίζουν εξουσίες επί κομματιών γης. Να δουλεύω, να βγάζω λεφτά και να περνά καλά η οικογένειά μου για να χαίρομαι θέλω. Α! Και ένα κράτος δικαίου με κοινωνική πρόνοια. Αυτά θέλω και δεν δίνω δεκάρα τσακιστή τι εθνικότητα θα είναι αυτός που θα κυβερνάει. Και ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ.
Dropsreef Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Γιατι να ντραπει? Δεν βλεπω κατι παραλογο. Εδώ δεν ντρέπονται άνθρωποι που δηλώνουν πως ο Σολομών Σολωμού έκανε και καλά μαγκιές ή και λίγες τρώνε οι Νεο-Έλληνες στο Σύνταγμα(κανά εξάμηνο πριν)
BaLsAmoMenos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Α ειμαι και λαμογιο και βρωμικος εκτος απο διποδο. Πολυ ωραια.
Timonkaipumpa Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Α ειμαι και λαμογιο και βρωμικος εκτος απο διποδο. Πολυ ωραια. Τι συνηθισμένη τακτική; Τόσο κοινή... που καταντάει βαρετή ακόμα για του είδους σου. Επί των αιτιών όμως, κουβέντα και μιλιά δεν έβγαλες. Πφφφφφ.....
minaras_tio Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Οπου να ναι κλειδωνει... Sent from my iPhone using Insomnia
BaLsAmoMenos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Να δουλεύω, να βγάζω λεφτά και να περνά καλά η οικογένειά μου για να χαίρομαι θέλω. Α! Και ένα κράτος δικαίου με κοινωνική πρόνοια. Ειναι λυπητερο πραγματικα ενας ανθρωπος που ζητα αυτα τα απλα πραγματα να βλεπει θετικα 2 μνημονια και ενα ανηθικο χρεος.
manifest Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Τι συνηθισμένη τακτική; Τόσο κοινή... που καταντάει βαρετή ακόμα για του είδους σου. Επί των αιτιών όμως, κουβέντα και μιλιά δεν έβγαλες. Πφφφφφ..... κατσε ρε φιλε τον βριζεις και λες για συνηθισμενες τακτικες? αυτοι που βριζουν προφανως δεν εχουν επιχειρηματα για αυτο καταφευγουν στην τακτικη της υβρεολογιας.. Μου αρεσει που λες και πφφφ στο τελος! με ποιον αγανακτεις? με τον εαυτο σου?
Timonkaipumpa Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Ειναι λυπητερο πραγματικα ενας ανθρωπος που ζητα αυτα τα απλα πραγματα να βλεπει θετικα 2 μνημονια και ενα ανηθικο χρεος. Το μόνο λυπηρό είναι η νοοτροπία όσων δεν καταλαβαίνουν τις επιπτώσεις της δημοκρατίας (=ό,τι κάνουν αυτοί που ψηφίστηκαν είναι σαν να το διαλέγει ο λαός) και συνεχίζουν να θέλουν να ζήσουν στο μπ**δέλο κράτος που είχαμε επειδή τους βολεύει. Μου αρέσει πάντως, που από εκεί που είχες ένα στυλάκι και καλά "α, και ου και δεν ξέρετε και ντροπή σας", επειδή τα άκουσες το γυρνάς στο κλαψομ**νικο. Μα τόσο χαμηλά; Τόσο;
pournaras Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Ναι για πες. Σε παρακαλω πες μου γιατι με ενδιαφερει πολυ να μαθω. Ειμαι 23 χρονων. Πες μου οτι φταιω και εγω για αυτο το χρεος. Πες μου οτι πρεπει να το πληρωσω ακομα και αν μην εχω χρηματα ουτε να θρεψω τον εαυτο μου. Πες μου οτι οι επομενες γενιες πρεπει να ζησουν στην μιζερια λογω ενος γαμημενου χρεους. Δεν πληρωνουμε ρε. Ειναι ανηθικο και αδικο. Τοσο απλα. Σιγουρα εσυ προσωπικα δε φταις, αλλα φταινε οι γονεις σου. Εστω οτι σημερα παρθει αποφαση για πληρη χρεοκωπια, και τελικα δεν παμε στο μνημονιο, και εστω οτι αυτη η αποφαση, φανει σε 23 χρονια απο τωρα οτι ηταν απολυτως λανθασμενη. Αυτος που θα γεννηθει σημερα μετα απο 23 χρονια, στη σημερινη ηλικια σου, θα θεωρει ανηθικα και αδικα αυτα που οι γονεις του σημερα στηριζαν με παθος.
Timonkaipumpa Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 κατσε ρε φιλε τον βριζεις και λες για συνηθισμενες τακτικες? αυτοι που βριζουν προφανως δεν εχουν επιχειρηματα για αυτο καταφευγουν στην τακτικη της υβρεολογιας.. Μου αρεσει που λες και πφφφ στο τελος! με ποιον αγανακτεις? με τον εαυτο σου? Ενίοτε και με αυτόν... αλλά επί της παρούσης με αυτούς που πιάνονται από ένα ξεκάρφωτο κείμενο και το ξεκόβουν από το νοηματικό του πλαίσιο απλά και μόνο για να πετάξουν την @@ρια τους.. Αν δεν το κατάλαβες.. για εσένα λέω.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Σιγουρα εσυ προσωπικα δε φταις, αλλα φταινε οι γονεις σου. Εστω οτι σημερα παρθει αποφαση για πληρη χρεοκωπια, και τελικα δεν παμε στο μνημονιο, και εστω οτι αυτη η αποφαση, φανει σε 23 χρονια απο τωρα οτι ηταν απολυτως λανθασμενη. Αυτος που θα γεννηθει σημερα μετα απο 23 χρονια, στη σημερινη ηλικια σου, θα θεωρει ανηθικα και αδικα αυτα που οι γονεις του σημερα στηριζαν με παθος. Και καλα θα κανει να τα θεωρει ανηθικα και αδικα. Το'χω γραψει χιλιες φορες για ποιο λογο το ιδιωτικο και δημοσιο χρεος δεν ειναι το ιδιο.
pournaras Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Και καλα θα κανει να τα θεωρει ανηθικα και αδικα. Το'χω γραψει χιλιες φορες για ποιο λογο το ιδιωτικο και δημοσιο χρεος δεν ειναι το ιδιο. Δεν εχει απολυτως καμμια σχεση αυτο που λες με αυτο που εγραψα. Κανεις μας δεν ξερει τι ακριβως θα γινει στο μελλον, αν παμε σε πληρη πτωχευση και σε εγχωριο νομισμα. Μπορει να ανθισουμε, μπορει και να καταστραφουμε και να σβησουμε απο το χαρτη. Εκτος κι αν καποιος ειναι μαντης και δεν το ξερω. Οποτε η κουβεντα μου ηταν πολυ απλη, οπως εσυ σημερα σκεφτεσαι οτι προσωπικα στα 23 σου δε εφταιξες σε τιποτε να πληρωνεις τα λαθη αλλων, ετσι κι ο μελλοντικος γιος σου ας πουμε, θα σε βριζει αν τελικα μια πληρη χρεωκοπια μας παει κατα διολου.
manifest Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Ενίοτε και με αυτόν... αλλά επί της παρούσης με αυτούς που πιάνονται από ένα ξεκάρφωτο κείμενο και το ξεκόβουν από το νοηματικό του πλαίσιο απλά και μόνο για να πετάξουν την @@ρια τους.. Αν δεν το κατάλαβες.. για εσένα λέω. δεν πεφτω στο επιπεδο σου.. δεν ξεκοψα κανενα κειμενο για τις προσβολες σου μιλησα αμα δεν το καταλαβες στο ξεκαθαριζω τωρα. πιστευεις οτι με βρισιες κανεις συζητηση?σε κοβω για troll οποτε dont feed the troll
Timonkaipumpa Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 δεν πεφτω στο επιπεδο σου.. δεν ξεκοψα κανενα κειμενο για τις προσβολες σου μιλησα αμα δεν το καταλαβες στο ξεκαθαριζω τωρα. πιστευεις οτι με βρισιες κανεις συζητηση?σε κοβω για troll οποτε dont feed the troll Αφενός ξέκοψες το κείμενο γιατί ήταν συνέχεια μίας ολόκληρης συζήτησης και αφετέρου το τι κάνω ή όχι με τις προσβολές που αναφέρεσαι υπάρχει κουμπάκι αναφοράς. Τις συμβουλές και τις υποδείξεις σου αλλού. Γκέγκε; Σιγά μην κάτσω στον κάθε τυχόντα να λέω τι πιστεύω ή όχι... ποιος είσαι εσύ που θα σου δώσω και λογαριασμό για το τι πιστεύω ή όχι, ακόμα και για το πιο μικρό ζήτημα.
tritonas00 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Εδώ δεν ντρέπονται άνθρωποι που δηλώνουν πως ο Σολομών Σολωμού έκανε και καλά μαγκιές ή και λίγες τρώνε οι Νεο-Έλληνες στο Σύνταγμα(κανά εξάμηνο πριν) Γιατι να ντραπουν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις