Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοίτα τα χρήματα που διαθέτω είναι 500 ευρώ. Αν μπορούμε να βολέψουμε σε αυτά τα χρήματα των 2500κ με μία καλή μητρική που να υποστηρίζει καλό crossfire ή sli. H asus που σου πρότεινα, στην περίπτωση που δεν πάρω τον κ και δεν ασχοληθώ καθόλου με o/c είναι καλή επιλογή; Από crossfire-sli ξέρεις πως πάει;

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ παιδιά ανέκαθεν είχα το μισό μου pc να απαρτίζεται από εξαρτήματα asus και όλα long live the asus με έκαναν να λέω. Βέβαια αυτό δεν θα με αποτρέψει να αγοράσω gigabyte asrock και msi.

Δημοσ.

δεν νομιζω να εχεις προβλημα με το sli/crossfire...εννοειται πως και της asus συνδεεται 7.1 συστημα πανω..πανε σε οποια θες..προσωπικα εγω σε asus με τον 2500...για 2500κ σε αλλη κατηγορια μητρικης..

η assrock εφτιαξε τα τελευταια χρονια ονομα και ξεπερασε την msi..εγω θεωρω και την gigabyte

Link

Δημοσ.

Πιστεύω θα ξεφύγουμε πολύ από το μπάτζετ μας. Κανά κατοστάρικο στο περίπου, οπότε θεωρώ ότι καλύτερα να μείνουμε στον 2500 και ας αφήσουμε προς το παρών τα "κ" και τα o/c. Το κατοστάρικο προέκυψε, από διαφορά cpu-mobo-cpu cooler (για να καταλαβαινόμαστε).

Δημοσ.

Με ενθουσίασε η σκέψη του dimpa στο σχόλιο 8. Πάρε το "κ" με ένα 15αρι παραπάνω στην τιμή... αλλά μετά την συζήτηση και σκέψη μαζί σας και δεδομένου ότι για να αξίζει το o/c και ο 2500κ θα πρέπει να ανεβούμε σε μητρική πλακέτα και ψήκτρα επεξεργαστή καλύτερα να το αφήσουμε. Άλλωστε ποτέ δεν έχω κάνει και ασχοληθεί γενικότερα με o/c και ίσως ούτε στο μέλλον.

Δημοσ.

Εδώ με καλύπτει ο Core2Duo και δεν τρώει o.c φαντάσου τι θα κάνει ο i5. Όσο γιατί θέλω να αλλάξω αφού με καλύπτει, απλά θέλω έτσι μια αλλαγή να κάνω γι αυτό και δίνω αυτόν και δεν τον κρατάω. Ο 2500κ βοηθάει σε o.c. επειδή έχει ξεκλείδωτη "κάτι" έτσι;

Δημοσ.

ναι τον πολλαπλασιαστη...μπορεις να παρεις τον κ και να παρεις την ιδια μητρικη..απλα για να δοκιμασεις,θα μπορεις να τον πουλησεις και πιο ακριβα αν ποτε θελησεις! :rolleyes:

Δημοσ.

Μπορείς να μου εξηγήσεις αν είναι εύκολο, γιατί έχω χάσει πολλά τον τελευταίο καιρό, τι μπορεί να χάσω αν επιλέξω ας πούμε την Link αντί γι αυτήν Link που θα προτιμούσα στην περίπτωση του 2.5κ, που όπως βλέπω επέλεξες κι εσύ; Από πλευράς cpu μόνο, βλέπω διαφορές στις pci και στις συνδέσεις στα clocks βέβαια δεν υπάρχει διαφορά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...