Michaels_V2 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 η ακριβη εχει περισσοτερες usb,pci 3 express,eSerial ATA2,bluetooth,..και επιπλεον προσθετα χαρακτηριστικα οπως digi+vrm Digital Power Design,κ.α!!το βασικο καλυτερο o/c..εγω την αγορασα για το pci 3 και για o/c
spook Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Άρα ας πούμε ότι θα δω διαφορά στο ο/c. Στο crossfire θα υπάρχει διαφορά;
Michaels_V2 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 στην ακριβη ισχυει αυτο 2 x PCIe 3.0/2.0 x16 (x16 or dual x8)...δηλαδη θα παιζουν x8 η αλλη υποστηριζει μονο crossfire Link
spook Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Η "φθηνή" έχει shared bandwith με όλες τις pci ενώ η άλλη έχει share τις 2 pci-e 3.0 και διαφορετικό την pci-e 2.0 με τις pci και την usb 3.0 θύρα. Προτιμάτε λοιπόν η δική σου - "ακριβή" για crossfire-sli. Ίσως τελικά το ψήσω να ανεβώ σε mobo και κατ' επέκταση να προτιμήσω τον 2500k. Αυτές οι μικρές λεπτομέρειες πόσο με νευριάζει όταν σου αλλάζουν την σκέψη.
Michaels_V2 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 χαχα...μια φορα φτιαχνεις 2500k ...ψυχτρα παιρνεις αργοτερα και πας 4,5 η και πιο πανω
spook Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Κάπως έτσι θα γίνει λογικά φίλε μου. Ψήκτρα - ssd ή και hdd. H αλήθεια να λέγεται περίπου κάθε 5 χρόνια φτιάχνω καινούργιο σύστημα, γι αυτά τα 5 χρόνια δεν σκάω άλλα χρήματα όμως... Θα δώσω 500-700 ευρώ αλλά θα δέρνει . Αρχίζω να πορώνομαι με την ιδέα... βλέπω να αντιγράφω το σύστημα σου, σε αρκετά σημεία .
Michaels_V2 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 τωρα τελικα τι θα αγορασεις και τι εχεις ηδη?
spook Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Κοίτα 1ο post φίλε μου. Στο τέλος αναφέρω τι έχω τώρα πάνω. Από άποψη cpu-ram-mobo-gpu τα υπόλοιπα αναφέρονται σκόρπια παραπάνω psu-optical-hdd-case
Michaels_V2 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 ναι το εχω προσεξει...απλα μπορει να αλλαξε κατι!
spook Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Όχι δεν έτυχε να αλλάξω κάτι και από την στιγμή που είμαστε στο στάδιο της συζήτησης δεν θα προβώ ακόμα σε αγορά κάποιου εξαρτήματος. Τέλος αφού άρχισα να ψήνομαι για 2500k ίσως τελικά το καθυστερήσω λίγο και να προβώ σε αγορά πιο high spec προϊόντων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα