kostaks3 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Οπως ειπα,θελω να αγορασω μια βαση για το φορητο μου αλλα θελω οσο γινεται να εχει μεγαλυτερο ανεμιστηρα και οσο γινεται να το ψυχει καλυτερα το λαπτοπ. Τα λεφτα που διαθετω ειναι 25-30 ευρω (πιστευω ειναι αρκετα για κατι αξιολογο). Μεχρι στιγμης βρηκα Αυτο απτο πλαισιο ποια ειναι η γνωμη σας;Ειδα εχει και μια καλη κριτικη. Αν εχετε να μου προτινεται κατι αλλο δεκτο. Ευχαριστω προκαταβολικα!!!
^Deadly_Sin^ Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Εγω προτεινω notepal u2 ή notepal u3 αν ειναι μεγαλο το λαπτοπ
bebis4 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Εγω προτεινω notepal u2 ή notepal u3 αν ειναι μεγαλο το λαπτοπ + 1 και απο μενα
kostaks3 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 ειναι 15.5΄΄ .Ειναι δοκιμασμενη,καλη;Ψυχει καλα;
kostaks3 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Ναι ομως η Notepal U3 δεν ειναι για λαπτοπ απο 17" και πανω;Δεν θα εχω προβλημα;
^Deadly_Sin^ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Προβλημα ακριβως δεν θα εχεις, απλα θα ειναι αχρειαστα μεγαλη η βαση για το λαπτοπ σου. Η διαφορα ειναι πως η u3 εχει 3 ανεμιστηρες και η u2 εχει 2 εφοσον ειναι μικροτερη. Και στις 2 περιπτωσεις μπορεις να τοποθετησεις τους ανεμιστηρες οπου θελεις εσυ. Για το μεγεθος του λαπτοπ σου λογικα θα παρεις u2 αλλά και u3 να παρεις δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα αν δεν σε ενοχλει που η βαση θα ειναι μεγαλη.
sotiris123 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Οπως ειπα,θελω να αγορασω μια βαση για το φορητο μου αλλα θελω οσο γινεται να εχει μεγαλυτερο ανεμιστηρα και οσο γινεται να το ψυχει καλυτερα το λαπτοπ. Τα λεφτα που διαθετω ειναι 25-30 ευρω (πιστευω ειναι αρκετα για κατι αξιολογο). Μεχρι στιγμης βρηκα Αυτο απτο πλαισιο ποια ειναι η γνωμη σας;Ειδα εχει και μια καλη κριτικη. Αν εχετε να μου προτινεται κατι αλλο δεκτο. Ευχαριστω προκαταβολικα!!! για κανένα λόγο μην παρεις βαση turbo-x ειχα παρει μια παρομοια με τον ιδιο ανεμηστηρα αυτης που δειχνεις κ δεν εκανε τπτ... ασε ποθ επειδη ειναι ολο πλαστικια πεφτει κ ουτε για βαση δεν μπορεις να την χρησιμοποιεισεις... μετα απο αυτη πήρα μια notepal u2 κ ειναι πάρα πολη καλη... κ τωρα το χειμωνα την χρησιμοποιω κ χωρις ανεμιστηρακια κ παλι κανει πολη καλη δουλεια.....
ektor7 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Επειδη ψαχνωμαι κι εγω,να κτυπισω ακομη μια βαση για το qosmio,αλλα το θελω να ανηψωνεται οσο πιο ψηλα γινεται για να μπορω να εχω και το 12" hp tx2 οταν το χρησημοποιω σα tablet,βρηκα το CoolerMaster Notebook Cooler Ergostand 9-17" Black w/4x USB2.0! Ειπα να το ποσταρω εδω να το δει και ο kostaks3,μηπως του κανει,αλλα και να μου πειτε και τη γνωμη σας!
cshark Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 kostaks3 Μία συμβουλή: Καθάρισε την ψύκτρα του υπολογιστή σου απο τη σκόνη (εκτός και αν είναι καινούριο) διότι εάν έχει κάνει μαλλί απο τη σκόνη τότε ό,τι ψύκτρα και να βάλεις απο κάτω άχρηστη θα είναι..
kostaks3 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 ευχαριστω για τις απαντησεις σας.Μαλλον θα παω για u3 που εχει περισσοτερους ανεμιστηρες. φιλε cshark το λαπτοπ 2 μηνων δεν ειναι οποτε δεν νομιζω να εχει μαζεψει.Δεν ειναι οτι ανεβαζει τρελες θερμοκρασιες (γυρω στα 45-55) απλα για καλυτερη "προστασια"
De_la_sol Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Αν και έχω ηδη πάρει αυτήν που πρότεινες εσυ στην αρχή,Turbo-X Notebook Cooler ALU20 και ειμαι προς το παρον αρκετά ικανοποιημένος σε θέμα ψύξης(σε σχέση με την προηγούμενη που είχα).Το σασί είναι μεταλλικό και όχι πλαστικό Το καλοκαίρι θα φανεί πόσο καλή είναι,πάντως πιστεύω οτι και αυτην που θα πάρεις την U3 όπως ανέφερες ειναι πολύ καλή χωρίς να την έχω δοκιμάσει (αν και προσπάθησα να την αγοράσω όμως δεν υπήρχε, οπότε ήθελα άμεσα μια και κατέληξα στην προαναφερθείσα). Στα + οτι πας όπου θέλεις τα coolerakia (ο λόγος που έψαξα να την αγοράσω) Να αναφέρω οτι δεν τρέχω βαριά προγράμματα η παιχνίδια.. μόνο απο facebook και πολλές ώρες διαδίκτυο, τραγουδια κ.τ.λ
cwn13 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 ρε παιδια ξερει κανεις τι ρολο παιζει αυτη? http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Laptop-Acc/Stands/CoolerMaster-NotePal-LapAir-R9-NBC-LPAR-GP.htm γιατι ελεγα να τσιμπισω τη u3,αλλα θα μ'αρεσε να καθεται κ στα ποδια!
De_la_sol Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 ρε παιδια ξερει κανεις τι ρολο παιζει αυτη? http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Laptop-Acc/Stands/CoolerMaster-NotePal-LapAir-R9-NBC-LPAR-GP.htm γιατι ελεγα να τσιμπισω τη u3,αλλα θα μ'αρεσε να καθεται κ στα ποδια! Φαίνεται στιλάτη, ομορφη και ποιοτικη.. ομως δεν θα μπορεσω να σου πω τιποτα γιατι δεν την ξερω (απο θεμα ψυξης παντα, αυτο ειναι για μενα το βασικο). Οσο για την U3 που λες εχω ακουσει καλα λογια, νομιζω οτι αξιζει,στα + της ειναι οτι κουμπώνεις οπου θες τα ανεμιστηρακια. Εψαξα να παρω την U2 αλλα δεν την βρηκα, με αποτελεσμα να παρω την Turbo-X Notebook Cooler ALU20 αρκετα ευχαριστημενος σε σχεση με την προηγουμενη που ειχα σε θεμα ψυξης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα