revengerf1 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Εκανα format στο pc ξαναβαζω το ΠΑΝΤΑ αλλα δεν μπαινει το seirial λεει οτι εχω ξεπερασει το οριο...Αγορα εγινε τελος καλοκαιριου..
tool1983 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Κατι παρομοιο ειχα παθει κι εγω(μετα απο απεγκατασταση) οταν το ειχα,ειχε σταματησει να ενημερωνεται κ μου εγραφε οτι εχει ληξει κ μου ζηταγε νεο κωδικο ενω ειχα γυρω στις 200 μερες συνδρομη. Τους ειχα στειλει email στην εξυπηρετηση πελατων κ σε 2 μερες ειχε διορθωθει,το mail το γραφει μεσα στη θηκη.
revengerf1 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Κατι παρομοιο ειχα παθει κι εγω(μετα απο απεγκατασταση) οταν το ειχα,ειχε σταματησει να ενημερωνεται κ μου εγραφε οτι εχει ληξει κ μου ζηταγε νεο κωδικο ενω ειχα γυρω στις 200 μερες συνδρομη. Τους ειχα στειλει email στην εξυπηρετηση πελατων κ σε 2 μερες ειχε διορθωθει,το mail το γραφει μεσα στη θηκη. και τελικα σου εστειλαν αλλο serial????η εκαναν κατι αλλο???
tool1983 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Οχι δε μου στειλαν νεο,μου ειχαν στειλει ενα mail κ μου ελεγαν οτι ηταν απο κει το προβλημα κ για αυτο δεν δεχονταν το κωδικο κ οτι θα ξεκινησει να ενημερωνεται,οπως κ εγινε μετα απο 2 μερες.
revengerf1 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 οκ το ελυσα το προβλημα...τελικα μου εστηλαν αλλο serial..παντως ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα