tred Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Γειά σε όλους .. Είμαι καινούργιος εδώ και ψάχνω μια απάντηση για το παρακάτω πρόβλημα που μου έχει προκαλέσει απελπισία.. Προσπαθώ να παίξω το παιχνίδι lineage 2 και αντιμετωπίζω ενα προβλήμα οταν πατάω το start για να αρχίσω να παίζω.Δηλαδή μου ανοιγει ενα παραθυρο που λεει << Agp is not activated.Please activate agp for consistancy >> . Το λάπτοπ που διαθέτω ειναι ενα Asus x52f .. Θα είμουν ευγνώμων αν κάποιος μπορούσε να με βοηθήσει με το πρόβλημα μου . Αν χρειαστείτε κάποιες παραπάνω πληροφοριές μπορείτε να μου πείτε !!
Kelte Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Γειά σε όλους .. Είμαι καινούργιος εδώ και ψάχνω μια απάντηση για το παρακάτω πρόβλημα που μου έχει προκαλέσει απελπισία.. Προσπαθώ να παίξω το παιχνίδι lineage 2 και αντιμετωπίζω ενα προβλήμα οταν πατάω το start για να αρχίσω να παίζω.Δηλαδή μου ανοιγει ενα παραθυρο που λεει << Agp is not activated.Please activate agp for consistancy >> . Το λάπτοπ που διαθέτω ειναι ενα Asus x52f .. Θα είμουν ευγνώμων αν κάποιος μπορούσε να με βοηθήσει με το πρόβλημα μου . Αν χρειαστείτε κάποιες παραπάνω πληροφοριές μπορείτε να μου πείτε !! Μπαινεις στο BIOS καπου θα δεις να γραφει Peripheral Configuration μπες εκει, στην επιλογη Primary Graphics Adapter πατας εντερ και επιλεγεις AGP και παλι ENTER. Κανε Save the changes and exit the BIOS και Enter και επανεκιννηση.
tred Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 στο bios μπενω με καποιο απτα f1 - f12 και ισως delete η escape?
Kelte Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 το δοκιμασα ιδη.. τιποτα δεν εγινε.. κατα την εκκινηση του υπολογιστη σου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα