Adon1s Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 βρε κατάλαβα τι λες , μην ανησυχείς αλλα πιστεύω καλύτερα να είσαι ενας μετριος αλλα με παιδεία άνθρωπος (με οτι αυτο συνεπάγεται) παρα ενας βλαχαδερός σιχαμένος μεγαλογιατρός/δικηγόρος/καθηγητής χωρίς παιδεία
not87not Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Εμενα η απαντηση στον φιλο που ανοιξε το θεμα ηταν να κοιταξει τα μαθηματα του και να δωσει βαση στη μορφωση . Το λεω γιατι στην ηλικια του το εκανα ταμα καθε χρονο στην παναγια να περασω τις ταξεις. η μορφωση ποτε δεν εβλαψε κανεναν. αλλο η παιδεια, αλλο η μορφωση. μιλαμε για δυο εντελως διαφορετικα πραγματα. στη σκεψη πολλων ανθρωπων η μορφωση ειναι το μιλαμε πολυπλοκα για να εντυπωσιασουμε.
Star_Light Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 " αλλα αυτο ειναι ενδειξη αγενειας και οχι μορφωση." To λεω εμμεσα για την παιδεια. Αλλα η διαφωνια μου με τον starlight ηταν για τον αν ειναι απαραιτητη η μορφωση ή οχι στον ανθρωπο. μιας και μιλησες για παιδεια διαβασε το σχολιο που μου εκανε παραπανω ο starlight. παιδια οταν μιλαμε να μιλαμε με επιχειρηματα. αν ειναι να παιρνουμε απαντησεις του τυπου "θα πας μπροστα εσυ. Πανεπιστημονα διαβαστερε" καλυτερα το διαλυουμε και αυτο το θεμα. Το λεω με ολη την καλη διαθεση Δεν εχω διαφωνησει εγω σε κατι μεχρι τωρα. -.- Σχολίασα κάποιες καθημερινές καταστάσεις μπας και χαχανίσουμε και λιγο την παιδεία και την μορφωση (αν τις εχω) θα τις χρησιμοποιησω οταν μου χρειαστουν.
not87not Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 "θα πας μπροστα εσυ. Πανεπιστημονα διαβαστερε" αυτο ειναι η καθημερινη κατασταση που σχολιασες μπας και χαχανισουμε λιγο? τελος παντων επειδη βγηκαμε εκτος θεματος θα πω κατι τελευταιο. Η μορφωση, δεν αναφερομαι μονο στον 16χρονο φιλο, ποτε δεν εβλαψε κανεναν. Σε οτιδηποτε κανεις στην ζωη σου η μορφωση παντα θα σε βοηθα. και λεγοντας μορφωση δεν αναφερομαι απαραιτητα σε αυτα που μαθαιναμε στο σχολειο. Και ενα παραδειγμα. Ο αγροτης ας πουμε δε χρειαζεται μορφωση στη δουλεια του. Ειμαι απο τη λαρισα και βλεπω αγροτες που δεν ξερουν ουτε το ονομα τους να γραφουν και να καλλιεργουν χωραφια. Ομως υπαρχουν και αγροτες που εχουν σπουδασει ή ενημερωνονται απο το ιντερνετ. Και αυτοι οι αγροτες στρεφονται σε πιο αποδοτικες καλλιεργειες, βρισκουν εναλλακτικους τροπους προωθησης των προιοντων κλπ Η μορφωση λοιπον παντα βοηθα τον ανθρωπο. Ειναι ατοπο να πιστευουμε οτι ¨αφου υπαρχει ανεργια ας μην διαβασψ γιατι που θα βρω δουλεια?" Με την ιδια λογικη τα παιδια των πλουσιων δε θα πηγαινανε καν σχολειο γιατι εχει ο μπαμπας λεφτα
Star_Light Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 "θα πας μπροστα εσυ. Πανεπιστημονα διαβαστερε" αυτο ειναι η καθημερινη κατασταση που σχολιασες μπας και χαχανισουμε λιγο? οχι φιλε. Η καθημερινη κατασταση ηταν η 1η - 1η αυτη που στη συνεχεια απαντησες ειρωνικα και προσωπικα ενω εγω δεν το εθεσα εξαρχης επι προσωπικου το καλαμπουράκι. Μετα απλα συνεχιστηκε αναλογα. Τωρα δεν θα μπω στην διαδικασια να γραψω σεντονια εδω μεσα με επιχειρηματα. Δεν εχει νοημα πιστευω ο καθενας εχει τις νοοτροπιες του και δεν θελω να του τις αλλαξω.
kage Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 κομπαρσος-γλαστρα...υπαρχουν καποιες διαφημιστικες που ασχολουνται με αυτα
Adon1s Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 για κοινο στην Στεφανιδου, Πανια κλπ. Μου φαινεται δινουν 20ευρω την φορα
capten- Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 για κοινο στην Στεφανιδου, Πανια κλπ. Μου φαινεται δινουν 20ευρω την φορα Μα τον Διά δεν πάμε καθόλου καλά! Καλύτερα πουλα προστασία σε μικρούς,όπως ανάφερε κάποιος στην αρχή.
Star_Light Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Μα τον Διά δεν πάμε καθόλου καλά! Καλύτερα πουλα προστασία σε μικρούς,όπως ανάφερε κάποιος στην αρχή. Γιατι οχι φιλε???? δεν ειναι ασχημα αν οντως σου δινει ενα 20αρικο η στεφανιδου να πας εκει και να καθεσαι.... σιγουρα θα γνωρισεις και κοσμο. Ειδικα γκομενακια οποτε με ενα σμπαρο 2 τριγώνια ετσι δεν ειναι?? Αλλα πολυ φοβαμαι πως αυτα που λετε ειναι ραδιο αρβυλες. Γιατι εχω παει παλια με φιλους σε εκπομπες σαν κοινο στις οποιες μαλιστα εκπομπες - τηλεπαιχνιδια βασικα παιζανε και κατι φιλοι ή συγγενεις τους και θελετε να μαθετε ποσα πήρα? Οχι μεγαλυτερα απο 3 παντως
Basilhs23___ Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Οταν εισαι 16 χρονων τι θα μπορουσες να κανεις για να βγαλεις καποια χρηματα.Δε μιλαω για τρελα ποσα γυρω στα 100 ευρω ανα μηνα ας πουμε.Για αρχιστε να λετε ιδεες (εκτος απο το να πιασεις δουλεια σε κανα μαγαζι γτ με σχολεια και φροντιστηρια δεεεν..).Κατι που να μπορεις ισως να κανεις στον ελευθερο χρονο σου η τα σαββατοκυριακα και να αποδιδει. Η πιο εξυπνη ιδεα κερδιζει Τώρα μας δουλεύεις μήπως ? Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να ψάξεις σε κάποιο μαγαζί για δουλειά και να φτάσεις με τα μεροκάματα εκείνων των ημερών ένα 100ευρο το μήνα αλλιώς μην κάνεις τίποτα. Εκτός αυτού αν πηγαίνει το μυαλό σου σε τίποτα δουλειά μέσω ίντερνετ κτλπ και πάλι θα πρέπει να αφιερώσεις πολύ χρόνο για να αγγίξεις το 20άρικο ανα σαβ/κύριακο. Λεφτά με το να κάθεσε στην καρέκλα δεν υπάρχουν. Αυτό για την προστασία σε παιδιά που είπανε κάπιοι ίσως είναι το εξυπνότερο και αποδοτικότερο αλλά και πολύ παρακινδυνευμένο να το κάνεις και εννοείται παράνομο. Πληροφοριακά όταν ήμουν γυμνάσιο σε ένα σχολείο κοντά στον Λυκαβητό 99-2000 ερχόντουσαν διάφοροι αλβανοί και εξωσχολικοί και μας ενοχλούσαν, φύλακες και λοιπόι δεν υπήρχαν τότε ενώ οι καθηγητές απέφευγαν να ασχοληθούν, ερχόντουσαν λοιπόν κάτι παιδιά ντερέκια από κάτι τάξεις και μας λέγαν πουλάμε προστασία 100 δραχμές την μέρα, εγώ δεν έκανα τίποτα άλλα κάπιο πσιδί που είχε προβλήματα υγείας και το τραμπούκιζαν πλήρωνε για προστασία Για να κάνεις κάτι τέτοιο λοιπόν θα πρέπει να υπάρχουν προβλήματα από εξωσχολικούς στο σχολείο σου και να είσαι έτοιμος να εμπλακείς με τον οποιονδήποτε.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Να πιάσεις γκόμενα μεγάλη σε ηλικία Ναι, αλλά τώρα που είναι 16 θέλει χαρτζηλίκι, όχι όταν θα πάρει σύνταξη. (εκφράσου σωστότερα)
Muchacho Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Ψαξου στους γνωστους σου..(συγγενεις φιλους).Μην περιμενεις ευκολα να βρεις απο ξενο..
conqueror06 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Φτιάξε υπολογιστές από γνωστούς κτλ. Βασικότατο. Η καλύτερη μέθοδος για έξτρα χαρτζιλίκι για έναν 16χρονο και ευρέως διαδεδομένη προ της κρίσης. Τώρα με την κρίση έχουν σφίξει τα πράγματα και η πλειοψηφία προτιμά την τσάμπα εξυπηρέτηση από γνωστό, συγγενή κλπ, ή και μαθαίνει να το κάνει μόνος του.
Giorgos09 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Γινε gold farmer. Τα €100 που ζητας δεν ειναι και λιγα για την ηλικια σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα