Cr1tical Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Θα ήθελα να μου πει κάποιος πως μπορώ να καταλάβω αν μια μπλούζα Ralph Lauren είναι μούφα! Πως μπορώ να ξεχωρίζω το αυθεντικό με το ψεύτικο ( απομίμηση ) ? Υπάρχει κάτι συγκεκριμένο στις ραφές? Στο λογότυπο? Στα ταμπελάκια-καρτελάκια? Επίσης η ένδειξη Χώρα προέλευσης των συγκεκριμένων ρούχων από που πρέπει να είναι? Ας πούμε ( Made n Italy, Made in U.S.A ) . Ας σου μου δώσει κάποιος έναν οδηγό γιατί σκέφτομαι να αγοράσω από το Internet. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Moderators Malthador Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Για αρχή, η τιμή πώλησης είναι ένας αρκετά καλός μπούσουλας.
athlios Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Για αρχή, η τιμή πώλησης είναι ένας αρκετά καλός μπούσουλας. Οχι παντα
Adon1s Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 να φανταστώ μετά όρθιος μεχρι το αυτί ο γιακάς , ε ?
athlios Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 να φανταστώ μετά όρθιος μεχρι το αυτί ο γιακάς , ε ? ...να ακουμπαει το διαμαντακι σταυτι. Δε καταλαβα, ενοχλαμε κανενανα?
Cr1tical Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Η απόλυτη καγκουργιά όταν έχεις τον γιακά όρθιο! Όχι δεν έχω τέτοιους σκοπούς! Επίσης και να είχε κάποιος τον γιακά στα ΟΥΡΑΝΙΑ υπάρχει κανα πρόβλημα? Ο καθένας τα φοράει όπως γουστάρει!
Adon1s Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Η απόλυτη καγκουργιά όταν έχεις τον γιακά όρθιο! Όχι δεν έχω τέτοιους σκοπούς! Επίσης και να είχε κάποιος τον γιακά στα ΟΥΡΑΝΙΑ υπάρχει κανα πρόβλημα? Ο καθένας τα φοράει όπως γουστάρει! δατς virginity shield
Cr1tical Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 δατς virginity shield Τι αστείος που είσαι!
Nephelia Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Επίσης τα original (απ'οτι διάβασα) είναι φτιαγμένα ή στις Φιλιππίνες,ή στο Περού ή στο Σρι Λανκα ή Ινδονησία.Και κάποια λίγα στην Ιταλία. Παρόλο που οι μεγάλες μάρκες πλέον έχουν εργοστάσια στην Κίνα η Ralph Lauren δεν φαίνεται μέχρι στιγμής να εισάγει από εκεί τα ρούχα της.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα