viper2005 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Επίσης τα original (απ'οτι διάβασα) είναι φτιαγμένα ή στις Φιλιππίνες,ή στο Περού ή στο Σρι Λανκα ή Ινδονησία.Και κάποια λίγα στην Ιταλία. Παρόλο που οι μεγάλες μάρκες πλέον έχουν εργοστάσια στην Κίνα η Ralph Lauren δεν φαίνεται μέχρι στιγμής να εισάγει από εκεί τα ρούχα της. οι μεγαλες εταιρειες φυγανε απο την κινα μιας και ειναι πολυ ακριβη
Tritton Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Επίσης τα original (απ'οτι διάβασα) είναι φτιαγμένα ή στις Φιλιππίνες,ή στο Περού ή στο Σρι Λανκα ή Ινδονησία.Και κάποια λίγα στην Ιταλία. Παρόλο που οι μεγάλες μάρκες πλέον έχουν εργοστάσια στην Κίνα η Ralph Lauren δεν φαίνεται μέχρι στιγμής να εισάγει από εκεί τα ρούχα της. Δηλαδή το δικό μου Polo πουκάμισο που λέει "Made in USA" είναι μαιμού;
Nephelia Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 οι μεγαλες εταιρειες φυγανε απο την κινα μιας και ειναι πολυ ακριβη πφφ έμεινα πολύ πίσω....μια καθηγήτριά μου θυμάμαι είχε ψωνίσει από το κατάστημα της Versace ρούχα και θυμάμαι ότι χτυπιόταν επειδή έγραφαν Made In China
Cr1tical Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Εμένα είναι Σρι Λάνκα. Έχει μαλακό γιακά, το λογότυπο στην ετικέτα μέσα είναι καλογραμμένο και το μέγεθος π.χ ( small, large ) είναι με μικρό γράμμα όχι κάτι τεράστια που βλέπεις! Τώρα τι να πω δεν ξέρω γι΄αυτό άλλωστε και ρώτησα! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Nephelia Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δηλαδή το δικό μου Polo πουκάμισο που λέει "Made in USA" είναι μαιμού; αα ναι ρε και αυτό είναι στην λίστα με το οριγκιναλ
Adon1s Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Τι αστείος που είσαι! δεν το είπα για αστείο , αλλα για να δώσω τροφή για σκέψη λοιπόν , τώρα κατι περι αυθεντικότητας Είναι παγκοσμίως γνωστό οτι τέτοιες εταιρείες (και χιλιάδες άλλες) προκειμένου να μειώσουν το κόστος παραγωγής και να βγαλουν πολλά κομμάτια , επιλεγουν χωρες με φτηνα εργατικά χέρια . Κίνα , Ιαπωνία , Ινδία , Σρι Λάνκα κλπ κλπ Τώρα , γιατί η Χ μάρκα όταν την φοράει κάποιος και απο μεσα λέει made in China το θεωρεί "δευτεράντζα" ενω αν λέει ξερωγω "made in Paris" είναι ας πουμε η επιτομή της στυλιστικής ?? Με εξαίρεση λίγες εταιρείες , ολες , απο Nike μέχρι Burberry μπλουζες κλπ τα κανουν στην Κίνα...
Moderators Malthador Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Οχι παντα Εννοώ την περίπτωση όπου η διαφορά είναι κραυγαλαία. Π.χ. άμα έχει βρεί καινούρια μπλούζα Polo με 10 ευρώ είναι μούφα. Δεν υπάρχει λόγος να ψάχνει για σημαδάκια πάνω στο λογότυπο.
viper2005 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Εννοώ την περίπτωση όπου η διαφορά είναι κραυγαλαία. Π.χ. άμα έχει βρεί καινούρια μπλούζα Polo με 10 ευρώ είναι μούφα. Δεν υπάρχει λόγος να ψάχνει για σημαδάκια πάνω στο λογότυπο. μπορει να στην δινει με τον ιδρωτα του γνωστο εμπορικο [ελληνικο] κατασκευασμα
kage Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 μου την εχουν δωσει τα μπλουζακια αυτα που κοστιζουν ~150ε και ξεβαφει αρκετα γρηγορα το χρωμα τους.οχι δεν ειναι μαιμου. γνωμη μου ολα αυτα απο το λινκ θα τα καταλαβεις μονο εαν εχεις ενα αυθεντικο μπλουζακι για να συγκρινεις τις λεπτομεριες... τα made in μην τα κοιτας γιατι αναλογα με το ποτε γραφτηκε το αρθρο θα ηξερε μονο μερικα εργοαστασια και τωρα θα χουν αλλαξει/κλεισει
Apoll Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 μου την εχουν δωσει τα μπλουζακια αυτα που κοστιζουν ~150ε και ξεβαφει αρκετα γρηγορα το χρωμα τους.οχι δεν ειναι μαιμου. Εμένα τα μπλουζάκια/πουκάμισα κλπ των 6-9 λιρών από το ASDA γιατί δεν μου έχουν ξεβάψει ποτέ; Ούτε αυτά τα οποία έχω 6+ χρόνια.
Adon1s Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 κοιτα,δν θα εκπλαγω αν καμια φορα γυρισει καποιος πορωμενος κ πει οτι τα καλα μπερμπερυ πρεπει να ξεβαφουν
RottenLungs Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Καλα τελικά σε κάποια θέματα ζώ στην κοσμάρα μου. Δίνει κάποιος 150 € για μία μπλούζα;;;;; Εντάξη είσαι ψωνάρα αγόρι μου αλλα σκέψου λιγάκι τον ιδρώτα που έχεις χύσεις για να πάρεις ένα μπλουζάκι, που και κακόγουστο είναι και τίποτα το ιδιαίτερο έχει σαν υλικό (εκτός αν είσαι κανας εφοπλιστής ή βουτυρομπεμπές οπότε πάω πάσο). Εγω τις προάλλες (Καλοκαίρι γιατι δεν ψωνίζω και συχνά στο εκπτωτικό χωριό) με 100 € είχα πάρει 5 μπλούζες και 2 βερμούδες.
skipperas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 θα το μούφα θα το καταλάβεις αν το μπροστά μέρος είναι στο ίδιο επίπεδο με το πίσω στο αυθεντικό το πίσω μέρος είναι πιο μακρύ από το μπροστινό δλδ το μπροστά μπορεί να σου φτάνει στη ζώνη,ενώ το πίσω λίγο πιο κάτω (ας πούμε λίγο πάνω από τις τσέπες) Καλα τελικά σε κάποια θέματα ζώ στην κοσμάρα μου. Δίνει κάποιος 150 € για μία μπλούζα;;;;; Εντάξη είσαι ψωνάρα αγόρι μου αλλα σκέψου λιγάκι τον ιδρώτα που έχεις χύσεις για να πάρεις ένα μπλουζάκι, που και κακόγουστο είναι και τίποτα το ιδιαίτερο έχει σαν υλικό (εκτός αν είσαι κανας εφοπλιστής ή βουτυρομπεμπές οπότε πάω πάσο). Εγω τις προάλλες (Καλοκαίρι γιατι δεν ψωνίζω και συχνά στο εκπτωτικό χωριό) με 100 € είχα πάρει 5 μπλούζες και 2 βερμούδες. εντάξει είναι ανάλογα τις προτεραιότητες που θέτει ο καθένας.άλλος γουστάρει να φοράει τεντόπανα των 2 ευρώ και να χαλάει τα λεφτά του σε αυτοκόλλητα πανίνι άλλος γουστάρει να μην έχει να φάει και να σκάει όλα του τα λεφτά σε ακριβά ρούχα
RottenLungs Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Μωρέ και την ίδια ποιότητα με polo μπορείς να βρείς με μπλουζάκια των 20 και λιγότερο €. Αυτό με την ποιότητα το πετάει πάντα για να δικαιολογήσει άλλος την επιλογή του αλλα έλα που δεν ισχύει. Πές το ρε φίλε την βρίσκω με τις μάρκες γιατι νιώθω ξεχωριστός απο τους άλλους ποταπούς φτωχομπινέδες. Να μου πέις για δερμάτινο που το πέρνει και για μία ζωή, να πώ εντάξη. Και εγώ για δερμάτινο είχα σκάσει 600€ (σκέψου όσο 4 μπλουζάκια Polo, απίστευτο) αλλα το φοράω συνέχεια εδώ και 7 χρόνια και είναι λές και το πήρα εχθές (άλλο εκεί, βγάζει τα λεφτά του).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα