Προς το περιεχόμενο

Apacer Turbo II AS602 120GB Notebook-kit 118.50€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σου δινουν boost software μεσα στο CD αλλα μην περιμενεις διαφορες, ειδικα οχι οταν μιλαμε για φορητους.

Παντως μερα με την νυχτα με μηχανικο, ναι δεν ειναι το ιδιο καλος οσο οι νεοι αλλα 0.90ε το 1GB δεν τα λες πολλα.

Δημοσ.

Προφανώς και δε μπορεί να συγκριθεί με sata3. Σε σχέση με τους αντίστοιχους sata 2 μιλάω. Η τιμή αυτή παίζει εκεί εδώ και καιρό ή είναι προσφορά;

Δημοσ.

Επειδή τον έχω και τον παρακολουθώ, είναι περσινό μοντέλο με τον προηγούμενης γενιάς SandForce. Η τιμή του ήταν εδώ και 1 χρόνο 160-180 αλλά δεν τον φέρνουν πολλά μαγαζιά. Εμένα βέβαια μου ψόφησε στο 6μηνο και μου τον άλλαξαν αλλά υποθέτω ότι έπεσα στο κομμάτι. Έχει εγγύηση 5 χρόνια αν θυμάμαι καλά. Για λαπτοπάκι τον προτείνω ανεπιφύλακτα.

Δημοσ.

Έχω άσχημη εμπειρία με τους ssd ως τώρα. (3 φορές αντικατάσταση έναν kingston και την 4η ζήτησα πιστωτικό γιατί δεν άντεξα).

Για να είμαι ειλικρινής το σκεφτόμουν για το desktop αλλά μου βάζετε ιδέες τώρα... Είναι και καλή η τιμή...

Trim σε raid 0 παίζει;

Δημοσ.

Πάει στα 116,13€ με την χρήση του κουπονιού -2% από την εγγραφή στο Newsletter τους.

Από ότι βλέπω Δεν έχουν δωρεάν μεταφορικά οπότε +6€. ...άθροισμα 122,13€

Για φορητό υπολογιστή είναι μια καλή προσφορά ή και γενικά σαν μια "budget" λύση.

Δημοσ.

Στο τσακ είμαι να πατήσω την παραγγελία και να κάνω το πρώτο βήμα στον μαγικό κόσμο των SSD, αλλά κρατιέμαι. Σε περίπτωση προβλήματος του δισκου σε ποιον απευθυνόμαστε, στο κατάστημα ή στην εταιρία απευθείας;

Δημοσ.

Βασικά μόνο στο κατάστημα γιατί εισαγωγέας είναι η "Μακεδονικά Περιφερειακά" και δε δέχονται να τους τον πας απ ευθείας εσύ. Αυτό το έμαθα από προσωπική εμπειρία και είναι σαφώς αρνητικό κατά τη γνώμη μου..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...