Προς το περιεχόμενο

Apacer Turbo II AS602 120GB Notebook-kit 118.50€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν νομιζω, δεν εχει δικαιωμα κανενας αντιπροσωπος να σου πει πως δεν μπορεις να επιστρεψεις ενα προιον στην εταιρεια. Καντο και αν σου πουν κατι στειλτο μου να γελασουμε.

Δημοσ.

Ο νόμος λέει ότι υπόλογο απέναντί σου για θέματα εγγύησης είναι το κατάστημα, όχι ο αντιπρόσωπος.

Οι σοβαρές αντιπροσωπείες βέβαια δέχονται επιστροφές από πελάτες λιανικής με την απόδειξη, αλλά δεν είναι υποχρεωμένες να το κάνουν. Είναι θέμα πολιτικής της αντιπροσωπείας ή της εταιρίας κατασκευής.

Εμένα με βόλευε περισσότερο να τον πάω αντιπροσωπεία παρά στο κατάστημα που ήταν στο Γέρακα αλλά τους πήρα και μου είπαν ότι πρέπει να πάω μέσω του καταστήματος για να πάρει δελτίο αποστολής. Από τη στιγμή που ο νόμος είναι έτσι δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς. Παρεμπιπτόντως η αντικατάσταση έκανε πάνω από μήνα (με χριστούγεννα-πρωτοχρονιά μέσα για να είμαστε δίκαιοι).

Δημοσ.

Δεν μπερδεύομαι. Ήμουνα σαφέστατος. Απαντάω στην ερώτηση του kgian που ήταν επίσης σαφέστατη.

Εταιρία είναι και το κατάστημα, εταιρία και η αντιπροσωπεία btw..

Δημοσ.

Στο τσακ είμαι να πατήσω την παραγγελία και να κάνω το πρώτο βήμα στον μαγικό κόσμο των SSD, αλλά κρατιέμαι. Σε περίπτωση προβλήματος του δισκου σε ποιον απευθυνόμαστε, στο κατάστημα ή στην εταιρία απευθείας;

Νομιζω πως το καταστημα ειναι το καταστημα και η εταιρεια ειναι η εταιρεια....Δεν αναφερθηκε πουθενα στην αντιπροσωπεια....Αν μιλουσαμε για αμαξια ναι η αντιπροσωπεια ειναι η εταιρεια, στα ηλεκτρονικα ομως δεν υπαρχουν αποκλειστικοι εισαγωγεις (περα απο κυριολεκτικα ελαχιστες επισημες αντιπροσωπειες).

Δημοσ.

Νομιζω πως το καταστημα ειναι το καταστημα και η εταιρεια ειναι η εταιρεια....Δεν αναφερθηκε πουθενα στην αντιπροσωπεια....Αν μιλουσαμε για αμαξια ναι η αντιπροσωπεια ειναι η εταιρεια, στα ηλεκτρονικα ομως δεν υπαρχουν αποκλειστικοι εισαγωγεις (περα απο κυριολεκτικα ελαχιστες επισημες αντιπροσωπειες).

famous_facepalm_6.jpg

Δημοσ.

Ισως σου βαζω δυσκολα, ισως να μην μπορεις να κανεις τον διαχωρισμο μεταξυ μαγαζιου, αντιπροσωπειας και εταιρειας αλλα δεν αλλαζει και παλι κατι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...