leonidasgr2003 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 γεια σας, θέλω να ρωτησω αν εχει δουλέψει καποιος σε νησί (μύκονο, ρόδο κλπ) την καλοκαιρινή περίοδο. πιθανότατα θα παω για εργασία , απλά θα πρέπει να νοικιάσω σπίτι. γνωρίζετε πόσο κυμαίνονται οι τιμές για περίοδο τελη μαιου μεχρι τελη σεπτέβρη; κ αν είναι εύκολο να βρω (μην παω κ δεν καταφέρω να βρω κατι ) σε μύκονο (που είναι σχετικά μικρό νησί) και σε Ρόδο (που είναι σχετικά μεγαλο νησι) θα κοιτάξω βέβαια κ στη χρυσή ευκαιρία ευχαριστώ
salliara Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Για τι δουλειά μιλάμε? Έχεις βρει κάτι? Αν πρόκειται για ξενοδοχεία/εστιατόρια/μπαρ κλπ πολλές φορές οι εργοδότες προσφέρουν δωμάτια στο προσωπικό τους, ή έχουν συμφωνίες για καλύτερες τιμές σε ενοικιαζόμενα.
kage Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 πριν ξεκινησεις κανονησε να πληρωνεσαι ανα βδομαδα και οχι μηνα.αν κλεισεις μηνα απληρωτος=κανονια=πιστολια
leonidasgr2003 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 έχω μόνιμη σταθερή εργασία με μηνιαία πληρωμή, οπότε θα ψάχνω μόνο διαμονή κ όχι εργασία. απλά προέκυψε και μου είπαν ''αν θες πήγαινε αλλα δεν θα μας επιβαρύνεις με έξοδα διαμονής'' το έχει κανει κανενας να μου πει πως κινούνται οι τιμές; Μύκονο που τηλ σε καποιο σπιτι ήθελε 400ευρώ διαμονή χωρίς ρευμα,νερό(για ντους μονο), βόθρο και γύρω στα 480-500Ε με αυτά μεσα με μια νορμαλ κατανάλωση ... 500ευρώ είναι πάρα πολλά :/ γιαυτό κανω έρευνα για τιμές. τώρα στη ρόδο , μεγαλύτερο νησί , φοιτητικές σχολές αρα περισσότερα σπίτια για ενοικίαση.
sintalkas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Φίλε μου άμα θέλεις νοικιάζω εγώ σπίτια στην Μύκονο ,αν μείνεις καιρό θα σου κάνω καλή τιμή αρκεί βέβαια να μου δίνεις κάθε μήνα τα ενοίκια.Αν ενδιαφέρεσαι στείλε μου π.μ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα