firewalker Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Αγόρασα προχθες απο άμαζον φορτιστη energizer μαζί με 4 μπαταρίες (Σετ) προς 13 λίρες. Και είχε προσφορά 8+8 ΑΑ 2450mah με κάνα 20ρικο νομίζω. Πολύ καλή τιμή... Ταχυφορτιστής είναι; Να ξέρετε πως οι ταχυφορτιστές βιάζουν στην κυριολεξία τις μπαταρίες. Καλή φόρτιση σε αυτού του τύπου τις μπαταρίες γίνεται με σταθερό ρεύμα στο 1/10 της ονομαστικής παροχής τους για 12 ώρες. Για παράδειγμα μία μπαταρία 2450 mAh την φορτίζουμε για 10 ώρες στα 245 mAh. * Έχω μπαταρίες που έξυπνοι ταχυφορτιστές τις απορρίπτουν, ενώ αν τις βάλω στην πηγή ρεύματος που έχω φορτίζουν μια χαρά με την παραπάνω μέθοδο.
geran Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Ταχυφορτιστής είναι; Να ξέρετε πως οι ταχυφορτιστές βιάζουν στην κυριολεξία τις μπαταρίες. Καλή φόρτιση σε αυτού του τύπου τις μπαταρίες γίνεται με σταθερό ρεύμα στο 1/10 της ονομαστικής παροχής τους για 12 ώρες. Για παράδειγμα μία μπαταρία 2450 mAh την φορτίζουμε για 10 ώρες στα 245 mAh. * Έχω μπαταρίες που έξυπνοι ταχυφορτιστές τις απορρίπτουν, ενώ αν τις βάλω στην πηγή ρεύματος που έχω φορτίζουν μια χαρά με την παραπάνω μέθοδο. συμφωνώ..καλό είναι να αποφεύγουμε την γρήγορη φόρτιση. καμιά πρόταση για "έξυπνο" φορτιστή?
kanesaxo Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Ταχυφορτιστής είναι; Να ξέρετε πως οι ταχυφορτιστές βιάζουν στην κυριολεξία τις μπαταρίες. Καλή φόρτιση σε αυτού του τύπου τις μπαταρίες γίνεται με σταθερό ρεύμα στο 1/10 της ονομαστικής παροχής τους για 12 ώρες. Για παράδειγμα μία μπαταρία 2450 mAh την φορτίζουμε για 10 ώρες στα 245 mAh. * Έχω μπαταρίες που έξυπνοι ταχυφορτιστές τις απορρίπτουν, ενώ αν τις βάλω στην πηγή ρεύματος που έχω φορτίζουν μια χαρά με την παραπάνω μέθοδο. Οχι, κοινός φορτιστής. 8-10 ώρες έλεγε αν θυμάμαι καλά. Κι εγώ απο παλιά αυτό θυμόμουν (επι εποχές gameboy), πως οι ταχυφορτιστές "δεν κάνουν".
The_Judas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Ταχυφορτιστής είναι; Να ξέρετε πως οι ταχυφορτιστές βιάζουν στην κυριολεξία τις μπαταρίες. Καλή φόρτιση σε αυτού του τύπου τις μπαταρίες γίνεται με σταθερό ρεύμα στο 1/10 της ονομαστικής παροχής τους για 12 ώρες. Για παράδειγμα μία μπαταρία 2450 mAh την φορτίζουμε για 10 ώρες στα 245 mAh. * Έχω μπαταρίες που έξυπνοι ταχυφορτιστές τις απορρίπτουν, ενώ αν τις βάλω στην πηγή ρεύματος που έχω φορτίζουν μια χαρά με την παραπάνω μέθοδο. Πράγματι. Εγώ έχω το παλιό μοντέλο της energizer που δεν είναι ταχυφορτιστής. Στην αρχή πρότεινα την νέα έκδοση... μετέπειτα όμως είδα ότι υποστηρίζει φόρτιση 1 ώρας.
trelomhxmhx Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Είχα αγοράσει κάποιες no name επαν/μενες, και προσπάθησα σήμερα να αντικαταστήσω τις παλιές σε μια συσκευή, αλλά αντιμετώπισα πρόβλημα με τις κολλήσεις. Ενώ στην αρχή φαίνονται εντάξει, μόλις ζοριστεί λίγο το καλωδιάκι, ξεκολλάνε. Υπάρχει άλλος τρόπος/κόλληση/κολητήρι για τόσο λεία επιφάνεια; Αν και 3 χρόνια τώρα λογικά θα τη βρήκες τη λύση, απλώς επειδή πρόσφατα επιχείρησα κάτι τέτοιο η οδηγία από πλευράς μου είναι "γρατζούνισμα" με καμιά ράσπα ώστε οι επιφάνεις να γίνουν τραχιές + καλό κουράγιο! (επίσης καλό είναι από πάνω να δέσεις την μπαταρία με κάτι-π.χ. θερμοσυστελλόμενο-ώστε να συγκρατεί τις συγκολλήσεις)
ParhsG Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Αν μείνουν αφόρτιστες για καιρό δε χαλάνε; Πάντως στο keyboard/mouse παρότι το έχω κανα χρόνο δεν έχουν τελειώσει οι μπαταρίες (μονο μια φορα στο mouse) και το χρησιμοποιώ πολλες ώρες.
Haldol Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Όλες οι μπαταρίες αν μείνουν καιρό χάνουν ένα μέρος της ενέργειάς τους. Ανάλογα τον τύπο, μπορεί και να τις βρεις τελείως άδειες, ή απλά να 'χουν χάσει ένα 10%.
Pa0ki Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Μια φορά έβαλα κατά λάθος μη επαναφορτιζόμενες στον φορτιστή.....στα σκουπίδια κατέληξε μαζί με τις μπαταρίες
11demian111 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Μια φορά έβαλα κατά λάθος μη επαναφορτιζόμενες στον φορτιστή.....στα σκουπίδια κατέληξε μαζί με τις μπαταρίεςτο ίδιο εκανε ο παππούς μου με ένα ασύρματο τηλέφωνο. Φαίνεται τα παιξαν οι επαναφορτιζόμενες και πήγε και έβαλε αλκαλικές, και μετά στην βάση. Άντε τώρα να του εξηγήσεις γιατί δεν δουλεύει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα