Ultron Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 καλησπέρα sumforumites ήθελα να σας πω ένα πρόβλημα που έχω με το razer deathadder. Λοιποοοον όλα άρχισαν όταν ξαφνικά που και που έκανε αποσυνδέσεις τύπου ενός δευτερολέπτου (λόγω "ψιλοχαλασμενου" καλωδίου).ως που μια μέρα εκεί p έπαιζα CS 1,6 και ήμουν ακριβώς πίσω από τον τύπο έπαθα αυτό το πράμα....Οι καμμένοι θα με καταλάβετε πιστεύω.Ξερίζωσα το καλώδιο από το RAGE xD. τέλος πάντων επειδή είναι γαμάτο mouse πήρα καλώδιο το ξεβίδωσα το έβαλα, ανοίγουν τα φωτάκια αλλα! τα windows μου λένε usb device cannot recognized (σε οποιο pc και να το βάλω) έχει κανεις σας καμια ιδέα ? Ευχαριστώ
Thanos1972 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Τα συνδεσες σωστα τα καλωδια του?wikipedia και σου λεει ποια ειναι τα data και ποια του ρευματος.
Ultron Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Τα συνδεσες σωστα τα καλωδια του?wikipedia και σου λεει ποια ειναι τα data και ποια του ρευματος. το καλωδιο που παρηγγειλα ειναι απο το ebay το αντιστοιχο της microsoft το οποιο λογικα ειναι ιδιο δηλαδη το chekara κιολας (τα χρωματα κυριως).Μηπως να κολλισω το παλιο καλωδιο της ραζερ με το καλωδιο του καινουριου?
Ultron Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Για δοκιμασε το. GG guys το προβλημα λυθηκε.Αυτο που εφταιγε ηταν οτι 2 πιν ηταν λαθος (το ενα στην θεση του αλλουνου) .Τα αλλαξα και ολα ηταν οΚ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα