Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας ρε παιδια , εχω ενα μικρο προβληματακι και δεν μπορο να καταλαβω τη διαολο φταιει . εχει ως εξης , εκει που παιζω η κανω οτιδηποτε στον Η/Υ κολαει η οθονη μαυριζει και μετα ξαναγινετε κανονικι , και εμφανιζετε ενα μνμα και λεει "το προγραμα οδηγησεις της σταματισε να ανταποκρινετε και επανακτηθηκε με επυτιχια" ,αλλες φορες κολαει τελειος και λεει No Signal και θελει restart , αυτο το κανει απο τοτε που εβαλα windows 7 ultimate , αλαξα 2-3 καλοδια τπτ , αλαξα οθονη αλλα και παλι τπτ , τι διαολο μπορει να φταει ? εχουν σπασει τα νευρα μου!!! Οθονη viewsonic VA2016w καρτα γραφικων NVIDIA GeForce 9500 GT .

Δημοσ.

Εκανες καθαρη εγκατασταση των drivers?δοκιμασε και με πιο καινουργιους η παλιους.

Δεννομιζω να εχει να κανει με θερμοκρασιες η με ρευμα.σιγα τι να καιει και να ανεβαζει η 9500....

Δημοσ.

Φίλε μάλλον φταίει η κάρτα γραφικών.Είχα κι εγω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με την gt430.Ευτύχως ήταν μέσα στην εγγύηση και μου την αντικαταστήσαν δωρεάν,από τότε κανένα πρόβλημα.Οπότε αν έχει και η δικιά σου εγγύηση μη το σκέφτεσαι.

Δεν νομίζω να φταίει οτι άλλαξες λειτουργικό γιατί κ εμένα τους πρώτους μήνες δούλευε κανονικά..ξαφνικά φρίκαρε.

edit: Πριν κάνεις οτιδήποτε δοκίμασε να εγκαταστήσεις τους τελευταίους drivers από το site της nvidia(αν και εμένα δεν με βοήθησε αυτό).

Δημοσ.

Καλα το υποψιαζομουνα αλλα δεν ηξερα αν ωντος . Η καρτα δεν εχει εγγυηση εληξε πριν κανα 2 χρονια :P . Εχω δοκιμασει τα παντα με drivers και τα σχετικα δεν ειχε ποτε αποτελεσμα . Τεσπα ευχαριστο για την βοηθεια .

Δημοσ.

δοκίμασε να ανεβάσεις τα hertz της οθόνης από πινάκα έλεγχου-εμφανιση και εξατομίκευση-οθονη-αναλυση οθόνης ρυθμίσεις για προχωρημένους

αν δεν δουλέψει αυτό δοκίμασε στης επιλογές παροχής ενεργείας (πινάκας έλεγχου- επιλογές παροχής ενεργείας- επεξεργασία ρυθμίσεων σχεδίου και από εκεί αλλαγή ρυθμίσεων παροχής ενεργείας για προχωρημένους και στο παράθυρο που θα σου ανοίξει πάνε στην επιλογή pci express και επέλεξε ανενεργό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...