stergiosL2 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Για σας ρε παιδια , εχω ενα μικρο προβληματακι και δεν μπορο να καταλαβω τη διαολο φταιει . εχει ως εξης , εκει που παιζω η κανω οτιδηποτε στον Η/Υ κολαει η οθονη μαυριζει και μετα ξαναγινετε κανονικι , και εμφανιζετε ενα μνμα και λεει "το προγραμα οδηγησεις της σταματισε να ανταποκρινετε και επανακτηθηκε με επυτιχια" ,αλλες φορες κολαει τελειος και λεει No Signal και θελει restart , αυτο το κανει απο τοτε που εβαλα windows 7 ultimate , αλαξα 2-3 καλοδια τπτ , αλαξα οθονη αλλα και παλι τπτ , τι διαολο μπορει να φταει ? εχουν σπασει τα νευρα μου!!! Οθονη viewsonic VA2016w καρτα γραφικων NVIDIA GeForce 9500 GT .
Thanos1972 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Εκανες καθαρη εγκατασταση των drivers?δοκιμασε και με πιο καινουργιους η παλιους. Δεννομιζω να εχει να κανει με θερμοκρασιες η με ρευμα.σιγα τι να καιει και να ανεβαζει η 9500....
chaos686 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Φίλε μάλλον φταίει η κάρτα γραφικών.Είχα κι εγω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με την gt430.Ευτύχως ήταν μέσα στην εγγύηση και μου την αντικαταστήσαν δωρεάν,από τότε κανένα πρόβλημα.Οπότε αν έχει και η δικιά σου εγγύηση μη το σκέφτεσαι. Δεν νομίζω να φταίει οτι άλλαξες λειτουργικό γιατί κ εμένα τους πρώτους μήνες δούλευε κανονικά..ξαφνικά φρίκαρε. edit: Πριν κάνεις οτιδήποτε δοκίμασε να εγκαταστήσεις τους τελευταίους drivers από το site της nvidia(αν και εμένα δεν με βοήθησε αυτό).
stergiosL2 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Καλα το υποψιαζομουνα αλλα δεν ηξερα αν ωντος . Η καρτα δεν εχει εγγυηση εληξε πριν κανα 2 χρονια . Εχω δοκιμασει τα παντα με drivers και τα σχετικα δεν ειχε ποτε αποτελεσμα . Τεσπα ευχαριστο για την βοηθεια .
naruto_gr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 δοκίμασε να ανεβάσεις τα hertz της οθόνης από πινάκα έλεγχου-εμφανιση και εξατομίκευση-οθονη-αναλυση οθόνης ρυθμίσεις για προχωρημένους αν δεν δουλέψει αυτό δοκίμασε στης επιλογές παροχής ενεργείας (πινάκας έλεγχου- επιλογές παροχής ενεργείας- επεξεργασία ρυθμίσεων σχεδίου και από εκεί αλλαγή ρυθμίσεων παροχής ενεργείας για προχωρημένους και στο παράθυρο που θα σου ανοίξει πάνε στην επιλογή pci express και επέλεξε ανενεργό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα