Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια κσθως ειμουνα στο ιντερνετ και ακουγα μουσικη απο media player κολλησε ξαφνικα το media player και αναγκαστικα να κανω επανκκινηση.Εκει ξεκινησαν ολα....αργούσε πολυ να κλεισει με αποτελεσμα να αναγκαστω να το κάνω απο το κουμπι.Στην συνεχεια μολις πηγα να τον ανοιξω κολλοησε στην εικονα της μητρικης .Πηγα να μπω στο μπιος και κολλουσε στην οθονη που παει να μπει στο μπιος.Τι να κάνω ?? Τι μπορει να συμβαινει ???? Χρειαζομαι την βοηθεια σας. Να σας πω οτι λογω ανεμων υπηρχαν αυξομειωσης τασης. Τον pc ειναι το εξης : Intel core quad q6600 @ 2.40,asus p5kc ,samsung syncmaster 2232 bw,2xHDD seagate 500gb,ati 4850 ( τον τελευτεο καιρο μου κάνει νερα οπως πχ να ανεβαινει το gpu usage απο 0 σε 100 αποτομα χωρις να κανο τιποτα ) ,4gb ram dual channel.

Δημοσ.

Μπορεις να βαλεις πανω ενα αλλο τροφοδοτικο καποιου φιλου για να δοκιμασεις?

Κανε ενα Clear Cmos(βγαλε την μπαταρια της μητρικης και ξαβαλτην μετα απο 1-2 λεπτα)

Δημοσ.

Φιλε ευχαριστώ πολυ για την γρηγορη απαντηση σου .Επειδη είμαι λιγο απειρος για να κανω clear cmos απλως βγαζω την μπαταρια ? Υπαρχει περιπτωση να κραταει πουθενα ρευμα? Τροφοδοτικο δεν έχω αλλο δυστηχως.Σορυ για τις πιθανον ηλιθιες ερωτησεις μου

Δημοσ.

Ναι απλα βγαζεις την μπαταρια και την ξαναβαζεις μετα απο λιγο. Εννοειται πως ο Υπολογιστης δεν θα ειναι στο ρευμα εκεινη την ωρα.

Ετσι οπως το βλεπω εγω τροφοδοτικο ειναι. Ποιο ειναι το τροφοδοτικο σου?

Δημοσ.

Νεα εξελιξη.Ενω μεχρι σημερα ολα λειτουργουσαν μια χαρα σημερα,μολις παω να τον ανοιξω λεει an error at read of the disk has occured καπως ετσι .Παω να μπω στο μπιος και πριν μπει εκει που ελεγχει ολες τις συσκευες βρισκει τον πρωτο σκληρο βρισκει και το dvd player και στο σατα 3 που ειναι κ ο αλλος σκληρος δεν τον βλεπει οποτε δεν μπανει καν στο μπιος .Τι να κανω???

Δημοσ.

Παιδια παρατηρησα οτι υπαρχουν κατη καλωδια που δεν συνδεοντε πουθενα...ειναι φυσιολογικο αυτο ;

Sent from my iPod touch using Insomnia

post-228864-0-91733400-1328910533_thumb.png

Δημοσ.

Γιαννη λογικο ειναι να περισσευουν καποια καλωδια απο το τροφοδοτικο που δεν κουμπωνουν καπου και επισης το να βγαλεις το καλωδιο sata,εννοειται οτι θα το κανεις οταν θα ειναι κλειστος ο υπολογιστης και θα προσεξεις να πατησεις μια ασφαλεια που εχει για να βγει.οχι δεν θα εχει προβλημα ο δισκος.

Δημοσ.

Γιαννη λογικο ειναι να περισσευουν καποια καλωδια απο το τροφοδοτικο που δεν κουμπωνουν καπου και επισης το να βγαλεις το καλωδιο sata,εννοειται οτι θα το κανεις οταν θα ειναι κλειστος ο υπολογιστης και θα προσεξεις να πατησεις μια ασφαλεια που εχει για να βγει.οχι δεν θα εχει προβλημα ο δισκος.

Οκ ευχαριστώ θα σας ενημερώσω για εξελιξεις.

Δημοσ.

Ρε συ Γιαννη γιατι σκας κανε ενα φορματ.Η κανε το βιος αναβαθμιση εαν εχεις προβλημα με αυτο.Α και τσεκαρε τους σκληρους σου δισκους... ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...