koslyr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Θέλω σε ένα μικρό τοπικό δίκτυο να συνδέσω ενσύρματα (όχι με wireless) 5 υπολογιστες σε ένα ADSL Modem/Router ωστε να έχουν ταυτόχρονη σύνδεση στο Ιnternet. Προς το παρόν έχω ένα Speedtouch-585v7 το οποίο διαθέτει 4 ethernet ports. Τι επιλογές έχω για την δυνατότητα σύνδεσης (χωρίς να μπω σε επιπλέον μεγάλα έξοδα) του 5 υπολογστή για να έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 γιατί δεν παίρνεις ένα switch?
koslyr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 γιατί δεν παίρνεις ένα switch? Μαλλον εκει θα καταλήξω απλώς αναρωτιεμαι εάν υπάρχει κάποια άλλη λύση για να αποφυγω την ύπαρξη μιας άλλης ακόμη συσκευής πάνω στο γραφειο μου, καθώς έχω ήδη το modem & netmod.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 αν θυμάμαι καλά δεν έχω πετύχει ποτέ μου adsl modem/router που να έχει 5 ports, μόνο σκέτο router, αλλά δεν έχει νόημα να σου προτείνει κάποιος κάτι τέτοιο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα