zoranb Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Με τί τρόπο πλένετε τα αθλητικά σας παπούτσια; Tα βάζετε στο πλυντήριο; Εγώ τα έβαλα μια φορά αλλά απο τα περιστροφικά χτυπήματα, το χρώμα στη μύτη έχει λίγο γδαρθεί Καμία καλή πατέντα έχετε για να μην το παθαίνουν αυτό μέσα στο κάδο του πλυντηρίου;
totem_lost Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Βάλε σε ένα κουβά απορυπαντικό και ζεστό νερό βάλε τα παππούτσια, ρίξε και ένα τρίψιμο και άστα εκει για μία νύχτα. Την άλλη μερα ξέβγαλέ τα με μπόλικο νερό και άστα να στεγνώσουν! 1
kkostas_agg Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Με τί τρόπο πλένετε τα αθλητικά σας παπούτσια; Tα βάζετε στο πλυντήριο; Εγώ τα έβαλα μια φορά αλλά απο τα περιστροφικά χτυπήματα, το χρώμα στη μύτη έχει λίγο γδαρθεί Καμία καλή πατέντα έχετε για να μην το παθαίνουν αυτό μέσα στο κάδο του πλυντηρίου; άμα τα τυλίξεις με ένα πανί - ξεσκωνόπανο?? γλιτώνεις και λίγο από τον θόρυβο...
athlios Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Η αδερφη μου τα βαζει σε μια μαξιλαροθηκη. (δε θελω να ξερω ποιος κοιμαται μετα σε αυτην)
μαφαλντα Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Θα τα βάζεις με μια παλιά πετσέτα μέσα σε μια μαξιλαροθήκη αν δεν έχεις σάκο-δίχτυ ρούχων για πλυντήριο.Πλύσιμο στους 30 βαθμούς.
μαφαλντα Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Πώς φεύγει μπογιά; Νερομπογιά,λαδομπογιά τι;Κι από τι.Ρούχο,ξύλο,πλακάκι.
slygeo87 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Μια φορά πήγα για μπάνιο και μόλις γύρισα σπίτι είδα πως το παπούτσι μου έχει ροζ μπογιά. Υποθέτω από πετσέτα. Δεν θυμάμαι ν' ακούμπησα τίποτα άλλο.
μαφαλντα Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Μια φορά πήγα για μπάνιο και μόλις γύρισα σπίτι είδα πως το παπούτσι μου έχει ροζ μπογιά. Υποθέτω από πετσέτα. Δεν θυμάμαι ν' ακούμπησα τίποτα άλλο. Αν το παπούτσι είναι άσπρο βάλε σε μια λεκάνη ζεστό νερό,απορρυπαντικό και χλωρίνη.Αφησέ το για αρκετή ώρα και μετά το πλένεις.Να βάλεις και τα δύο παπούτσια για να μην ασπρίσει μόνο το ένα.
slygeo87 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Αν το παπούτσι είναι άσπρο βάλε σε μια λεκάνη ζεστό νερό,απορρυπαντικό και χλωρίνη.Αφησέ το για αρκετή ώρα και μετά το πλένεις.Να βάλεις και τα δύο παπούτσια για να μην ασπρίσει μόνο το ένα. Αν το παπούτσι είναι μαύρο; \m/
zoranb Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Αν το παπούτσι είναι άσπρο βάλε σε μια λεκάνη ζεστό νερό,απορρυπαντικό και χλωρίνη.Αφησέ το για αρκετή ώρα και μετά το πλένεις.Να βάλεις και τα δύο παπούτσια για να μην ασπρίσει μόνο το ένα. με χλωρίνη σίγουρα θα ασπρίσουν
Basilhs23___ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ τα δικά μου έχω σταματήσει να τα βάζω μέσα σε νερό γιατί κάτι παθαίνει η εσωτερική φόδρα και μαλακώνει και μετά όταν τα φορέσω με το περπάτημα τις περισσότερες φορές σχίζεται και με ενοχλεί κατά το περπάτημα. Αυτό που κάνω πλέον είναι το εξής: Βρέξιμο με νερό στο κάτω μέρος τους που έρχεται σε επαφή με το έδαφος και μετά λίγο χλωρίνη ή κάτι άλλο για απολύμανση, στο πάνω μέρος εξωτερικά σκούπισμα με ένα βρεγμένο πανί για να φύγουν τυχόν σκόνες και χώματα, τέλος εσωτερικά για να φύγουν οι άσχημες οσμές βάζω τάλκ και με ένα πανί το απλώνω σε όλα τα εσωτερικά μέρη που μπαίνει το πόδι μας, εναλλακτικά αντί για τάλκ έχω ακούσει οτι μπορείς να βάλεις και μαγειρική σόδα, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει αυτό.
zoranb Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ τα δικά μου έχω σταματήσει να τα βάζω μέσα σε νερό γιατί κάτι παθαίνει η εσωτερική φόδρα και μαλακώνει και μετά όταν τα φορέσω με το περπάτημα τις περισσότερες φορές σχίζεται και με ενοχλεί κατά το περπάτημα. Αυτό που κάνω πλέον είναι το εξής: Βρέξιμο με νερό στο κάτω μέρος τους που έρχεται σε επαφή με το έδαφος και μετά λίγο χλωρίνη ή κάτι άλλο για απολύμανση, στο πάνω μέρος εξωτερικά σκούπισμα με ένα βρεγμένο πανί για να φύγουν τυχόν σκόνες και χώματα, τέλος εσωτερικά για να φύγουν οι άσχημες οσμές βάζω τάλκ και με ένα πανί το απλώνω σε όλα τα εσωτερικά μέρη που μπαίνει το πόδι μας, εναλλακτικά αντί για τάλκ έχω ακούσει οτι μπορείς να βάλεις και μαγειρική σόδα, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει αυτό. επιστήμη σκέτη , χωρίς πλάκα ψαγμένο πολύ
vrykolakas Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Εγώ λέρωσα με καφέ σπρέι άσπρα παπούτσια από συνθετικό δέρμα, ψιλοτενίστικα. Υπάρχει ελπίδα ή να ψάξω να βρω λευκό σπρέι για να τα βάψω από πάνω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα