geotrian Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 καλημερα σας.....Ενδιαφερομαι να αλλαξω την μπαταρια του συναγερμου στο σπιτι μου....... αλλα θελω να τοποθετησω μια μεγαλυτερη για να εχω μεγαλυτερη αυτονομια σε περιπτωση διακοπης ρευματος........δεν με πειραζει το μεγεθος που θα εχει......το μονο που θελω να εχω ειναι αυτονομια.... τι χαρακτηριστικα πρεπει να εχει μια τετοια μπαταρια??? το συστημα συναγερμου ειναι αρκετα μεγαλο δηλαδη περιεχει πολλα πληκτρολογια και πολλους ανιχνευτες....
andreapaog328 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 δες τι μπαταρία έχει πάνω πρώτα απόλα. πόσα volt, πόσα ah.
geotrian Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 μονο αυτο αρκει?? για να εχω μεγαλυτερη αυτονομια??
orck Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Μπορει αυτο ομως να μην δουλεψει οπως το σκεφτεσαι. Δεν ξερω τι συστημα εχει για να φορτιζει η μπαταρια σου αλλα αλλαζοντας την χωρητικοτητα της ΧΩΡΙΣ να αλλαξεις και τον φορτιστη (το κυκλωμα που κανει την δουλεια της φορτισης) μπορει να καταληξεις με μια υποφορτισμενη μπαταρια. Μπορει και οχι, αυτο θα στο πει ο τεχνικος του συναγερμου σου και ΟΧΙ το καταστημα με τα ηλεκτρονικα που θα σου πουλησει την μπαταρια.
georgemvg Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Θες μεγαλύτερη αυτονομία σε περίπτωση που δεν έχεις ρεύμα; Πόσο συχνά έχεις διακοπή ρεύματος;
geotrian Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 αρκετα συχνα...γιατι εκει που μενω ειναι εκτος πολεοδομικου συκγροτηματος....γιατι???
CtrlFreak Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Μπορει αυτο ομως να μην δουλεψει οπως το σκεφτεσαι. Δεν ξερω τι συστημα εχει για να φορτιζει η μπαταρια σου αλλα αλλαζοντας την χωρητικοτητα της ΧΩΡΙΣ να αλλαξεις και τον φορτιστη (το κυκλωμα που κανει την δουλεια της φορτισης) μπορει να καταληξεις με μια υποφορτισμενη μπαταρια. Μπορει και οχι, αυτο θα στο πει ο τεχνικος του συναγερμου σου και ΟΧΙ το καταστημα με τα ηλεκτρονικα που θα σου πουλησει την μπαταρια. Για να θέλει μεγαλύτερη διάρκεια τότε λογικά δεν φορτίζεται η μπαταρία, εκτός και αν μένει χωρίς ρεύμα καμιά βδομάδα κάθε φορά και η μπαταρία δεν προλαβαίνει να φορτίσει. Και ακόμα και αν φορτίζεται τότε απλά με περισσότερες Ah θα κάνει μεγαλύτερη διάρκεια να φορτίσει.
geotrian Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 η μπαταρια φορτιζεται....μεσα απο το κυκλωμα του συναγερμου.....το ζητημα ειναι οτι σε μια διακοπη ρευματος μου κραταει μονο 10 ωρες η μπαταρια.....αρα δεν με καλυπτει για ενα τουλαχιστον 24ωρο οπως θα ηθελα.....
Alxnks Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 η μπαταρια φορτιζεται....μεσα απο το κυκλωμα του συναγερμου.....το ζητημα ειναι οτι σε μια διακοπη ρευματος μου κραταει μονο 10 ωρες η μπαταρια.....αρα δεν με καλυπτει για ενα τουλαχιστον 24ωρο οπως θα ηθελα..... ποσο καιρο εχεις την ηδη υπαρχουσα μπαταρια; μηπως απλα εχει πεσει η αποδοση της, ειδικα λογω των πολλων εκφορτισεων/φορτισεων απο τις πολλες διακοπες που λες οτι εχεις;
geotrian Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 οχι ειναι καινουρια...πριν κανα διμηνο την αλλαξα...οποτε δεν νομιζω πως δικαιολογειται μια τετοια πτωση στην αποδοση της
Alxnks Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 οχι δεν δικαιολογειται (σε νορμαλ καταστασεις). το θεμα ειναι οτι οι μπαταριες συναγερμων ειναι τυποποιημενες, για να χωρανε στα κουτια. και οπως θα δεις κι εδω: http://www.stavrianos-dw.gr/index.php?cPath=321_356&page=1&sort=3a η μεγαλυτερη ειναι 7.2Ah απο εκει και περα, αφου λες οτι δεν εχεις θεμα με το χωρο, μπορεις να δεις εδω: http://www.stavrianos-dw.gr/index.php?cPath=337_452&sort=2a&page=1 οπου στη δευτερη σελιδα θα βρεις μολυβδου παλι επαναφορτιζομενες με 9,12,14,17,18, παραπανω μην κοιταξεις καν. γενικα θα σου προτεινα να πας στα 14, μαξιμουμ στα 17 (τραβηγμενο απο τα μαλλια ομως και με τιποτα παραπανω απο αυτο).
geotrian Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 το συστημα φορτισης που εχει μεσα το κυκλωμα μου θα εχει κανενα προβλημα οπως ειπε ο φιλος παραπανω????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα