Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας.

Παράγγειλα ένα τροφοδοτικό από το Vision Studio την Τρίτη 17-1 ..... Τους είπα να το στείλουν με ΕΛΤΑ και πλήρωσα με κατάθεση (105€)

Η αποστολή έγινε την επόμενη Δευτέρα (23-1) ... Από τότε το περιμένω...... Τους πήρα τηλέφωνο μια βδομάδα μετά την αποστολή και μου είπαν θα στείλουν κάποιον στα ΕΛΤΑ να το κοιτάξει. (Tracking code είπαν δεν τον είχαν στα αρχεία τους)

...Μετά από δυο μέρες, δεν με ενημέρωσαν για τίποτα ανάμεσα, τους ξαναπαίρνω τηλέφωνο και μου λέει είχαμε πολύ δουλειά και θα πάω αύριο.....

Λοιπόν τους ξαναπαίρνω την Παρασκευή που μας πέρασε (3-2-2012) και μου λέει ότι από τον ΕΛΤΑ λένε ότι παραδόθηκε ή ότι είναι προς παράδοση. Και μου δίνει και έναν tracking code.....

Εν το μεταξύ βάζοντας τον κωδικό μου βγάζει αυτό στην εικόνα...

Τους ξανατηλεφωνώ σήμερα και τί μου λεν?... Αυτά έχει ο ΕΛΤΑ.... έπρεπε να το ξέρεις. Εμείς πάντως το στείλαμε... :blink:

Εγώ τώρα τι μπορώ να κάνω????? Είπαν ότι θα το ξανακοιτάξουν.. αλλά..

post-228733-0-72150100-1328611856_thumb.png

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλημέρα σας.

Παράγγειλα ένα τροφοδοτικό από το Vision Studio την Τρίτη 17-1 ..... Τους είπα να το στείλουν με ΕΛΤΑ και πλήρωσα με κατάθεση (105€)

Η αποστολή έγινε την επόμενη Δευτέρα (23-1) ... Από τότε το περιμένω...... Τους πήρα τηλέφωνο μια βδομάδα μετά την αποστολή και μου είπαν θα στείλουν κάποιον στα ΕΛΤΑ να το κοιτάξει. (Tracking code είπαν δεν τον είχαν στα αρχεία τους)

...Μετά από δυο μέρες, δεν με ενημέρωσαν για τίποτα ανάμεσα, τους ξαναπαίρνω τηλέφωνο και μου λέει είχαμε πολύ δουλειά και θα πάω αύριο.....

Λοιπόν τους ξαναπαίρνω την Παρασκευή που μας πέρασε (3-2-2012) και μου λέει ότι από τον ΕΛΤΑ λένε ότι παραδόθηκε ή ότι είναι προς παράδοση. Και μου δίνει και έναν tracking code.....

Εν το μεταξύ βάζοντας τον κωδικό μου βγάζει αυτό στην εικόνα...

Τους ξανατηλεφωνώ σήμερα και τί μου λεν?... Αυτά έχει ο ΕΛΤΑ.... έπρεπε να το ξέρεις. Εμείς πάντως το στείλαμε... :blink:

Εγώ τώρα τι μπορώ να κάνω????? Είπαν ότι θα το ξανακοιτάξουν.. αλλά..

πως δεν σου εστειλε κατι τετοιο

1328379021654.png

Δημοσ.

και αυτο που ποσταρες τι ειναι?

Αυτό μου το έδωσαν τον Παρασκευή..... Και αν είδες την ημερομηνία λέει - Αποδοχή Παρασκευή 3-2

Δλδ τότε που μου το έδωσαν.... ψιλιάστηκα ότι τώρα τα έστειλαν... αλλά και πάλι από Παρασκευή μέχρι τώρα δεν έχει προχωρήσει καθόλου...

Δημοσ.

Αυτό μου το έδωσαν τον Παρασκευή..... Και αν είδες την ημερομηνία λέει - Αποδοχή Παρασκευή 3-2

Δλδ τότε που μου το έδωσαν.... ψιλιάστηκα ότι τώρα τα έστειλαν... αλλά και πάλι από Παρασκευή μέχρι τώρα δεν έχει προχωρήσει καθόλου...

tracking smthing δεν ειναι...?

:huh:

Δημοσ.

tracking smthing δεν ειναι...?

:huh:

Δεν σε πιάνω ... αλλά νομίζω πως κοροϊδεύεις..........

Αν είχες καμια συμβουλή από προσωπική εμπειρία θα βοηθούσες :-)

Δημοσ.

Υπόψην,σήμερα έχει απεργία.

Δημοσ.

μαλλον μας τρολλαρεις

μιας και στην αρχη λες οτι δεν δινουν tracking

και μετα σου δινουν ενα tracking κατι...

αμα ειναι τον ελτα θα πρεπει να το πεις στα ελτα

αν ειναι του visiostudio θα πρεπει να τους ζητησεις τα λεφτα πισω μιας και το στειλανε ενας θεος ξερει ποτε

δλδ αν θες βοηθεια σε κατι κατσε και εξηγησετα πληρως

Δημοσ.

Λοιπόν... Την Δευτέρα 23-1 παραδόθηκε το δέμα στα ΕΛΤΑ από αυτούς. Τους έστειλα email για να μου δώσουν τον κωδικό αποστολής από τα ΕΛΤΑ αλλά μου είπαν ότι δεν τον έχουν.

Μετά από κάμποσα τηλέφωνα και το πέρασμα μιάμισης βδομάδας έστειλαν κάποιον στα ΕΛΤΑ και μου έδωσαν έναν κωδικό.

Δημοσ.

Λοιπόν... Την Δευτέρα 23-1 παραδόθηκε το δέμα στα ΕΛΤΑ από αυτούς. Τους έστειλα email για να μου δώσουν τον κωδικό αποστολής από τα ΕΛΤΑ αλλά μου είπαν ότι δεν τον έχουν.

Μετά από κάμποσα τηλέφωνα και το πέρασμα μιάμισης βδομάδας έστειλαν κάποιον στα ΕΛΤΑ και μου έδωσαν έναν κωδικό.

αφου εχεις κωδικο απο τα ελτα

πηγαινε στα ελτα με τον κωδικο και πες τους τι εγινε με το δεμα και ποιος υπεγραψε...

αυριο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...