garrythesnail Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Ok Ευχαριστώ. Θα πάω αύριο. Αν είναι λάθος των ΕΛΤΑ πως αποζημιώνομαι?
viper2005 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Ok Ευχαριστώ. Θα πάω αύριο. Αν είναι λάθος των ΕΛΤΑ πως αποζημιώνομαι? αυτο δεν το ξερω αλλα η θα μιλησεις με την "προισταμενη" ή με το κεντρο διανομης
The_Judas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Αυτός που στέλνει το δέμα παίρνει αποζημίωση ή τρέχει στα ελτά για να βρει λύση και όχι το αντίστροφο. Το να σου λένε "εντάξει χάθηκε" μου φαίνεται πολύ ανεύθυνο.
Toufas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Αυτός που στέλνει το δέμα παίρνει αποζημίωση ή τρέχει στα ελτά για να βρει λύση και όχι το αντίστροφο. Το να σου λένε "εντάξει χάθηκε" μου φαίνεται πολύ ανεύθυνο. O πελατης εχει παντα δικιο? εδωειναιελλαδαρεφιλε.
alex89 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Αν βγάλει άκρη με τα ΕΛΤΑ σε περίπτωση αποζημίωσης θα είναι θαύμα. Ο ένας θα τον στέλνει στον άλλον. Αν μπορείς πάρε πίσω τα χρήματά σου με πρίξημο αν χρειαστεί και άσε εκείνους να τρέχουν μετά. ¨Εδωσες τα χρήματα και για αυτό το παίζουν χαλαροί. Αν τους έλεγες με αντικαταβολή θα ήταν τώρα το ίδιο χαλαροί;
garrythesnail Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Ακριβώς !!! Συμπεριφέρονται σαν να μη τους νοιάζει και πολύ....
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Περίμενε καμιά βδομάδα(και 2) ακόμα πριν πεις ότι χάθηκε, τα ελτα δεν είναι πολύ πιο γρήγορα από σαλιγκάρι
kanesaxo Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Περίεργο μου φαίνεται το κόνσεπτ. Τα ΕΛΤΑ σε απλό δέμα (που προφανώς με τέτοι σου στείλανε απο βιζιονστούντιο,αφού δν έχει τρακινγκ νάμπερ) κάνουν Θεσ/νίκη-Αθήνα 3-4 εργάσιμες το πολύ. Συστημένο δέ,μέχρι κάνα 2-4 κιλά,αν δεν απατώμαι, εάν κάνει μόλις 2 εργάσιμες. Η αν το στείλεις πρίν τις 12 που ξεκινούν τα φορτηγά, υπάρχει καλή πιθανότητα να είναι και την επομένη...Σα κούριερ ένα πράμα. Τωρα για να άργησε μια βδομάδα ένα απλό δέμα...ή θα ψώλαραν τα ΕΛΤα και θα χάσαν την ειδοποίηση, ή άργησε να το στείλει το κατάστημα και πάει λέγοντας. Για το 2ο,μπορείς να το δείς, μιας και όταν έρθει το δέμα, θα λέει επάνω ημ/νια αποστολής. Και τους παίρνεις και τους γ****ρίζεις ή αν είναι θέμα των ΕΛΤΑ μπαίνει το βίζιον και γ****ρίζει εσένα! :mrgreen:
garrythesnail Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Το δέμα στάλθηκε την Δευτέρα 23-1, άρα έχουν περάσει δύο βδομάδες και μία μέρα!!
kanesaxo Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Αποψη μου, να επισκεφθείς το ΕΛΤΑ που σε εξυπηρετεί και να ρωτήσεις τι έχει γίνει με το δέμα. Εφόσον φυσικά στάλθηκε όντως (Για να μην γίνεις ρόμπα) απο θεσ/νίκη την ημ/νία που λές. Μου χε τύχει περίπτωση που περίμενα ένα φάκελο,να χωθεί κάπου στα δέματα, και να μην το βρίσκουν τα κριάρια.
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Περίμενε καμιά βδομάδα(και 2) ακόμα πριν πεις ότι χάθηκε, τα ελτα δεν είναι πολύ πιο γρήγορα από σαλιγκάρι
Alxnks Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 ΙΝΚΑ , συνηγορος του καταναλωτη...με συνοπτικες διαδικασιες. κι ας τους εκεινους να τρεχουν και για το δεμα και για να απαντανε μην φανε προστιμο.
kanesaxo Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Χμμ, θεωρώ πως απο τη στιγμή που το οποιοδήποτε κατάστημα έστειλε το προϊόν στο χρόνο που διαφημίζει, δεν φταίει για το μέσο αποστολής... Οπότε με ποιά λογική να τα χώσεις στο κατάστημα, αν τα ΕΛΤΑ τον παίζουν;
Toufas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Χμμ, θεωρώ πως απο τη στιγμή που το οποιοδήποτε κατάστημα έστειλε το προϊόν στο χρόνο που διαφημίζει, δεν φταίει για το μέσο αποστολής... Οπότε με ποιά λογική να τα χώσεις στο κατάστημα, αν τα ΕΛΤΑ τον παίζουν; Δηλαδη αν εγω το βαλω σε ενα λεωφορειο και σου πω "εγω το εστειλα" ειναι δικο σου θεμα να μαντεψεις τα υπολοιπα?
kanesaxo Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Oπως πάντα περι-γραφικό-τατος. Εφόσον οποιοδήποτε κατάστημα, το έχει στείλει, έχει αποδείξεις ότι το έχει στείλει (αντίγραφο,απόδειξη ελτα,κάτι), τι στο κόρακα φταίει το κατάστημα; Μήπως θα έπρεπε να έχουν όλα και προσωπικές μεταφορικές και δε το ξέρω; Η θα πέσει η μέση του Χ πελάτη να πάει μέχρι το ελτά να δεί τι γίνεται; Το πιθανότερο είναι να υπάρχει το πρόβλημα στη παράδοση (δηλ στο ελτά του πελάτη) παρά στην αποστολή (το ελτά του καταστήματος).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα