Toufas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Το οτι η παραγγελια εγινε 17/1 και το στειλανε 23 ειναι οκ? Το "ειχαμε πολυ δουλεια" ειναι απαντηση? Το "αυτα εχουν τα ελτα επρεπε να το ξερεις"? Επαγγελματισμος στο full.
viper2005 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Το οτι η παραγγελια εγινε 17/1 και το στειλανε 23 ειναι οκ? Το "ειχαμε πολυ δουλεια" ειναι απαντηση? Το "αυτα εχουν τα ελτα επρεπε να το ξερεις"? Επαγγελματισμος στο full. δεν λες ευτυχως που δεν τον διωξανε...
kfyros Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 εγώ πάντως με το vision studio δεν είχα πρόβλημα όταν αγόρασα ένα ssd πριν κάποιους μήνες.. γιατί δεν το αγόρασες αντικαταβολή ; νομίζω το υποστηρίζουν.. όσον αφορά τα ΕΛΤΑ , μπορεί να έχει παραπέσει κάπου.. Επίσης τα κωλόχαρτα που χρησιμοποιούν για τις αποστολές , είναι εξαπλότυπα !!!!!!!! καρμπονιζέ, ελεεινής ποιότητας.. Δεν έχουν σωστό υλικό από πίσω και δεν φαίνεται τίποτα από αυτά που γράφεις στα περισσότερα φύλα του εντύπου όσο και να πατήσεις το στυλό.. Δεν αποκλείω να μην διαβάζεται η διεύθυνση παράδοσης και να το έχουν παρατήσει κάπου.. Ιδιαίτερα αν δεν έχουν περάσει σωστά τα στοιχεία στα κομπιούτερ (??!!) ή αν δεν έχουν κομπιούτερ για να δουν τα στοιχεία (κανονικά τα περνάνε όταν παραλαμβάνουν το δέμα από τον αποστολέα)... Εμένα μου στείλανε λογαριασμούς καρτών και vodafone Μαΐου στο γραφείο το Δεκέμβρη τα ζώα !!! Το οτι η παραγγελια εγινε 17/1 και το στειλανε 23 ειναι οκ? Το "ειχαμε πολυ δουλεια" ειναι απαντηση? Το "αυτα εχουν τα ελτα επρεπε να το ξερεις"? Επαγγελματισμος στο full. μήπως δεν υπήρχε διαθεσιμότητα ; λέω εγώ τώρα..
Toufas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Tι να πω, ισως με εχουν κακομαθει οι overclockers εδω περα που αγοραζω εδω και 9 χρονια περιπου. 16:30 cutoff time για παραγγελιες, επομενη μερα παραδοση...
kanesaxo Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Το οτι η παραγγελια εγινε 17/1 και το στειλανε 23 ειναι οκ? Το "ειχαμε πολυ δουλεια" ειναι απαντηση? Το "αυτα εχουν τα ελτα επρεπε να το ξερεις"? Επαγγελματισμος στο full. Οχι φυσικά. Για άλλο συζητάμε όμως. Αν είχαν δηλ πολύ δουλειά αυτοί, τι να πούνε οι άλλοι στο πλαίσιο. Αυτό με περί ελτα, όπως λένε οι πωλητές στο ebay "μη μας ζαλίζετε τον έρωτα,τα αντικείμενα κάνουν να φθάσουν 10-20 εργάσιμες απ'τη κίνα" και τέλος. Οπως είπα, 2 τα τινά. Η τα ελτά μλκζονται ή το βίζιονστούντιο μλκζεται και είπε ψευδώς πως έστειλε το προϊόν τη Χ ημ/νία επειδή δεν το είχε. Εάν έχουν αποδεικτό αποστολής για την 23/1,τότε τα ελτά φταίνε. Προσωπικά η εμπειρία μου απο βίζιον είναι καλή, μιας και αγόρασα τον SSD απο εκεί και την αξελερο xtreme. Για αμφότερα με προειδοποίησαν (αφού εκανα παραγγελία μεσω νετ) πως θα παραλάβουν σε αρκετά περισσότερες ημέρες απο αυτό που είχαν αναρτήσει στο σαιτ. (το οποίο άλλαξε κανα 2 ημ. μετά). Αφού με προειδοποίησαν,πάλι καλά.
alex89 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Το οτι η παραγγελια εγινε 17/1 και το στειλανε 23 ειναι οκ? Το "ειχαμε πολυ δουλεια" ειναι απαντηση? Το "αυτα εχουν τα ελτα επρεπε να το ξερεις"? Επαγγελματισμος στο full. Επαγγελματισμός επίσης δεν είναι να τα στέλνουν με ΕΛΤΑ. Θα έπρεπε με μία ταχυμεταφορική ιδιωτική.
pc_admin Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 παραξενο να το στειλουν με Ελτα οσες φορες εχω παραγγειλει (οταν υπηρχαν λεφτα γιτι τωρα ΔΕΝ) παντα με κουριερ ερχοταν Εχω πολυ καλες εντυπωσεις απο αυτους μια φορα ειχε ερθει η παραγγελια (κρητη) και τους λεω ακυρο δεν θα το παρω τελικα μου ειπαν δεν πειραζει ,ευχαριστουμε και φυσικα ξαναψωνισα και δεν ειχα κανενα προβλημα edit: ξαναδιαβασα το αρχικο ποστ..τους ειπες εσυ να το στειλουν με ελτα... μεγα λαθος..με courier τα μεταφορικα για κρητη (που μενω) ειναι 5-6 ευρω κακως εμπλεξες με ελτα
Chrisxxx Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Mε ελτα μπορει να εφυγε λόγω κοστους (βαρος κλπ), οσο για το vision studio 2 φορες αγορασα από εκει και ημουν πολύ ευχαριστημενος αφου όλα έγιναν όπως εγραφε στο σαιτ τους. Οι μέρες ειναι καμια φορα πολλές γιατι δεν κραταει πολλά στο μαγαζι και τα παραγγέλνει, το καταστημα ειναι μια τρυπα ψηλα στην αγιας σοφιας και το προσωπικο να ειναι μαξ 2-3 ατομα.
kanesaxo Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Πάντως,πολλά e-shops έχουν επιλογή είτε ελτά, είτε κούριερ, είτε μεταφορικής. Δε κάνει καποιο λιγότερο επαγγελματικό απο ένα άλλο ή ερασιτεχνικό. Πχ, όταν πήρα τη Dell απτο mgmanager ήρθε με μεταφορική, με κόστος 5ε. Με κούριερ ήθελε 17-20ε... Πολλές φορές έχω επιλέξει ελτά, διότι αν αγοράσεις έναν αντάπτορα πχ των 5ε, είναι λίγο μλκ να δώσεις 12ε για κούριερ!
scullyist Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Ταχυμεταφορές (a.k.a. κούριερ) ελτα, το βρίσκω οκ με σκοπό τα φθηνά μεταφορικά σε συνδυασμό απροβλημάτιστης παράδοσης, αλλά απλό ελτα για παράδοση από μαγαζί??? Κι εγώ δεν το βρίσκω επαγγελματικό αυτό. Κ να τρέχω εγώ κι από πάνω αν τύχει κάτι? Όχι ευχαριστώ, μόλις προχθές ακύρωσα αγορά μόλις είδα ότι η χρέωση των μεταφορικών ήταν για απλό ελτα και πήγα σε άλλους και το πήρα. Οι τύποι είναι απαράδεκτοι και μόνο για την θρασύτατη απάντηση που έδωσαν κι όλο και περισσότερα ακούω τους τελευταίους μήνες για τέτοιου είδους μλκς στην εξυπηρέτηση τους.
alex89 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Πάντως,πολλά e-shops έχουν επιλογή είτε ελτά, είτε κούριερ, είτε μεταφορικής. Δε κάνει καποιο λιγότερο επαγγελματικό απο ένα άλλο ή ερασιτεχνικό. Πχ, όταν πήρα τη Dell απτο mgmanager ήρθε με μεταφορική, με κόστος 5ε. Με κούριερ ήθελε 17-20ε... Πολλές φορές έχω επιλέξει ελτά, διότι αν αγοράσεις έναν αντάπτορα πχ των 5ε, είναι λίγο μλκ να δώσεις 12ε για κούριερ! Φίλε ξέρεις πόσο πληρώνουν όσοι συνεργάζονται με courier; Το πολύ 6 ευρώ
kanesaxo Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Αναλόγως το δέμα φίλε. Αλλο μια κουτσουλιά του -μέχρι ενός κιλού και άλλο 10.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα