Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρόσφατα έκανα μία αναβάθμιση στην σύνθεση που θα γράψω στο τέλος αγοράζοντας

μία νέα HD6870.Το σύστημα είναι τετραετίας και δεν πρόκειται να το κρατήσω

παραπάνω από ένα εξάμηνο ακόμα, αγόρασα όμως την κάρτα από τώρα ώστε να σπάσω

το κόστος της αγοράς του νέο υ μου pc.

Το πρόβλημα λοιπόν είναι το εξής. Όταν παίζω κάποιο παιχνίδι που δεν ζορίζει πολύ το σύστημα

όλα είναι μία χαρά. Ούτε crashes ούτε freezes ούτε τίποτα. Ασπούμε το skyrim το παίζει με

τα πάντα όλα στο ultra με fps πάνω από 40 χωρίς κανένα άλλο πρόβλημα. Το ίδιο συμβαίνει

και στο batman ac καθώς και στο deus ex hr. Το πρόβλημα μέχρι τώρα εντοπίζεται μόνο σε δύο

παιχνίδια που έχω δοκιμάσει. Πρώτο είναι το Battlefield 3 το οποίο στο medium/high settings

κρασάρει (στο singleplayer) μετά από 10-15 λεπτά παιχνιδιού. Το δεύτερο είναι το witcher 2

το οποίο στα high settings παρόλου που το fps είναι σχετικά σταθερό κοντά στα 30, crashaρει ξαφνικά

και αυτό μετά από 10 λεπτά παιχνιδιού.

Την κάρτα την έχω βάλει σίγουρα σωστά αφού το έχω ξανακάνει αρκετές φορές συνδέοντας και

τα δύο 6πινα καλώδια του τροφοδοτικού. Προσωπικά υποψιάζομαι ότι το τελευταίο απλά

δεν αντέχει και για αυτό δημιουργούνται τα προβλήματα.

CPU: C2D E7500 2.93GHz

GPU: HD6870 1GB

RAM: 4GB

M/B: ASUS P5B Deluxe

PSU: Corsair 560W (ηλικίας 4 χρόνων ακριβώς -μάρτιος 2007)

Επεξ/σία από Souvlatzis
Δημοσ.

το Corsair 560 δεν ειναι ανεπαρκες, δεν ξερω ακριβως ποιο μοντελο ειναι, αλλα ακομα και 34Α να εχει στην 12αρα, ανετα σηκωνει cpu+6870. Λογικα πρεπει να σου δινει και παραπανω, ισως 40.

εκτος μονο αν ειναι ελαττωματικο ή εχει χαλασει, πραγμα δυσκολο, συνηθως ή δουλευουν ή καιγονται.

πρεπει να κανεις πιο πολλες δοκιμες, θα σου λεγα να τρεξεις και το furmark να δεις εκει αν θα κρασαρει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...