giostau Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα σε όλους, θέλω να στήσω ένα dynamic dns για να έχω άνετα πρόσβαση στο δίκτυο του σπιτιού μου από παντού (για αρχεία, υπηρεσίες κλπ....) Έχει κανείς να προτείνει κάποια free υπηρεσία για αυτό το σκοπό; Είδα μερικές στο δίκτυο, αλλά μια και δεν έχω ξανα-ασχοληθεί, δε ξέρω ποια θεωρείται η πιο αξιόπιστη... Επίσης, τι χρειάζεται να υποστηρίζει το router μου για να δουλέψει σωστά; Φαντάζομαι ότι το port forward είναι βασικό, αλλά θέλει και τίποτε άλλο; Υπάρχουν κάποια άλλα requirements; Ευχαριστώ πολύ! Γιώργος
antonl Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Εδώ και 8+ χρόνια χρησιμοποιώ το http://dyn.com/ και δεν έχω κάποιο παράπονο. Στο router θα υπάρχει κάποιο menu του στυλ "Dynamic DNS" που θα πρέπει να συμπληρώσεις. Σχετικά με το port forwarding εξαρτάται τι υπηρεσίες θες να χρησιμοποιείς. Εγώ που το χω μόνο για remote desktop μέσω teamviewer, δε χρειάζεται να κάνω κάποια ρύθμιση.
άδικος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 http://dyn.com/dns/ Ποιο router χρησιμοποιείς φίλε μου; Ο φίλος antonl με πρόλαβε αν & ποστάραμε ακριβώς την ίδια στιγμή
giostau Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 ευχαριστώ και τους δυο σας! άμα σας πω ότι δε θυμάμαι μάρκα/μοντέλο; (θα το δω όταν πάω σπίτι βέβαια, αλλά τώρα δε το θυμάμαι...) είναι αυτό που έδινε η hol πριν από 3-4 χρόνια... (ένα πλατύ μαύρο, 4ethernet & wifi) και πάλι ευχαριστώ! Θα το δοκιμάσω, και θα επανέλθω αν έχω απορίες...
geioannou Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 τελικα το DYNDNS λειτουρει ακομα FREE h η πρεπει να πληρωσεις ??
Moderators Gi0 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 τελικα το DYNDNS λειτουρει ακομα FREE h η πρεπει να πληρωσεις ?? Δωρεαν 2 hosts / user
geioannou Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Περιεργω, ενω καιρο δουλευε κανονικα εδω και καποιες μερες δεν παιζει απο το ρουτερ μου με πορτα pptp ! Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2012 από geioannou
warlock9_0 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 νομίζω το dyndns έχει ολόκληρη διαδικασία πλέον για να πάρεις free account και θέλει και πιστωτική εγώ έχω βάλει no-ip και παίζω antonl, το dyndns τι χρειάζεται άμα έχεις μόνο teamviewer
antonl Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 [...] antonl, το dyndns τι χρειάζεται άμα έχεις μόνο teamviewer Πολύ σωστή απορία. Παλιότερα χρησιμοποιούσα κάποιο άλλο remote desktop πρόγραμμα όπου έπρεπε να ξέρω την ip. Τώρα με το teamviewer, όντως είναι περιττό
geioannou Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 επιστροφη λοιπον στο παλιο αλλα καλο NO-IP. δεν πειραζει, την δουλεια μας να κανουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα