Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια σημαρα καθαριζα το σταθερο και σημαζευα τα καλοδεια γτ ηταν οπως ναναι αφου τελειωσα λοιπον συνδεω τα καλοδια παταω το κουμπι ανοιγει το pc αλλα δεν ανοιγει η οθονη, λεω κατι δεν θα συνδεσα σωστα με τα πολλα κανω μια επαλιθευση παλι τπτ!! ανοιγει το pc αναβου τα λαμπακια κανονικα αλλα τπτ υποψιαζομαι για ακαρτα γραφικον(μακαρι να ειναι αυτη) επειδι δεν εχω αυτη τι στιγμη αλλη να δοκιμασω αν υποθετικα παντα δεν ειναι καρτα γραφικων μπορω να καταλαβο απο καπου αν ειναι ο επεξεργαστης ή μητρικη??? ευχαριστω πολυ!!!

Δημοσ.

το εχω κανει ηδη αυτο!!!δεν μπορω ναταλαβω πως εγινε το μονο που εκανα ηταν να βγαλω τα καλωδεια απ τις usb και το καλοδιο απ τη καρτα γραφηκων για να τα στροσω λιγο μετα τα συνδεσα το εβαλα στο ρευμα και τπτ απο τοτε!!!

Δημοσ.

το εχω κανει ηδη αυτο!!!δεν μπορω ναταλαβω πως εγινε το μονο που εκανα ηταν να βγαλω τα καλωδεια απ τις usb και το καλοδιο απ τη καρτα γραφηκων για να τα στροσω λιγο μετα τα συνδεσα το εβαλα στο ρευμα και τπτ απο τοτε!!!

Κάτι δεν σύνδεσες , με προσοχή τσέκαρε τα όλα ξανά !! :rolleyes:

Δημοσ.

δεν ακουγοταν ποτε το μπιπ !!!! τωρα αλλαξα καρτα γραφικων εβαλα ενος φιλου!!!! αλα παλι τπτ!!!! δεν μορω να καταλαβω!!!τι συμβαινει!!!

Δημοσ.

δεν ακουγοταν ποτε το μπιπ !!!! τωρα αλλαξα καρτα γραφικων εβαλα ενος φιλου!!!! αλα παλι τπτ!!!! δεν μορω να καταλαβω!!!τι συμβαινει!!!

τοτε βγαλε την μεγαλη φυσα και βρασυκυκλωσα με ενα καλωδιο τα καλωδια πρασσινο και με ενα μαυρο και βαλτο στην μπριζα αν αναψει και αρχισουν να δουλευουν ανεμηστηρες σημαινει πως δεν φταιει το τροφοδοτικο

Δημοσ.

το τροφοδοτικο δινει ρευμα κανονικα!!! στους ανεμιστιρες και σε ολα αναβει!!! το εκανα αναβουν!!! λογικα ειναι η motherboard εε??? ελπιζω να μην ειναι ο επεξεργαστης!!!!

Δημοσ.

το τροφοδοτικο δινει ρευμα κανονικα!!! στους ανεμιστιρες και σε ολα αναβει!!! το εκανα αναβουν!!! λογικα ειναι η motherboard εε??? ελπιζω να μην ειναι ο επεξεργαστης!!!!

πολυ πιθανων ναι κοιτα ακομα αν εχεις βαλει σωστα τα καλωδιακα στην μητρικη που πανε τα λεδ κουμπια και αυτα που ειναι συνεθως κατω κατω δεξια

Δημοσ.

ναι αυτα ειναι ενταξη βγαινουν ολα μαζι !!! εχει ενα ανταπτορακι και ειναι ολα πανω σε αυτο το καλο ειναι οτι ειναι εντος εγγυησης το κακο ειναι οτι δεν ξερω που ειναι to serves της asus στην ελλαδα!!! απλα θελω να ειμαι σιγουρος οτι φατει η μητρικι και οχι τπτ αλλο!!!

Δημοσ.

ναι αυτα ειναι ενταξη βγαινουν ολα μαζι !!! εχει ενα ανταπτορακι και ειναι ολα πανω σε αυτο το καλο ειναι οτι ειναι εντος εγγυησης το κακο ειναι οτι δεν ξερω που ειναι to serves της asus στην ελλαδα!!! απλα θελω να ειμαι σιγουρος οτι φατει η μητρικι και οχι τπτ αλλο!!!

Για βγάλε και σύνδεσε τα όλα εκτός κουτιού να δούμε ( μητρική επάνω σε χαρτόνι , συνδέεις

τροφοδοτικό , μνήμη , τον δίσκο και την κάρτα γραφικών ) να δούμε αν θα ξεκινήσει ( μπορεί να

βραχυκυκλώνει κάπου ) γι ' αυτό τα κάνει αυτά !! :eek:

Δημοσ.

φιλε μ θα το δοκιμασω αυτο που ειπες ισως ειναι ετσι!!!! σ ευχαριστω πολυ θα το δοκιμασ της επομενες μερες γτ εχω αρκετι δουλεια για την ωρα!!!!! το δοκιμαζω και ενηερωνω!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...