zHsHs_87 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 καλησπερα παιδια σημαρα καθαριζα το σταθερο και σημαζευα τα καλοδεια γτ ηταν οπως ναναι αφου τελειωσα λοιπον συνδεω τα καλοδια παταω το κουμπι ανοιγει το pc αλλα δεν ανοιγει η οθονη, λεω κατι δεν θα συνδεσα σωστα με τα πολλα κανω μια επαλιθευση παλι τπτ!! ανοιγει το pc αναβου τα λαμπακια κανονικα αλλα τπτ υποψιαζομαι για ακαρτα γραφικον(μακαρι να ειναι αυτη) επειδι δεν εχω αυτη τι στιγμη αλλη να δοκιμασω αν υποθετικα παντα δεν ειναι καρτα γραφικων μπορω να καταλαβο απο καπου αν ειναι ο επεξεργαστης ή μητρικη??? ευχαριστω πολυ!!!
dimitrisOS Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 ξεκουμποσετα ολα μνημες ραμ καρτες γραφικων φυσα μητρικης και ξαναδοκιμασε ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΚΤΟΣ ΜΠΡΙΖΑΣ !
zHsHs_87 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 το εχω κανει ηδη αυτο!!!δεν μπορω ναταλαβω πως εγινε το μονο που εκανα ηταν να βγαλω τα καλωδεια απ τις usb και το καλοδιο απ τη καρτα γραφηκων για να τα στροσω λιγο μετα τα συνδεσα το εβαλα στο ρευμα και τπτ απο τοτε!!!
ss13 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 το εχω κανει ηδη αυτο!!!δεν μπορω ναταλαβω πως εγινε το μονο που εκανα ηταν να βγαλω τα καλωδεια απ τις usb και το καλοδιο απ τη καρτα γραφηκων για να τα στροσω λιγο μετα τα συνδεσα το εβαλα στο ρευμα και τπτ απο τοτε!!! Κάτι δεν σύνδεσες , με προσοχή τσέκαρε τα όλα ξανά !!
dimitrisOS Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 τροφοδοσια εχεις βαλει στην καρτα γρφικων ; οταν πατας το κουμπι ακουγεται κανονικα το ενα μπιπ ;
zHsHs_87 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 δεν ακουγοταν ποτε το μπιπ !!!! τωρα αλλαξα καρτα γραφικων εβαλα ενος φιλου!!!! αλα παλι τπτ!!!! δεν μορω να καταλαβω!!!τι συμβαινει!!!
dimitrisOS Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 δεν ακουγοταν ποτε το μπιπ !!!! τωρα αλλαξα καρτα γραφικων εβαλα ενος φιλου!!!! αλα παλι τπτ!!!! δεν μορω να καταλαβω!!!τι συμβαινει!!! τοτε βγαλε την μεγαλη φυσα και βρασυκυκλωσα με ενα καλωδιο τα καλωδια πρασσινο και με ενα μαυρο και βαλτο στην μπριζα αν αναψει και αρχισουν να δουλευουν ανεμηστηρες σημαινει πως δεν φταιει το τροφοδοτικο
zHsHs_87 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 το τροφοδοτικο δινει ρευμα κανονικα!!! στους ανεμιστιρες και σε ολα αναβει!!! το εκανα αναβουν!!! λογικα ειναι η motherboard εε??? ελπιζω να μην ειναι ο επεξεργαστης!!!!
dimitrisOS Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 το τροφοδοτικο δινει ρευμα κανονικα!!! στους ανεμιστιρες και σε ολα αναβει!!! το εκανα αναβουν!!! λογικα ειναι η motherboard εε??? ελπιζω να μην ειναι ο επεξεργαστης!!!! πολυ πιθανων ναι κοιτα ακομα αν εχεις βαλει σωστα τα καλωδιακα στην μητρικη που πανε τα λεδ κουμπια και αυτα που ειναι συνεθως κατω κατω δεξια
zHsHs_87 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 ναι αυτα ειναι ενταξη βγαινουν ολα μαζι !!! εχει ενα ανταπτορακι και ειναι ολα πανω σε αυτο το καλο ειναι οτι ειναι εντος εγγυησης το κακο ειναι οτι δεν ξερω που ειναι to serves της asus στην ελλαδα!!! απλα θελω να ειμαι σιγουρος οτι φατει η μητρικι και οχι τπτ αλλο!!!
ss13 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 ναι αυτα ειναι ενταξη βγαινουν ολα μαζι !!! εχει ενα ανταπτορακι και ειναι ολα πανω σε αυτο το καλο ειναι οτι ειναι εντος εγγυησης το κακο ειναι οτι δεν ξερω που ειναι to serves της asus στην ελλαδα!!! απλα θελω να ειμαι σιγουρος οτι φατει η μητρικι και οχι τπτ αλλο!!! Για βγάλε και σύνδεσε τα όλα εκτός κουτιού να δούμε ( μητρική επάνω σε χαρτόνι , συνδέεις τροφοδοτικό , μνήμη , τον δίσκο και την κάρτα γραφικών ) να δούμε αν θα ξεκινήσει ( μπορεί να βραχυκυκλώνει κάπου ) γι ' αυτό τα κάνει αυτά !!
zHsHs_87 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 φιλε μ θα το δοκιμασω αυτο που ειπες ισως ειναι ετσι!!!! σ ευχαριστω πολυ θα το δοκιμασ της επομενες μερες γτ εχω αρκετι δουλεια για την ωρα!!!!! το δοκιμαζω και ενηερωνω!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα