Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πηγαίνετε Κύπρο, αλλα μην περιμένεις να πιάσεις καμια δουλειά πάνω στο αντικείμενό σου απο την αρχή. Αν έχεις όρεξη για δουλειά όμως θα βρείς αμέσως, τα αδέρφια σου μπορεί πιο εύκολα μιας και είναι μηχανικοί. Χρειάζονται αρκετούς τεχνικούς στην Κύπρο. Φεύγουν πολλοί για κάτω, ο πατέρας μου κλείνει 6ο χρόνο τώρα και είναι μια χαρά, κάθε μήνα έρχεται ελλάδα μιας και παίζουν φτηνά εισιτήρια και καλά λεφτά.

Δημοσ.

1ον, δεν έχεις δει στ ν ζωή σου κρύο. το -45 δεν έχει να λέει με το ταπεινό -5 .

2ον επιβεβαίωσες την θεωρία μου, όχι μόνο μόρφωση, αλλά και παιδεία να φύγει ο ξερολισμός. Ή να στο κάνω πιο λιανά, απέδειξε μου στο βιογραφικό σου ότι αξίζεις τον χρόνο μου για συνέντευξη. Δεν στο λέω για να σε θίξω, ίσα ίσα για να σε προγειώσω λίγο γιατί μόλις είδα ότι είσαι μόνο 18.

Φιλικά,

Α.

κοίτα σαν 18 μπορώ να πώ ο ίδιος για τον ευατό μου ότι έχω τα μυαλά πιο πάνω απο τον κανονικό.

Αλλά αυτό που σκέφτομαι είναι τι δουλειές παίζουν, αργά η γρήγορα το κρύο θα το συνηθίσω !

ασχολούμε με πολλά πράγματα και αν έχεις όρεξη πάντα βρίσκεις. (γνωμη μου)

ωστόσο δεν με θίγεις καθόλου μαρέσουν τα ντόμπρα πράγματα την πραγματικότητα θέλω..!!

Δημοσ.

Λοιπόν η καλύτερη λύση είναι ο Καναδάς εφόσον έχεις και συγγενείς εκεί. Αρκεί βέβαια να έχουν τη διάθεση να βοηθήσουν. Ας βρεις μια οποιαδήποτε δουλειά όχι απαραίτητα της ειδικότητας και κοίτα κάποιο οικονομικό αλλά αξιόλογο κολέγιο πάνω στο αντικείμενο που σε ενδιαφέρει. Για να έχεις και μια προοπτική στο μέλλον.μην το πολύσκέφτεσαι πάντως. Στην ελλάδα έχει να πέσει τρελή πείνα τα επόμενα χρόνια ίσως μετά από 15-20χρόνια αν τα πράγματα φτιάξουν να ξαναγυρίσεις

Δημοσ.

κοίτα σαν 18 μπορώ να πώ ο ίδιος για τον ευατό μου ότι έχω τα μυαλά πιο πάνω απο τον κανονικό.

Αλλά αυτό που σκέφτομαι είναι τι δουλειές παίζουν, αργά η γρήγορα το κρύο θα το συνηθίσω !

ασχολούμε με πολλά πράγματα και αν έχεις όρεξη πάντα βρίσκεις. (γνωμη μου)

ωστόσο δεν με θίγεις καθόλου μαρέσουν τα ντόμπρα πράγματα την πραγματικότητα θέλω..!!

Aν αντεχεις φύγε. Ειναι πολυ καλα στον Καναδα απο οσο εχω ακουσει και εγω

απλα σιγουρεψε πρωτα τις πληροφοριες που εχεις συγκεντρωσει. ;)

Δημοσ.

η αλήθεια παιδιά είναι ότι μας έχουν πεί να πάμε.. σίγουρα αν πάμε για αρχή είναι δύσκολα αλλά μετά με πολύ πίστη όλα θα φτιάξουν.

και θα πάω κολέγιο να μάθω κιάλα πράγματα στον τομέα μου.

Aν αντεχεις φύγε. Ειναι πολυ καλα στον Καναδα απο οσο εχω ακουσει και εγω

απλα σιγουρεψε πρωτα τις πληροφοριες που εχεις συγκεντρωσει. ;)

προτιμώ να αντέχω το κρύο παρά την οικονομία και να βλέπω καθημερινά να βάζουν νέα μέτρα και να μας καταστρέφουν πιο πολύ..!

Δημοσ.

η αλήθεια παιδιά είναι ότι μας έχουν πεί να πάμε.. σίγουρα αν πάμε για αρχή είναι δύσκολα αλλά μετά με πολύ πίστη όλα θα φτιάξουν.

και θα πάω κολέγιο να μάθω κιάλα πράγματα στον τομέα μου.

Kαθε αρχη ειναι δυσκολη φιλε μου.

Αλλιως θα πρεπει να σε προβληματίζει μηπως

πανε να σε πιάσουν θυμα εξαπάτησης.

Δημοσ.

Φιλε μου να σε ρωτησω. Καταρχας τα αγγλικα σου πως ειναι?

Για το τεχνικο επαλ. θα το δουνε και θα γελασουνε πιστευω παραθετωντας το ως προσον. Πιθανες δουλειες που θα μπορουσες να κανεις ειναι παντα δουλειες του μεροκαματου. Δουλειες του μεροκαματου, ειδικα στην Ελλαδα, εχει ακομα. Αν θες βρισκεις. Αν θυμαμαι καλα ειπες πριν οτι δεν εχεις χρηματα ουτε για να μεταναστευσεις. Πιστευω μια δουλιτσα σερβιτορος μπορεις να την βρεις αν θες. Αληθεια απο ποια πολη εισαι?

Δημοσ.

Sorry αλλα ατομο που λεει "μας κοροιδευει η μερκελ" δεν μπορω να παρω σαν ατομο που ειναι πιο ψαγμενος απο τους συνομηλικους του.

Δημοσ.

Kαθε αρχη ειναι δυσκολη φιλε μου.

Αλλιως θα πρεπει να σε προβληματίζει μηπως

πανε να σε πιάσουν θυμα εξαπάτησης.

όχι δεν πρόκειτε να με πιάσουν με μεταναύστευση μέσα στην ευρώπη χρειάζεται μόνο ταυτότητα..!! (όχι ότι θα πώ έρχομαι για μετανάστευση...!

Φιλε μου να σε ρωτησω. Καταρχας τα αγγλικα σου πως ειναι?

Για το τεχνικο επαλ. θα το δουνε και θα γελασουνε πιστευω παραθετωντας το ως προσον. Πιθανες δουλειες που θα μπορουσες να κανεις ειναι παντα δουλειες του μεροκαματου. Δουλειες του μεροκαματου, ειδικα στην Ελλαδα, εχει ακομα. Αν θες βρισκεις. Αν θυμαμαι καλα ειπες πριν οτι δεν εχεις χρηματα ουτε για να μεταναστευσεις. Πιστευω μια δουλιτσα σερβιτορος μπορεις να την βρεις αν θες. Αληθεια απο ποια πολη εισαι?

τα αγγλικά μου είναι πολύ καλά την γλώσσα μπορώ να την μιλήσω και λίγο προσπάθεια θα γίνω μια χαρά.!

κοίτα αυτό δεν το νομίζω είχα φίλους που μετανάστευσαν χωρίς να έχουν τίποτα απολύτως + έμαθαν αγγλικά μπήκαν σε μια δουλειά με 1400 ευρώ (που είναι όνειρο εδώ.) και προτιμώ θα πάω εκεί τουλάχιστον όταν μπώ σε ένα λεωφορείο δεν θα ακούω τον κάθε έναν να λέει για την οικονομία και να βρίζουν πολιτικούς και να έχουν μια στεναχώρια έτσι όπως έχουμε καταντήσει.

όντως τώρα μπορεί να μην έχω αλλά θα μαζευτούν αφού μας βοηθάνε πολλοί εδώ.

όσο για το σερβιτόρος που λές με τίποτα ξεχασέτο ( ψάχνουν τα αδέρφια μου μήνες) και εξάλου είχα και φίλο σερβιτόρος και είναι υπεύθυνος και δεν γίνετε τίποτα πέθαναν όλα μου λέει..

περιοχή είμαι αττική κορυδαλλό.

Sorry αλλα ατομο που λεει "μας κοροιδευει η μερκελ" δεν μπορω να παρω σαν ατομο που ειναι πιο ψαγμενος απο τους συνομηλικους του.

εσύ τι πειστεύεις ότι μας κάνει η μέρκελ; πλέον έτσι όπως πάνε θα γίνουν οι πιο δυνατοί και θέλουν την δόση των χρημάτων που χρωστάμε. δεν θα κάτσω άλλο να βλέπω να καταστρέφεται η ελλάδα πιο πολύ

η γνώμη μου τι θα γίνει; είναι η εξής : απλώς θα γίνει πόλεμος και θα καταστραφούν όλα και δεν θέλω να είμαι μέσα όταν γίνει αυτό εσείς μπορεί να πειστεύεται άλλα.

αλλά η δικιά μου γνώμη αυτή είναι.!

Δημοσ.

1ον, δεν έχεις δει στ ν ζωή σου κρύο. το -45 δεν έχει να λέει με το ταπεινό -5 .

Τι -45; Σιγά μη μεταναστεύσει και στους Ινουίτ στην Αρκτική. Οχι ότι στις πόλεις του νότου δε κάνει κρύο, αλλά υπάρχουν και περιοχές με σχετικά ήπιο χειμώνα (βλέπε Βανκούβερ). Εκεί στο Εντμοντον δηλαδή τι θερμοκρασίες έχει τώρα τη μέρα;

Δημοσ.

Μπορείς να μας αναλύσεις και το "Μηχανικοί" ? Γιατι αν πάρω οτι λες οτι "σπουδαδες" πληροφορική απο ΕΠΑΛ τότε κατι δεν παέι καλα.

Έχω φίλο που σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στο Μετσόβιο και δεν μπορεί να βρεί δουλειά στον Κανάδα ή οταν έχει καποιες θετικές απαντήσεις κολάει το ζητημα με την Visa.

Οι εποχές των παππούδων μας, έφυγα με 10δραχμές στην τσέπη μου, έχουν τελειώσει προ πολλου

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια!!

Εγώ εδώ και έναν χρόνο εργάζομαι στην πρωτεύουσα της Σλοβακίας (Μπρατισλάβα) στο χρηματοοικονομικό κέντρο της μεγαλύτερης ΙΤ εταιρείας παγκοσμίως. Χωρίς να τα πολυλογώ η συγκεκριμένη εταιρεία έχει μεταφέρει ολόκληρο το Finance&Planning/Accounting τμήμα εδώ για λόγους μείωσης του κόστους, με αποτέλεσμα να μεταφέρονται εδώ συνεχώς θέσεις από προηγμένες χώρες (Αγγλία, Αμερική, Γερμανία κτλπ). Χαρακτηριστικά τον Οκτώμβρη μόνο προχώρησαν σε 50 προσλήψεις αποφοίτων κυρίως με μικρή εργασιακή εμπειρία και κάθε μήνα προσλαμβάνουν αρκετό κόσμο απ¨ότι βλέπω.

Σε γενικές γραμμές εγώ είμα πολύ ευχαριστημένος και ήδη μετά απο 10 μήνες έπεσε και η πρώτη αύξηση.

Αν ενδιαφέρεται κανείς μπορώ να τον προτείνω στο HR τμήμα, και έτσι θα έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να περάσει από μια πρώτη συνέντευξη (από το να έκανε μόνος του κάποια αίτηση π.χ).

Η όλη διαδικασία της πρόσληψης περιλαμβάνει 2-3 τηλεφωνικές συνεντεύξεις, οπότε όποιος ενδιαφέρεται δεν χρειάζεται να μπει σε περιττά έξοδα και να έρθει εδώ για τα interviews.

Εδώ μπορείτε να δείτε και τις διαθέσιμες θέσεις

https://jobs3.netmedia1.com/cp/find.ibm.jobs/location/

Όποιος ενδιαφέρεται πραγματικά μπορώ να τον προωθήσω και να τον βοηθήσω στην όλη διαδικασία.

Προσωπικά, ψαχνόμουν μερικούς μήνες άσκοπα στην Ελλάδα χωρίς κανένα αποτέλεσμα και από μια φάση και μετά κοίταγα μόνο εξωτερικό και μέχρι στιγμής μπορώ να πω ότι περνάω πολύ καλύτερα εδώ απ¨ότι στην Ελλάδα με όλη αυτή την μιζέρια που επικρατεί.

Αν χρείαζεστε περισσότερες πληροφορίες στείλτε μου ένα pm!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...