headbanger Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Τι -45; Σιγά μη μεταναστεύσει και στους Ινουίτ στην Αρκτική. Οχι ότι στις πόλεις του νότου δε κάνει κρύο, αλλά υπάρχουν και περιοχές με σχετικά ήπιο χειμώνα (βλέπε Βανκούβερ). Εκεί στο Εντμοντον δηλαδή τι θερμοκρασίες έχει τώρα τη μέρα; -15 + windchill factor είχε όταν ήρθα στην δουλειά. -8 έχει τώρα. μου φαίνεται ότι δεν έχετε αντίληψη για το που πάτε να μεταναστεύσετε. -38 + windchiLl , με 2λεπτο warning για το δέρμα. όταν μιλάμε για windchil ειναι ο παράγοντας του πόσο κρύο νιώθεις. -45 είναι συνήθες για το Εντμοντον. Το βανκούβερ είανι παραθαλάσσιο, αλλά είναι μουντό και βρέχει συνέχεια. εδώ μπορεί να κάνει κρύο αλλά έχει λιακάδα. όπως το πάρει κανείς. Μην τρομάζετε τόσο με τους αριθμούς, δεν έχει υγρασία και το κρύο παλεύεται εδώ. Εκτός όταν φυσάει, έστω και ελάχιστα.... Φέτος είχαμε ήπιο χειμώνα γενικά με λίγο χιόνι. Αλλά πέρσι είχε -25 για κανα 2 μηνο και βάλε(δεν μιλάω καν για το 2009 που ήταν το 2ο πιο παγωμένο μέρος στον πλανήτη, μετά από ένα χωριό στην Σιβηρία..) -57 χωρίς windchill factor...
HERTHAN Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 η γνώμη μου τι θα γίνει; είναι η εξής : απλώς θα γίνει πόλεμος και θα καταστραφούν όλα και δεν θέλω να είμαι μέσα όταν γίνει αυτό εσείς μπορεί να πειστεύεται άλλα. αλλά η δικιά μου γνώμη αυτή είναι.! Δηλαδη αντε και παμε σε πολεμο που λες κι εσυ. Θα προτιμησεις να φυγεις και να μην κατσεις εδω να παλεψεις? Επειδη αυτο δεν προκειται να γινει ποτε ενα πραγμα θα σου πω: Αν παλιοτερα με τους πολεμους που ειχαμε και με τα οσα εχει περασει αυτη η χωρα σηκωνοντουσαν ολοι για να φυγουν για αλλες πολιτειες δεν θα υπηρχε κανενας μας σημερα. Αν ο λογος ειναι και μονο αυτος που φευγεις τοτε για μενα κακως και ας πιστευω λαθος. Τωρα αν ο λογος ειναι γιατι δεν υπαρχει δουλεια εδω και πας στο εξωτερικο για να βρεις δουλεια τοτε καλα κανεις και πας γιατι εδω ειμαστε για τα πανηγυρια. Υ.Γ. Αν γνωριζεις κατι για το αν καταστραφουν ολα πες μας να φυγουμε ολοι να μην χρωσταει μετα κανενας σε κανεναν.
V for Vagelis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 -15 + windchill factor είχε όταν ήρθα στην δουλειά. -8 έχει τώρα. μου φαίνεται ότι δεν έχετε αντίληψη για το που πάτε να μεταναστεύσετε. -38 + windchiLl , με 2λεπτο warning για το δέρμα. όταν μιλάμε για windchil ειναι ο παράγοντας του πόσο κρύο νιώθεις. -45 είναι συνήθες για το Εντμοντον. Το βανκούβερ είανι παραθαλάσσιο, αλλά είναι μουντό και βρέχει συνέχεια. εδώ μπορεί να κάνει κρύο αλλά έχει λιακάδα. όπως το πάρει κανείς. Μην τρομάζετε τόσο με τους αριθμούς, δεν έχει υγρασία και το κρύο παλεύεται εδώ. Εκτός όταν φυσάει, έστω και ελάχιστα.... Φέτος είχαμε ήπιο χειμώνα γενικά με λίγο χιόνι. Αλλά πέρσι είχε -25 για κανα 2 μηνο και βάλε(δεν μιλάω καν για το 2009 που ήταν το 2ο πιο παγωμένο μέρος στον πλανήτη, μετά από ένα χωριό στην Σιβηρία..) -57 χωρίς windchill factor... Εδώ άλλα λέει πάντως http://en.wikipedia.org/wiki/Edmonton#Climate The coldest temperature ever recorded at city centre was −40.6 °C (−41.1 °F) on January 26, 1972[55] - this was the only time since recordings began in 1953 that city centre has recorded a temperature below −40 °C (−40 °F). The coldest overall temperature recorded in Edmonton was −49.4 °C (−56.9 °F), on January 19 and 21, 1886. Για μέση θερμοκρασία Γενάρη λέει -11,7. Οχι ότι και οι -10 με -15 ας πούμε παλεύονται εύκολα, αλλά απ τους -45 απέχουν λιγάκι...
headbanger Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 V για φέτος ναι -11. κάνε καμιά έρευνα για windchills για διαστήματα που έχει real -25 το -35 πραγματικούς και -45 with chill και μετά βλέπουμε. http://www.edmontons...3/12141366.html But the coldest day ever recorded in Edmonton remains unbeaten at -48.3 C with a windchill of -61 C on Jan. 26, 1972. Τεσπα , όποιος έχει τα κονέ για εδώ μην το σκεφτεί καν. Η ποιότητα ζωής μέρα με νύχτα. Δεν λέω ότι γίνεσαι Ωνάσης, αλλά δεν σε τρώει η μιζέρια. Μεγάλο πράγμα η αξιοπρέπεια.
teddy90 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 παιδια την βαρεθηκα την χωρα μας, οχι πως δεν την αγαπαω, απλα θελω να ζησω καπου που να ειναι ησυχα...να χω τα λεφτα μου για να ζησω, το σπιτι μου και την οικογενεια μου τπτ αλλο...μπορειτε να μου πειτε καποιο προορισμο που σκεφτεστε για να παω και αν γινεται να μου το αιτιολογησετε ευχαριστω πολυ
zazik Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δεν μπορώ να σε πάρω στα σοβαρά , σόρρυ. Ενας άνθρωπος που έχει τελειώσει ΕΠΑΛ ,δηλαδή δεν έχει σπουδάσει , εχει τελειώσει την βασική εκπάιδευση , το ποιο σοβαρό που θα τον πάρουνε είναι σερβιτόρος. Δεν ξερεις και απταιστα Αγγλικά , οπότε λάντζα.Με λίγα λόγια σαν ΠΑκιστανός εδώ στην Ελλάδα. Σε προσγείωσα αποτομα? Λυπάμαι αλλά γειώσου πρώτα και έλα να μιλήσσουμε.
HERTHAN Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Αδερφε σου βρηκα την καλυτερη πολη για να πας να ζησεις. Το ονομα της ειναι: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch και εν συντομια ειναι: LIanfair Pwllgwyngyll Δεν κανω πλακα ειναι τελεια. Παρε κι ενα Link
slygeo87 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Τη βρήκε η γάτα σου τυχαία στο keyboard;
HERTHAN Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Τη βρήκε η γάτα σου τυχαία στο keyboard; Υπαρχει αληθεια ρε φιλος δεν κανω πλακα. Εβαλα link.
soklhtos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δηλαδη αντε και παμε σε πολεμο που λες κι εσυ. Θα προτιμησεις να φυγεις και να μην κατσεις εδω να παλεψεις? Επειδη αυτο δεν προκειται να γινει ποτε ενα πραγμα θα σου πω: Αν παλιοτερα με τους πολεμους που ειχαμε και με τα οσα εχει περασει αυτη η χωρα σηκωνοντουσαν ολοι για να φυγουν για αλλες πολιτειες δεν θα υπηρχε κανενας μας σημερα. Αν ο λογος ειναι και μονο αυτος που φευγεις τοτε για μενα κακως και ας πιστευω λαθος. Τωρα αν ο λογος ειναι γιατι δεν υπαρχει δουλεια εδω και πας στο εξωτερικο για να βρεις δουλεια τοτε καλα κανεις και πας γιατι εδω ειμαστε για τα πανηγυρια. Υ.Γ. Αν γνωριζεις κατι για το αν καταστραφουν ολα πες μας να φυγουμε ολοι να μην χρωσταει μετα κανενας σε κανεναν. κοίτα να δείς φίλε μου. 1ον. αν είναι να γίνει δεν θα παλέψω για μαλάκες πολιτικούς που κάνανε του κεφαλιού τους. ενώ ξέρανε αν πέσει η οικονομία θα θέλουν να μας αγοράσουν. μπορεί να είμαι έλληνας χαίρομαι για την ιστορία μας.. αλλά τώρα ντρέπομαι να πώ είμαι έλληνας. και πάρτο όπως θέλεις.! 2ον. αφού οι ανθρώποι χωρίς να φταίνε σε τίποτα να βρεθούν να χρωστάνε.. καλά κάνουν αι φεύγουν.. οι πρωθυπουργοί φταίνε με την βουλή που φτιάξανε. να τα βλέπουν να τους αλλάξουν. 3ον.ο λόγος είναι ότι πλέον απειλούμαστε απο πολλές χώρες και η οικονομία συνεχές πέφτει.. και θα βρεθούμε στον πάτο. απλά ακούγονται πολλα και όπως το βλέπω με το δικό μου μάτι θα γίνει.! Δεν μπορώ να σε πάρω στα σοβαρά , σόρρυ. Ενας άνθρωπος που έχει τελειώσει ΕΠΑΛ ,δηλαδή δεν έχει σπουδάσει , εχει τελειώσει την βασική εκπάιδευση , το ποιο σοβαρό που θα τον πάρουνε είναι σερβιτόρος. Δεν ξερεις και απταιστα Αγγλικά , οπότε λάντζα.Με λίγα λόγια σαν ΠΑκιστανός εδώ στην Ελλάδα. Σε προσγείωσα αποτομα? Λυπάμαι αλλά γειώσου πρώτα και έλα να μιλήσσουμε. κοίτα να δείς. το παίρνεις δεν το παίρνεις στα σοβαρά.. προτιμώ να δουλεύω (τουλάχιστον θα πέρνω 100 ευρώ μιστό για πλάκα την ημέρα και έχω φίλο εκεί.) εδώ στην ελλάδα έπεσε ο βασικός μισθός στα 520 ευρώ πές μου εσύ πως θα συντηρήσεις ένα σπίτι γιατί δεν γίνετε να ζείς μέρα νύχτα με τους γονείς;;;;;;; απαντήσε μου σε αυτό. αγγλικά θα τα μάθω πολύ καλά με το που πάω και για αρχή δεν έχω κανέναν πρόβλημα να πιάσω τέτια δουλειά... που ξέρεις μετά ανεβένω και πάω αλλού... οι (πακιστανοί που λες) τρώνε κλοτσίδια απο τους έλληνες και δουλεύουν σαν σκλάβοι..... ενώ εκεί είναι ανθρώποι. θα έχω λίγο σεβασμό. και θα δουλέχω με αξιοπρέπεια.. όσο για το προσγείομα είμαι φιλόδοξος.. όταν και αν είναι θα το πολεμήσω.!!!
HERTHAN Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 κοίτα να δείς φίλε μου. 1ον. αν είναι να γίνει δεν θα παλέψω για μαλάκες πολιτικούς που κάνανε του κεφαλιού τους. ενώ ξέρανε αν πέσει η οικονομία θα θέλουν να μας αγοράσουν. μπορεί να είμαι έλληνας χαίρομαι για την ιστορία μας.. αλλά τώρα ντρέπομαι να πώ είμαι έλληνας. και πάρτο όπως θέλεις.! 2ον. αφού οι ανθρώποι χωρίς να φταίνε σε τίποτα να βρεθούν να χρωστάνε.. καλά κάνουν αι φεύγουν.. οι πρωθυπουργοί φταίνε με την βουλή που φτιάξανε. να τα βλέπουν να τους αλλάξουν. 3ον.ο λόγος είναι ότι πλέον απειλούμαστε απο πολλές χώρες και η οικονομία συνεχές πέφτει.. και θα βρεθούμε στον πάτο. απλά ακούγονται πολλα και όπως το βλέπω με το δικό μου μάτι θα γίνει.! 1.Να μην ντρεπεσαι ποτε να λες οτι εισαι Ελληνας.Δεν σκοτωσαμε και κανεναν αλλωστε.Η γερμανοι με τοσα που εχουν κανει τι θα επρεπε να κανουν να πανε να αυτοκτονησουν?.Και παλι δεν μπορουν να μας πουν τιποτα.Δεν ειπα να παλεψεις για τους πολιτικους.Αν αυτοι εκαναν ενα ή χιλια λαθη δεν σημαινει οτι θα σηκωθουμε να φυγουμε γιατι αυτοι ειναι καραγκιοζηδες. 2.Ολοι λιγο εως πολυ φταινε (δεν μπορω να κρινω εγω ποσο) κι εγω κι εσυ και ολοι μας.Τους πρωθυπουργους εμεις τους βγαζουμε και αυτους και ολους τους μ@@@@@ς που ειναι γυρω τους. 3.Κι επειδη μας απειλουν πολλες χωρες τι πρεπει να κανουμε εμεις να τους φοβηθουμε?Ας ερθουν να μας κανουν τα τρια-δυο.Τι θα μας κανουν θα μας φανε?Τωρα στο πατο ειμαστε και να πεσουμε θα ξανασηκωθουμε γιατι στο χερι μας ειναι.Τωρα αν ειμαστε τοσο αχρηστοι που δεν μπορουμε να κανουμε ουτε κι αυτο καλα να παθουμε μετα. Ελπιζω να σε καλυψα αδερφε. Μακαρι να παρεις την πιο σωστη αποφαση οποια κι αν ειναι αυτη.
zazik Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 κοίτα να δείς φίλε μου. 1ον. αν είναι να γίνει δεν θα παλέψω για μαλάκες πολιτικούς που κάνανε του κεφαλιού τους. ενώ ξέρανε αν πέσει η οικονομία θα θέλουν να μας αγοράσουν. μπορεί να είμαι έλληνας χαίρομαι για την ιστορία μας.. αλλά τώρα ντρέπομαι να πώ είμαι έλληνας. και πάρτο όπως θέλεις.! Δεν έχω το λινκ που έστειλε ένα μέιλ κάποιος για βοήθεια στην Ελλάδα , όπως βοηθάμε πχ. την Σομαλια , δώστε ένα $$ όλοι να το στείλουμε στους φτωχούς. κοίτα να δείς. το παίρνεις δεν το παίρνεις στα σοβαρά.. προτιμώ να δουλεύω (τουλάχιστον θα πέρνω 100 ευρώ μιστό για πλάκα την ημέρα και έχω φίλο εκεί.) Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά....ΔΕΝ θα τα πάρεις. αγγλικά θα τα μάθω πολύ καλά με το που πάω και για αρχή δεν έχω κανέναν πρόβλημα να πιάσω τέτια δουλειά... που ξέρεις μετά ανεβένω και πάω αλλού... Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω....αλλά απο λαντζέρης, κροίσος δεν γίνεσαι , Κύριε Ωνάση οι (πακιστανοί που λες) τρώνε κλοτσίδια απο τους έλληνες και δουλεύουν σαν σκλάβοι..... ενώ εκεί είναι ανθρώποι. θα έχω λίγο σεβασμό. και θα δουλέχω με αξιοπρέπεια.. όσο για το προσγείομα είμαι φιλόδοξος.. όταν και αν είναι θα το πολεμήσω.!!! Το κλωτσηδών και τον ρατισμό τον είχαμε ως φοιτητές στην Αγγλία εν έτη 2004 , που η Ελλάδα είχε τα πολύ πάνω της , δεν θέλω πάλι να σε στεναχωρήσω , αλλά το BBC βλέπουνε , έχουνε άσχημη εικόνα.... Προσγειώσου και ενημερώσου , στο ξαναλέω. Δ.Μ.
soklhtos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 1.Να μην ντρεπεσαι ποτε να λες οτι εισαι Ελληνας.Δεν σκοτωσαμε και κανεναν αλλωστε.Η γερμανοι με τοσα που εχουν κανει τι θα επρεπε να κανουν να πανε να αυτοκτονησουν?.Και παλι δεν μπορουν να μας πουν τιποτα.Δεν ειπα να παλεψεις για τους πολιτικους.Αν αυτοι εκαναν ενα ή χιλια λαθη δεν σημαινει οτι θα σηκωθουμε να φυγουμε γιατι αυτοι ειναι καραγκιοζηδες. 2.Ολοι λιγο εως πολυ φταινε (δεν μπορω να κρινω εγω ποσο) κι εγω κι εσυ και ολοι μας.Τους πρωθυπουργους εμεις τους βγαζουμε και αυτους και ολους τους μ@@@@@ς που ειναι γυρω τους. 3.Κι επειδη μας απειλουν πολλες χωρες τι πρεπει να κανουμε εμεις να τους φοβηθουμε?Ας ερθουν να μας κανουν τα τρια-δυο.Τι θα μας κανουν θα μας φανε?Τωρα στο πατο ειμαστε και να πεσουμε θα ξανασηκωθουμε γιατι στο χερι μας ειναι.Τωρα αν ειμαστε τοσο αχρηστοι που δεν μπορουμε να κανουμε ουτε κι αυτο καλα να παθουμε μετα. Ελπιζω να σε καλυψα αδερφε. Μακαρι να παρεις την πιο σωστη αποφαση οποια κι αν ειναι αυτη. ντρέπομαι γιατί λένε οι έλληνες είναι έξυπνοι. και δες ου φτάσαμε..! 2. οι γερμανοί καλού κακού κάνανε τόσα όμως έχουν τρελά λεφτά τώρα και δεν φοβάτε καμία χώρα.!!! 3.δηλαδή μου λές ότι και να κάνουν οι πολιτικοί εσύ θα είσαι χαμάλης τους σόρρυ κιόλας αλλά έτσι είναι τα δικά τους λάθει δεν τα πλύρόνω εγώ και στο κάτω κάτω 18 είμαι σε τι οφίλω να ζώ σε μια τέτια κατάντια; που θα φέρω τα δικά μου παιδιά; 4. ναί εμείς τους βγάζουμε αλλά πλέον όπιον και να βγάλουμε το ίδιο είναι όλοι είναι πάρε τον έναν χτύπα τον άλλον. (εδώ) 5. αν κάπια χώρα τώρα ειδικά προσπαθήσει να μπεί την κάτσαμε.. θα μας αφανίσουν.. δεν σου είπα ότι θα φοβηθούμε να και να έρθουν και να μην έρθουν αλλά αν τύχενε αυτό τελιόσαμε. αν πέσουμε θα κάνουμε 100 δεκαετίες να ξαναανεβούμε.. σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις πάντος..
Basilhs23___ Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Πιστεύω πως το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να βρείς κάποια δουλειά με πολύ χαμηλό μισθό που θα απασχολείσαι στο αντικείμενό σου και σιγά σιγά να αποκτήσεις εμπειρία και αν βάλεις στην άκρη χρήματα να πας σε κάποια σχολή εκεί για πληροφορική. Ακόμη ψάξε και το ενδεχόμενο να βρείς μια οποιαδήποτε δουλειά εκεί και με τα χρήματα να σπουδάσεις κάτι. Αν και με ένα απλό απολυτήριο ΕΠΑΛ δεν νομίζω να καταφέρεις κάτι σε τέτοιες χώρες, άσε που το επίπεδο ενός λυκείου ελληνικού από ένα καναδικό (αν υπάρχουν εκεί τεχνικά λύκεια) φαντάζομαι θα έχει χαοτική διαφορά, μια φίλη μου που τέλειωσε πληροφορική ΤΕΙ έχει master και proficiency δεν κατάφερε να βρεί Καναδά και έφυγε για Αγγλία τελικά. Επίσης για παν ενδεχόμενο κοίτα να πας σε κάποια αρμόδια κρατική υπηρεσία να μεταφράσεις το απολυτήριό σου στα αγγλικά για να το έχεις έτοιμο. Καλή επιτυχία σε οτι και να κάνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα