Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιος μιλησε για γραβατομένη δουλεια με γραφείο στο Manhattan και 2 γραμματεις για πάρτυ σου?

Γνωριζεις επίσης οτι στο εξωτερικό δεν έχουν ελλειψη απο εργατικό προσωπικό αλλα απο επιστημονικό?

Εσυ μάλλον πρεπει να προσγειωθείς και να αφήσεις τις όποιες απατυλές ματαιοδοξίες έχεις πλάσει

• Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια για να αφηνουμε τις διαφορες ας συνοψισουμε

1) Αν θελει ο φιλος να φυγει στο εξωτερικο, ας φυγει και καλη του τυχη σε οτι και αν κανει. 18 χρονων ειναι. Καλυτερα να φυγει και να αποτυχει παρα να κατσει στην Ελλαδα και να λεει συνεχεια "αν εφευγα τοτε?"

2) Εμενα το καλοκαιρι την δευτερα μερα στο εξωτερικο μου προσεφεραν δουλεια σto subway fast food

3) Ενα αλλο μελος του insomnia (elias23) ειναι εδω και λιγο καιρο στο Λονδινο. Απότι μου ΄λεγε βρηκε την 4η μερα δουλεια cashier σε supermarket.

4)Mη ντραπεις ποτε να πεις οτι εισαι Ελληνας γιατι στην καλυτερη περιπτωση θα σε παρουν στο ψιλο. Ειναι γελοιο να ξερουν/βλεπουν οτι εισαι ελληνας και εσυ να το κρυβεις.

5) Ετοιμασου για εναν τελειως διαφορετικο τροπο σκεψης.

6) Ετοιμασου για την μεγαλυτερη αλλαγη στη ζωη σου.

Ο Τσορτσιλ ηταν πρωθυπουργος της Βρετανιας κατα τον 2ο ππ- εχει ψηφιστει πριν λιγα χρονια απο τους Βρετανους ως ο σημαντικοτερος Βρετανος ολων των εποχων με τους περισσοτερους ψηφους να ειναι απο νεους. Οταν τον κατηγορησανε στην αγγλικη βουλη οτι κανει παρεα με εναν Ελληνα, τον Ωναση, εκεινος τους απαντησε "μακαρι ολοι εσεις μαζι να ειχατε το μυαλο ενος Ελληνα". Οπως και η πασιγνωστη δηλωση του " Οι Ελληνες δεν πολεμουν σαν ηρωες, οι ηρωες πολεμουν σαν Ελληνες".

Ασχετη η τελευταια παραγραφος αλλα ηθελα να τα γραψω!

Δημοσ.

Η εθνολαγνεία με την Ελλάδα καταντάει αηδία.

Υπάρχουν πολλά σημαντικότερα θέματα να λυθούν πρώτα στην Ελλάς του σήμερα και μετά κάποιος να βγει να φωνάζει "Ναι ρε, είμαι Έλληνας και το καμαρώνω".

Δημοσ.

3πουλιά, μόνο για πουλιά καβάλα είσαι.

Θεωρώ τον μέσο Έλληνα πιο εύστροφο σε μια εργασία και θα του πρόσφερα δουλειάπιο εύκολα από έναν άλλης εθνικότητας. Είναι ο τρόπος που μεγαλώνουμε.

ΠΟΤΕ ομως δεν θα έβαζα πάνω από 1 στο ίδιο κτήριο με έναν άλλον.

Και μιλάω για παραγωγικές θέσεις, οι τόσο θέσεις διοίκησης.

Η συμβουλή μου, από έναν που πρόσφατα πήγε σε πολυπολιτισμικό κράτος, είναι να μην ντρέπεστε, αλλά ούτε και να περιφρονήτε. μην είστε των άκρων.

Κοινωνικός ρατσισμός; HELL YEAH, Οι μισοί θα νομίζουν ότι είστε κλέφτης/τεμπέλης και άλλη πως η ζωή σας ήταν ένα "ΩΠΑ!".

Να αποδεικνύετε καθημερινά τι αξίζετε, και όχι τι αξίζαν οι προγόνοι μας. Τα γεγονότα δεν αλλάζουν.

Δημοσ.

Η εθνολαγνεία με την Ελλάδα καταντάει αηδία.

Υπάρχουν πολλά σημαντικότερα θέματα να λυθούν πρώτα στην Ελλάς του σήμερα και μετά κάποιος να βγει να φωνάζει "Ναι ρε, είμαι Έλληνας και το καμαρώνω".

Σιγουρα δεν λυνονται με το να ντρεπεσαι να πεις οτι εισαι Ελληνας. Με την ιδια λογικη π.χ. οι Γερμανοι που προκαλεσαν 2 παγκοσμιους πολεμους μεσα σε 30 χρονια και κατεστρεψαν ολη την Ευρωπη, τι επρεπε να κανουν?

Για να σοβαρευτουμε λιγο. Κοιτα τι κομπλεξ μας δημιουργησανε, να ντρεπομαστε να πουμε οτι ειμαστε οι Ελληνες. Ωραια μυαλα κουβαλατε.

Και γιατι να μην το καμαρωνεις? Δεν καταλαβα. Χωρες οπως η Αγγλια, η Γαλλια, η Ιταλια, η Ισπανια που υποτιθεται ειναι προτυμο για εμας και εχουν ενα αψογο συστημα λειτουργιας σε ολους τους τομεις, εχουν πολυ σημαντικοτερα προβληματα απο εμας. Η Αγγλια ανακοινωσε προχθες οτι εχει τους περισσοτερους ανεργους στην Ευρωπη και την μεγαλυτερη ανεργια εδω και 20 χρονια. Η Ιταλια φημολογουνταν οτι θα μπει στο ΔΝΤ(οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια). Η Ισπανια εχει, επισημα, την υψηλοτερη ανεργια στην Ευρωπη. Η Γαλλια? Την φουσκα των τραπεζων οπου πολλες φορες εχει κατηγορηθει οτι βαζει συνεχως μπροστα το θεμα με την Ελλαδα για να κρυψει τα δικα της.

Εσεις τι νομιζετε? Κρεμετε η Wall Street και ο FTSE στο Λονδινο αποτα χειλη του Καρατζαφερη και του Βενιζελου? Περιμενετε να προχωρησουν οι διαδικασιες στο ελληνικα ζητηματα αυτες τις μερες και δειτε πως θα μας ξεχασουν γιατι θα ασχολουνται οχι με το χρεος της Ελλαδας (δε πιστευω να το χαψατε οτι κολλανε οι διαδικασιες σε 300 εκατ. ευρω) αλλα με τα δικα τους τα χαλια. Και θα δειτε που θα κατρακυλησουν οι ΑΑΑ και οι ΑΑ χωρες. Εκει να δειτε ντροπη που θα πεσει.

Δε λεω οτι δεν καναμε μαλ..ες. Καναμε και πολλες μαλιστα. Αλλα οχι να μας φτασουν σε σημειο να ντρεπομαστε να δηλωσουμε ελευθερα την εθνικοτητα μας. Σε ενα προηγουμενο σχολιο ενα μελος δημοσιευσε το χρεος των μεγαλυτερων οικονομιων του κοσμου. Για ριξτε το μια ματια και μετα ντραπειται.

Δημοσ.

Μάγκισσες και μάγκες που λέγανε και παλιά...

μην πετάνε τα μυαλά σας , το κόζια έξω έχουνε αλλάξει και μιλάω εκ πείρας μιας και αν

έχεις γεννηθεί σε ξένη χώρα (ναι ρε γερμανία) , έχεις μεγαλώσει , δουλέψει και στο τέλος σαν μαλάκας την έχεις

εγκαταλείψει για να έρθεις στην ψωροκώσταινα την ελλαδίτσα για μια καλύτερη μέρα , νομίζω ότι κάτι ξέρουμε και εμείς από κηπουρική.

επειδή το ψάχνω πάλι να την κάνω για έξω σας λέω ότι θα φάτε τα μούτρα σας όσοι νομίζετε (τουλάχιστον στην γερμανία) ότι έξω είναι

κουτόφραγκοι και θα πάτε εσείς με πέντε κλούτσες γράμματα και θα σας θάψουν στο τάληρο.

αυτά ξεχάστε τα...

και όσοι δεν πιστεύετε δοκιμάστε.

και ένα δύο παραδείγματα αληθινών ανθρώπων με σάρκα και οστά που λένε:

κοντινός μου έκοψε ειδικότητα σε νοσοκομείο εδώ και έκανε τα χαρτιά του για νοσοκομείο έξω.

ένας θα σας πω:

εδώ το ωράριο του ήταν 8.00 - 14.00 (κανονικό) και περίπου 6-8 εφημερίες τον μήνα (σχεδόν όλοι ξέρουμε για τις εφημερίες των γιατρών ειδικά στα επαρχιακά νοσοκομεία το τι ύπνος και playstation πέφτει) ...

εκεί με το που πήγε το ωράριο έγινε 7.00-17.00 (κανονικό) και 5 εφημερίες τον μήνα .(ούτε να το σκεφτεί για ύπνο , όσο για playstation ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ ,συν ότι του έχουνε κάνει την σούφρα έξτρα λαρτζ)

φαντάστητε ΄τωρα τι γίνεται σε άλλους χώρους ....

σε σουπερ μάρκετ (στην γερμανία) φίλος μου , μου έλεγε της προάλλες ότι ούτε ξέρει πόσες ώρες δουλεύει την μέρα ...

σε τράπεζα γνωστή μου το ίδιο . (δεν υπάρχουνε καρέκλες και δουλεύουνε όρθιοι)

αυτά τα έχετε ψάξει?

και αν με θεωρήσετε υπερβολικό , δεν έχετε παρά να ρωτήσετε και να μάθετε ...

άντε καλή μας επιτυχία στην μετανάστευση ....

Δημοσ.

Μάγκισσες και μάγκες που λέγανε και παλιά...

μην πετάνε τα μυαλά σας , το κόζια έξω έχουνε αλλάξει και μιλάω εκ πείρας μιας και αν

έχεις γεννηθεί σε ξένη χώρα (ναι ρε γερμανία) , έχεις μεγαλώσει , δουλέψει και στο τέλος σαν μαλάκας την έχεις

εγκαταλείψει για να έρθεις στην ψωροκώσταινα την ελλαδίτσα για μια καλύτερη μέρα , νομίζω ότι κάτι ξέρουμε και εμείς από κηπουρική.

επειδή το ψάχνω πάλι να την κάνω για έξω σας λέω ότι θα φάτε τα μούτρα σας όσοι νομίζετε (τουλάχιστον στην γερμανία) ότι έξω είναι

κουτόφραγκοι και θα πάτε εσείς με πέντε κλούτσες γράμματα και θα σας θάψουν στο τάληρο.

αυτά ξεχάστε τα...

και όσοι δεν πιστεύετε δοκιμάστε.

και ένα δύο παραδείγματα αληθινών ανθρώπων με σάρκα και οστά που λένε:

κοντινός μου έκοψε ειδικότητα σε νοσοκομείο εδώ και έκανε τα χαρτιά του για νοσοκομείο έξω.

ένας θα σας πω:

εδώ το ωράριο του ήταν 8.00 - 14.00 (κανονικό) και περίπου 6-8 εφημερίες τον μήνα (σχεδόν όλοι ξέρουμε για τις εφημερίες των γιατρών ειδικά στα επαρχιακά νοσοκομεία το τι ύπνος και playstation πέφτει) ...

εκεί με το που πήγε το ωράριο έγινε 7.00-17.00 (κανονικό) και 5 εφημερίες τον μήνα .(ούτε να το σκεφτεί για ύπνο , όσο για playstation ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ ,συν ότι του έχουνε κάνει την σούφρα έξτρα λαρτζ)

φαντάστητε ΄τωρα τι γίνεται σε άλλους χώρους ....

σε σουπερ μάρκετ (στην γερμανία) φίλος μου , μου έλεγε της προάλλες ότι ούτε ξέρει πόσες ώρες δουλεύει την μέρα ...

σε τράπεζα γνωστή μου το ίδιο . (δεν υπάρχουνε καρέκλες και δουλεύουνε όρθιοι)

αυτά τα έχετε ψάξει?

και αν με θεωρήσετε υπερβολικό , δεν έχετε παρά να ρωτήσετε και να μάθετε ...

άντε καλή μας επιτυχία στην μετανάστευση ....

Οκ τότε θα μείνουμε Ελλάδα που έχει καλύτερο μέλλον και σου δίνει περισσότερες ευκαιρίες.

Edit: διακρίνω έναν αρνητισμό από αρκετούς όσο αφορά την μετανάστευση. Καλό θα ήταν τα σχόλια σε τέτοιου είδους θέματα να είναι θετικά και να δίνουν μόνο χρήσιμες πληροφορίες. Σίγουρα κάποιος που θα μεταναστεύσει έξω δεν θα τα βρει όλα ρόδινα, αλλά σίγουρα θα είναι 1000 φορές καλύτερα από εδω.

Δημοσ.

Οκ τότε θα μείνουμε Ελλάδα που έχει καλύτερο μέλλον και σου δίνει περισσότερες ευκαιρίες.

Edit: διακρίνω έναν αρνητισμό από αρκετούς όσο αφορά την μετανάστευση. Καλό θα ήταν τα σχόλια σε τέτοιου είδους θέματα να είναι θετικά και να δίνουν μόνο χρήσιμες πληροφορίες. Σίγουρα κάποιος που θα μεταναστεύσει έξω δεν θα τα βρει όλα ρόδινα, αλλά σίγουρα θα είναι 1000 φορές καλύτερα από εδω.

πίστεψε με μου είναι αδιάφορο εάν θα μείνεις ή θα φύγεις ...

αυτό που με καίει είναι το τι θα κάνω εγώ .

σε κάλυψα?

Δημοσ.

3πουλιά, μόνο για πουλιά καβάλα είσαι.

Θεωρώ τον μέσο Έλληνα πιο εύστροφο σε μια εργασία και θα του πρόσφερα δουλειάπιο εύκολα από έναν άλλης εθνικότητας. Είναι ο τρόπος που μεγαλώνουμε.

ΠΟΤΕ ομως δεν θα έβαζα πάνω από 1 στο ίδιο κτήριο με έναν άλλον.

Και μιλάω για παραγωγικές θέσεις, οι τόσο θέσεις διοίκησης.

Η συμβουλή μου, από έναν που πρόσφατα πήγε σε πολυπολιτισμικό κράτος, είναι να μην ντρέπεστε, αλλά ούτε και να περιφρονήτε. μην είστε των άκρων.

Κοινωνικός ρατσισμός; HELL YEAH, Οι μισοί θα νομίζουν ότι είστε κλέφτης/τεμπέλης και άλλη πως η ζωή σας ήταν ένα "ΩΠΑ!".

Να αποδεικνύετε καθημερινά τι αξίζετε, και όχι τι αξίζαν οι προγόνοι μας. Τα γεγονότα δεν αλλάζουν.

Το ψευδώνυμο ήταν τυχαίο και αν ελπίζεις να με κρίνεις από αυτό, λυπάμαι ατύχησες.

Κατά τα άλλα καλά τα γράφεις, είναι πολύ βασικό η καθημερινή, συνεχής απόδειξη παρά η υπέρτατη προσδοκία που τόσο έντονα αποσκοπούν κάποιοι να ενσωματώσουν υπό την ετικέτα μιας λέξης.

Παρεπιπτόντως, υπάρχει ένα αστείο στο εξωτερικό που λέει ότι πάντα υπάρχει ένας Ασιάτης που το κάνει καλύτερα. Θα αφήσω τα συμπεράσματα σε σένα

Σιγουρα δεν λυνονται με το να ντρεπεσαι να πεις οτι εισαι Ελληνας. Με την ιδια λογικη π.χ. οι Γερμανοι που προκαλεσαν 2 παγκοσμιους πολεμους μεσα σε 30 χρονια και κατεστρεψαν ολη την Ευρωπη, τι επρεπε να κανουν?

Για να σοβαρευτουμε λιγο. Κοιτα τι κομπλεξ μας δημιουργησανε, να ντρεπομαστε να πουμε οτι ειμαστε οι Ελληνες. Ωραια μυαλα κουβαλατε.

Και γιατι να μην το καμαρωνεις? Δεν καταλαβα. Χωρες οπως η Αγγλια, η Γαλλια, η Ιταλια, η Ισπανια που υποτιθεται ειναι προτυμο για εμας και εχουν ενα αψογο συστημα λειτουργιας σε ολους τους τομεις, εχουν πολυ σημαντικοτερα προβληματα απο εμας. Η Αγγλια ανακοινωσε προχθες οτι εχει τους περισσοτερους ανεργους στην Ευρωπη και την μεγαλυτερη ανεργια εδω και 20 χρονια. Η Ιταλια φημολογουνταν οτι θα μπει στο ΔΝΤ(οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια). Η Ισπανια εχει, επισημα, την υψηλοτερη ανεργια στην Ευρωπη. Η Γαλλια? Την φουσκα των τραπεζων οπου πολλες φορες εχει κατηγορηθει οτι βαζει συνεχως μπροστα το θεμα με την Ελλαδα για να κρυψει τα δικα της.

Εσεις τι νομιζετε? Κρεμετε η Wall Street και ο FTSE στο Λονδινο αποτα χειλη του Καρατζαφερη και του Βενιζελου? Περιμενετε να προχωρησουν οι διαδικασιες στο ελληνικα ζητηματα αυτες τις μερες και δειτε πως θα μας ξεχασουν γιατι θα ασχολουνται οχι με το χρεος της Ελλαδας (δε πιστευω να το χαψατε οτι κολλανε οι διαδικασιες σε 300 εκατ. ευρω) αλλα με τα δικα τους τα χαλια. Και θα δειτε που θα κατρακυλησουν οι ΑΑΑ και οι ΑΑ χωρες. Εκει να δειτε ντροπη που θα πεσει.

Δε λεω οτι δεν καναμε μαλ..ες. Καναμε και πολλες μαλιστα. Αλλα οχι να μας φτασουν σε σημειο να ντρεπομαστε να δηλωσουμε ελευθερα την εθνικοτητα μας. Σε ενα προηγουμενο σχολιο ενα μελος δημοσιευσε το χρεος των μεγαλυτερων οικονομιων του κοσμου. Για ριξτε το μια ματια και μετα ντραπειται.

Εάν διάβαζες καλύτερα προηγούμενή μου δημοσίευση θα έβλεπες:

"Προσωπικά δεν είχα θέμα με την καταγωγή μου"

Στη δική μου περίπτωση μια χαρά το ανέφερα χωρίς να ντρέπομαι όπως εσύ κατάλαβες. Επειδή όμως συνηθίζουμε να πηγαίνουμε πάντα στο άλλο άκρο και να μην κάνουμε ένα κόπο παραπάνω με το ρημάδι να κατανοήσουμε τι στον ορίζοντα θέλει να πει/γράψει κάποιος άλλος, θα προσπαθήσω να σου το αναλύσω αν και προβλέπω να μου γράφεις κατεβατό για τον Κολοκοτρώνη και τον Μεταξά.

Αυτές τις βλακείες διαβάζουν πολλοί ιδίως οι μικρότεροι και περισσότερο επιρρεπείς, τους καλλιεργείται έντονα η υπερηφάνεια του έθνους (ως εδώ δεν είναι απαραίτητα κακό) και πηγαίνουν σε ξένες πόλεις με σκεπτικό "Είμαι Έλληνας και θα τα μαμήσω όλα", λίγο πριν τους χτυπήσει κατακέφαλα η αλλαγή και πάθουν απίστευτο σοκ σε σημείο να τους κοπεί μεταφορικά η μαγκιά. Εκεί που τους παρουσιαζόταν μια ευκαιρία, να την διώχνουν από μόνοι τους επειδή αυτό τους ωθούσε η γενικότερη συμπεριφορά τους. Εκεί αρχίζει και δημιουργείται πρόβλημα.

Προσωπικά είχα κανα δυο περιστατικά από Έλληνες γνωστούς μου που τα βρήκαν σκούρα και η υπερηφάνια τους για την καταγωγή τους δεν τους άφηνε να δουν πέρα από την μύτη τους.

Και όσο για τους Έλληνες που πέτυχαν εδώ κι έξω, ναι υπάρχουν. Όπως υπάρχουν και Άγγλοσάξωνες, Αμερικανοί, Ιάπωνες και πολλοί άλλοι που δεν γνωρίζουμε.

Ότι η Ελλάδα έχει από τα πιο ποικιλόμορφα κλίματα και αυτό ισχύει. Όπως ισχύει και σε άλλες περιοχές που περιτριγυρίζονται από θάλασσες και βρίσκονται κοντά στον ισημερινό.

Ότι άλλες χώρες έχουν σοβαρά προβλήματα, ναι και αυτό συμβαίνει. Κάποιες χώρες έχουν αρκετά πιο υψηλό βιοτικό επίπεδο ζωής συγκριτικά με την Ελλάδα, άλλες είναι περίπου στα ίδια ή ελαφρώς χειρότερα και τις τριτοκοσμικές χώρες να απέχουν αρκετά αφού εκεί οι άνθρωποι πεινάνε.

Ξέρεις τι σημαίνουν όλα αυτά? Ένα και μοναδικό πράγμα:

Η Ελλάδα ΔΕΝ είναι το κέντρο του σύμπαντος

Δεν σημαίνει απαραίτητα να ντρέπεται κάποιος για την καταγωγή του αλλά να κατανοήσει ότι η ορμητική τάση μιας λαγνείας μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στη πορεία του.

Οποιοσδήποτε ορθολογικά καλλιεργημένος άνθρωπος θα είναι σε θέση να κατανοήσει κάτι τέτοιο.

Δυστυχώς πολλοί από εμάς, από την πολύ υπερηφάνεια μάθαμε περισσότερο να μιλάμε χωρίς να πράττουμε.

Δημοσ.

Όταν κάποιος έχει παραδείγματα από αρνητικές εμπειρίες φίλων γνωστών και συγγενών του που δοκίμασαν να μεταναστεύσουν και απέτυχαν τότε πολύ καλά κάνουν και τις αναφέρουν, ο καθένας αναφέρει τις εμπειρίες του είτε είναι θετικές είτε αρνητικές.

Δημοσ.

Όταν κάποιος έχει παραδείγματα από αρνητικές εμπειρίες φίλων γνωστών και συγγενών του που δοκίμασαν να μεταναστεύσουν και απέτυχαν τότε πολύ καλά κάνουν και τις αναφέρουν, ο καθένας αναφέρει τις εμπειρίες του είτε είναι θετικές είτε αρνητικές.

Ναι συμφωνώ, απλά διακρίνω έναν επιθετικό τρόπο όταν παρουσιάζουν μερικοί τα γεγονότα αυτά που σίγουρα δεν βοηθάει.

πχ. την ιστορία που σχολίασα προηγουμένως

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επειδή πολλά ενυπόθηκαν χωρίς να μου απαντήσουν σε αυτά που ρώτησα. το θέμα είναι εγώ την πήρα την απόφασή μου και δεν αλλάζω.

2) εγώ γουστάρω να το πω λαϊκά, να πάω και ας είμαι πιο πάνω από τα μυαλά μου έτσι θα πετύχω δεν θα πάω με το κεφάλι κάτω.. και όσοι θέλουν να πουν αλλιώς..

3) λέω ντρέπομαι να πω ότι είμαι Έλληνας γιατί άμα ακούσουν την νοοτροπία μας και πως μας δουλεύουν οι άλλες χώρες θα το καταλάβετε...!!!! και συγκεκριμένα είδα τηλεόραση 10/2/2012 που μας κράζανε, και αν πω ότι είμαι Έλληνας... θα πουν κοίτα από που ήρθε αυτοί δεν ξέρουν τι πάει να πει σεβασμός.

4)μου έχετε πετάξει ότι κάρο νάνε χωρίς να έχετε διαβάσει αυτά που λέω στην αρχή πετάτε ασυναρτησίες.

αυτό που ρώτησα πια χώρα είναι καλύτεροι και όχι είμαι ωραίος, 18 ετών, τα μυαλά πιο πάνω από το μυαλό μου,. κτλπ. κτλπ. ΕΛΕΟΣ

και γενικά πολλοί λένε τέλος να προσγειωθούμε. όποιος έχει φιλοδοξία πετυχαίνει..

και αν τύχει να πέσω θα πέσω..

18 ετών είμαι όπως λέω, και λέω τα πράγματα όπως τα βλέπω. (οι παλιοί που ζήσανε τις καλές μέρες χωρίς πολύ φτώχεια λένε ε και; θα ξαναβγούμε!...

εγώ δεν είμαι υποχρεωμένος για λάθος άλλον να πληρώνω σαν βλάκας. και να πω ότι πλήρωνα.. βρίσκω δουλειά; όποιος θέλει να απαντήσει είπα χώρες και όχι ότι του έρθει να πει.!

να πω ότι ρώτησα απλά πια χώρα είναι καλύτερη στην οικονομία και έχει δουλειές! (εξαίρεση γερμάνια).

μην συνεχίσετε την κόντρα που κάνετε. να προσγειωθώ, δεν το θέλω.!

τώρα μπορείτε να με πείτε όπως θέλετε εγώ απλά ρώτησα που για καλύτερα. και όχι να προσγειωθώ.

ένα τελευταίο. χαίρομαι που είμαι Έλληνας γιατί έχουμε από τις μεγαλύτερες ιστορίες. αλλά όταν πάω για δουλειά δεν θα πώ είμαι Έλληνας! θα πει μέχρι και το πανεπιστήμιο εκεί είναι προ νήπιο.

Επεξ/σία από soklhtos
Δημοσ.

να πώ ότι ρώτησα απλά πια χώρα είναι καλύτερη στην οικονομία και έχει δουλειές! εξέρεση γερμανία.

Γιατί όχι Γερμανία? Μας χαντακώσαν οι αλήτες ε? Μας φάγαν τα Cayenne.

Δημοσ.

περιμένω απαντήσεις.. ευχαριστώ!

Γιατί όχι Γερμανία? Μας χαντακώσαν οι αλήτες ε? Μας φάγαν τα Cayenne.

γιατί πολύ απλά να στο πώ ντόμπρα φύγανε πολλά παλικάρια φίλοι μου και μου είπαν αυτοί είναι ναζοί σε βάζουν σκλάβο.

εγώ δεν γίνομαι χαμάλι τους!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...