QQTilt Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 περιμένω απαντήσεις.. ευχαριστώ! γιατί πολύ απλά να στο πώ ντόμπρα φύγανε πολλά παλικάρια φίλοι μου και μου είπαν αυτοί είναι ναζοί σε βάζουν σκλάβο. εγώ δεν γίνομαι χαμάλι τους! Πάσο φίλος.-
Lucifer_3GR Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 οντως υπόθηκαν ολα. μην κατσεις να πλυρωσεις λαθοι αλλων. τελικα ναζοι κανεις ή να μηζοι
12mats Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 ένα τελευταίο. χαίρομαι που είμαι έλληνας γιατί έχουμε απο τις μεγαλύτερες ιστορίες. αλλά όταν πάω για δουλειά δεν θα πώ είμαι έλληνας! θα πεί μέχρι και το πανεπηστιμιο εκεί είναι προνήπιο. και τι θα λες οτι εισαι?
12mats Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=IRc_7Xk-4is
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 επειδή πολλά υπόθηκαν χωρίς να μου απαντήσουν σε αυτά που ρώτησα. το θέμα είναι εγώ την πήρα την αποφασή μου και δεν αλλάζω. 2) εγώ γουστάρω να το πώ λαικά, να πάω και ας είμαι πιο πάνω απο τα μυαλά μου έτσι θα πετύχω δεν θα πάω με το κεφάλι κάτω.. και όσοι θέλουν να πούν αλλιός.. 3) λέω ντρέπομαι να πώ ότι είμαι έλληνας γιατί άμα ακούσουν την νοοτροπία μας και πως μας δουλευουν οι άλλες χώρες θα το καταλάβεται...!!!! και συγκεκριμένα είδα τηλεόραση 10/2/2012 που μας κράζανε, και αν πώ ότι είμαι έλληνας... θα πούν κοίτα απο που ήρθε αυτοί δεν ξέρουν τι πάει να πεί σεβασμός. 4)μου έχεται πετάξει ότι κάρο νάνε χωρίς να έχετε διαβάσει αυτά που λέω στην αρχή πετάτε ασηρνατησίες. αυτό που ρώτησα πια χώρα είναι καλύτεροι και όχι είμαι ωραίος, 18 ετών, τα μυαλά πιο πάνω απο το μυαλό μου,. κτλπ. κτλπ. ΕΛΕΟΣ και γενικά πολλοί λένε τελοσπάντον να προσγειωθούμε. όπιος έχει φιλοδοξία πετυχένει.. και αν τύχει να πέσω θα πέσω.. 18 ετών είμαι όπως λέω, και λέω τα πράγματα όπως τα βλέπω. (οι παλιοί που ζήσανε τις καλές μέρες χωρίς πολύ φτώχεια λένε ε καί; θα ξαναανεβούμε!... εγώ δεν είμαι υποχρεωμένος για λάθος άλλον να πλυρώνω σαν βλάκας. και να πώ ότι πλύρωνα.. βρίσκω δουλειά; όπιος θέλει να απαντήσει είπα χώρες και όχι την ιστορία της ζωής του.! να πώ ότι ρώτησα απλά πια χώρα είναι καλύτερη στην οικονομία και έχει δουλειές! (εξέρεση γερμανία). μην συνεχίσετε την κόντρα που κάνετε. να προσγειωθώ, εγω γουστάρω που είμαι έτσι! τώρα μπορείτε να με πείτε όπως θέλετε εγώ απλά ρώτησα που για καλύτερα. και όχι να προσγειωθώ. ένα τελευταίο. χαίρομαι που είμαι έλληνας γιατί έχουμε απο τις μεγαλύτερες ιστορίες. αλλά όταν πάω για δουλειά δεν θα πώ είμαι έλληνας! θα πεί μέχρι και το πανεπηστιμιο εκεί είναι προνήπιο. Τελικά έκανα λάθος. Δεν έχει να κάνει απαραίτητα με πατριωτικό φανατισμό αλλά είναι εγκεφαλικό το ζήτημα. Αυτό το είδος τολμηρότητας και ασέβειας είναι αρκετό να χτυπήσει αδιέξοδο. Η ατομική προσπάθεια βοηθάει στην διαδρομή κι εδώ δεν βλέπουμε κάτι τέτοιο. Γενικότερα, υπάρχουν αρκετές χώρες που έχουν καλύτερη ποιότητα ζωής, οικονομική και βιοτική αλλά μάλλον η ερώτησή σου θυμίζει τις απορίες που είχαμε στο σχολείο *ποιο Pokemon είναι καλύτερο??? Αυτό της φωτιάς ή του ηλεκτρισμού???* Εάν συνεχίζεις να εστιάζεις στην απόλυτη απόδοση παρά να κάνεις μια γενικότερη εκτίμηση της περίστασης, τότε καλή τύχη και καλό βόλι. Και πάλι ζητώ συγγνώμη που ασχολήθηκα με λανθασμένο debate όσον αφορά τον πατριωτισμό. Έπρεπε να συλλογιστώ και να σταθώ στην επιλογή μεταξύ "Ναι είμαι Έλληνας" και "Νε Υιμε Αιλοιννα8" ΥΓ1. Να γράφεις πιο ορθογραφημένα ελληνικά ΥΓ2. 18 ετών κι εσύ προσωπικά δεν έχεις πληρώσει σχεδόν τίποτα ακόμα για το χάλι αυτού του τόπου. Υπάρχουν άνθρωποι 50-60-70 ετών που έδωσαν πολλά, αλλά εσύ όχι. ΥΓ3. Ο σεβασμός, ακόμα και στις αντίξοες συνθήκες, είναι αρετή.
not87not Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Τελικά έκανα λάθος. Δεν έχει να κάνει απαραίτητα με πατριωτικό φανατισμό αλλά είναι εγκεφαλικό το ζήτημα. Αυτό το είδος τολμηρότητας και ασέβειας είναι αρκετό να χτυπήσει αδιέξοδο. Η ατομική προσπάθεια βοηθάει στην διαδρομή κι εδώ δεν βλέπουμε κάτι τέτοιο. Γενικότερα, υπάρχουν αρκετές χώρες που έχουν καλύτερη ποιότητα ζωής, οικονομική και βιοτική αλλά μάλλον η ερώτησή σου θυμίζει τις απορίες που είχαμε στο σχολείο *ποιο Pokemon είναι καλύτερο??? Αυτό της φωτίας ή του ηλεκτρισμού???* Εάν συνεχίζεις να εστιάζεις στην απόλυτη απόδοση παρά να κάνεις μια γενικότερη εκτίμηση της περίστασης, τότε καλή τύχη και καλό βόλι. Και πάλι ζητώ συγγνώμη που ασχολήθηκα με λανθασμένο debate όσον αφορά τον πατριωτισμό. Έπρεπε να συλλογιστώ και να σταθώ στην επιλογή μεταξύ "Ναι είμαι Έλληνας" και "Νε Υιμε Αιλοιννα8" ΥΓ1. Να γράφεις πιο ορθογραφημένα ελληνικά ΥΓ2. 18 ετών κι εσύ προσωπικά δεν έχεις πληρώσει σχεδόν τίποτα ακόμα για το χάλι αυτού του τόπου. Υπάρχουν άνθρωποι 50-60-70 ετών που έδωσαν πολλά, αλλά εσύ όχι. ΥΓ3. Ο σεβασμός, ακόμα και στις αντίξοες συνθήκες, είναι αρετή. Σωστος...
ippo00 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Ποιό ακριβώς επάγγελμα σκοπεύεις να κάνεις; Πως σκοπεύεις να κρύψεις το ότι είσαι έλληνας όταν δουν τα χαρτιά σου;
aris1986 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δεν αλλάζει λέω εγώ ο τίτλος απο μεταναστευτη σε μετανάστευση; Βγάζει μάτια. οντως υπόθηκαν ολα. μην κατσεις να πλυρωσεις λαθοι αλλων. τελικα ναζοι κανεις ή να μηζοι Ελληνικά Δέν; Υπαρχει λύση και για σενα! http://avrio.blogspot.com/2010/05/browsers.html
arxaggelos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Εφόσον δεν έχει δώσει σημασία στη δική σου γλώσσα δεν περιμένω να δώσεις στην καινούρια, άρα όπου και να πας πάλι θα ξέρουν ότι είσαι "απ'αλλού". Οπότε φτύσ'το από την αρχή ότι είσαι Έλληνας να ξεμπερδεύεις. Μακάρι να έχεις καλύτερο μέλλον όπου πας, αλλά αν δεν σπουδάσεις κάτι, από όλους τους παράγοντες που θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν, σου απομένει μόνο η καθαρή τύχη. Ας ελπίσουμε ότι θα την έχεις. 4 real.
basilis001 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Παιδιά καλησπέρα.Ονομάζομαι Βασίλης και ο λόγος που δημιούργησα αυτό το θέμα είναι η ανταλλαγή απόψεων από το οποιοδήποτε μέλος.Καταρχάς να επισημάνω το ότι η απόφασή μου είναι οριστική.Τα πράγματα έχουν ως εξής.Είμαι 18 χρονών και το καλοκαίρι μπαίνω φαντάρος.Εντελώς συμπτοματικά η αδερφή μου που είναι 22 με το που απολυθώ από φαντάρος φεύγει για Καναδά με το αγόρι της επειδή τότε τελειώνει τις σπουδές του.Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν μπορούσατε να διαλέξετε ανάμεσα σε Ελβετία και Καναδά ποιά θα διαλέγατε ; Στην Ελβετία έχω συγγενείς οπότε είναι αρκετά σημαντικό,και στον Καναδά έχουμε κάτι ξαδέρφια αλλά κάπως απόμακροι.Και επίσης ποια χώρα έχει καλύτερο επίπεδο ζωής,διαβίωσης,σε ποια θα προσαρμοστούμε πιο εύκολα,και από δουλειές αν γνωρίζει κανείς τι γίνεται θα βοηθούσε.Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και ελπίζω να μην έχει απαντηθεί αλλού !
not87not Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Παιδιά καλησπέρα.Ονομάζομαι Βασίλης και ο λόγος που δημιούργησα αυτό το θέμα είναι η ανταλλαγή απόψεων από το οποιοδήποτε μέλος.Καταρχάς να επισημάνω το ότι η απόφασή μου είναι οριστική.Τα πράγματα έχουν ως εξής.Είμαι 18 χρονών και το καλοκαίρι μπαίνω φαντάρος.Εντελώς συμπτοματικά η αδερφή μου που είναι 22 με το που απολυθώ από φαντάρος φεύγει για Καναδά με το αγόρι της επειδή τότε τελειώνει τις σπουδές του.Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν μπορούσατε να διαλέξετε ανάμεσα σε Ελβετία και Καναδά ποιά θα διαλέγατε ; Στην Ελβετία έχω συγγενείς οπότε είναι αρκετά σημαντικό,και στον Καναδά έχουμε κάτι ξαδέρφια αλλά κάπως απόμακροι.Και επίσης ποια χώρα έχει καλύτερο επίπεδο ζωής,διαβίωσης,σε ποια θα προσαρμοστούμε πιο εύκολα,και από δουλειές αν γνωρίζει κανείς τι γίνεται θα βοηθούσε.Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και ελπίζω να μην έχει απαντηθεί αλλού ! Δεν ανεφέρες το πιο σημαντικό. Μιλάς όλες τις Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά για να έχεις το δικαίωμα της επιλογής? Π.χ. στον Καναδά στο Κεμπέκ μιλανε Γαλλικά αντί για Αγγλικά. Στην Ελβετία μιλάνε αλλού Γερμανικά και αλλού Γαλλικά. Φαντάζομαι ότι αυτά τα ξέρεις αφού έχεις συγγενείς σε Καναδά και Ελβετία απλώς τα αναφέρω. Εμένα με τρώει το άλλο. Γιατί δεν τηλεφωνείς στους συγγενείς και στην Ελβετία αλλά και στον Καναδά για να σε ενημερώσουν απευθείας περί επιπέδου ζωής κλπ. Θέλω να πω ότι αφού έχεις άτομα στο εξωτερικό το λογικό είναι να απευθυνθείς εκεί πρώτα.
Lucifer Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 soklhtos, μη τους ακούς φίλε. Σήκω φύγε όπως είσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα