TO_PAIDI Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Απαντώντας στην αρχική ερώτηση : Άγιο Όρος και συγκεκριμένα στην ορίτζιναλ Εσφιγμένου
Basilhs23___ Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 επειδή πολλά υπόθηκαν χωρίς να μου απαντήσουν σε αυτά που ρώτησα. το θέμα είναι εγώ την πήρα την αποφασή μου και δεν αλλάζω. 2) εγώ γουστάρω να το πώ λαικά, να πάω και ας είμαι πιο πάνω απο τα μυαλά μου έτσι θα πετύχω δεν θα πάω με το κεφάλι κάτω.. και όσοι θέλουν να πούν αλλιός.. 3) λέω ντρέπομαι να πώ ότι είμαι έλληνας γιατί άμα ακούσουν την νοοτροπία μας και πως μας δουλευουν οι άλλες χώρες θα το καταλάβεται...!!!! και συγκεκριμένα είδα τηλεόραση 10/2/2012 που μας κράζανε, και αν πώ ότι είμαι έλληνας... θα πούν κοίτα απο που ήρθε αυτοί δεν ξέρουν τι πάει να πεί σεβασμός. 4)μου έχεται πετάξει ότι κάρο νάνε χωρίς να έχετε διαβάσει αυτά που λέω στην αρχή πετάτε ασηρνατησίες. αυτό που ρώτησα πια χώρα είναι καλύτεροι και όχι είμαι ωραίος, 18 ετών, τα μυαλά πιο πάνω απο το μυαλό μου,. κτλπ. κτλπ. ΕΛΕΟΣ και γενικά πολλοί λένε τελοσπάντον να προσγειωθούμε. όπιος έχει φιλοδοξία πετυχένει.. και αν τύχει να πέσω θα πέσω.. 18 ετών είμαι όπως λέω, και λέω τα πράγματα όπως τα βλέπω. (οι παλιοί που ζήσανε τις καλές μέρες χωρίς πολύ φτώχεια λένε ε καί; θα ξαναανεβούμε!... εγώ δεν είμαι υποχρεωμένος για λάθος άλλον να πλυρώνω σαν βλάκας. και να πώ ότι πλύρωνα.. βρίσκω δουλειά; όπιος θέλει να απαντήσει είπα χώρες και όχι την ιστορία της ζωής του.! να πώ ότι ρώτησα απλά πια χώρα είναι καλύτερη στην οικονομία και έχει δουλειές! (εξέρεση γερμανία). μην συνεχίσετε την κόντρα που κάνετε. να προσγειωθώ, εγω γουστάρω που είμαι έτσι! τώρα μπορείτε να με πείτε όπως θέλετε εγώ απλά ρώτησα που για καλύτερα. και όχι να προσγειωθώ. ένα τελευταίο. χαίρομαι που είμαι έλληνας γιατί έχουμε απο τις μεγαλύτερες ιστορίες. αλλά όταν πάω για δουλειά δεν θα πώ είμαι έλληνας! θα πεί μέχρι και το πανεπηστιμιο εκεί είναι προνήπιο. Χωρίς να θέλω να συνεχίσω κάποια κόντρα, απλά να σχολιάσω κάτι. Αν θες την γνώμη μου περί φιλοδοξίας, εγώ προτιμώ να είμαι προσγειωμένος για κάτι ωστέ μετά όταν πετύχω τον στόχο μου να χαρώ και να είμαι ευτυχησμένος. Όταν συνήθως είμαι εξ΄αρχής φιλόδοξος για κάτι και μετά δεν ολοκληρώνω τον στόχο μου, τότε την φιλοδοξία την διαδέχεται η στεναχώρια και η απαισιοδοξία. Σου συνιστώ λοιπόν εντελώς φιλικά να είσαι προσγειωμένος για κάτι ωστέ μετά να μπορέσεις να είσαι χαρούμενος αν ολοκληρώσεις τους στόχους σου. Αυτό που ανέφερες λοιπόν οτι όποιος είναι φιλόδοξος πετυχένει δεν νομίζω να ισχύει απαραίτητα, ίσως να ισχύει για την πλειοψηφία των ανθρώπων αλλά όχι πάντοτε. Όσο για το άλλο που δεν θα λές οτι είσαι Έλληνας. Αν θες και εκεί την γνώμη μου, να μην το λές από μόνος σου οτι είσαι από Ελλάδα κτλπ. Όμως όταν θα σε ρωτήσει κάποιος τι θα κάνεις; Επίσης όταν δούνε τα χαρτιά σου σε μια δουλειά που θα πας εκεί τι θα κάνεις; Θέλω να σου πώ οτι είναι εντελώς αναπόφευκτο να δούνε στο εξωτερικό οτι είσαι Έλληνας και ούτε μπορείς να τους πείς ψέματα (σε δουλειά κτλπ) γιατί θα το καταλάβουνε και αυτό θα αποβεί μονάχα αρνητικό για εσένα. Δεν είναι μπανανία το εξωτερικό όπως εδώ που πάει να δουλέψει ένας μαύρος και του λέει το αφεντικό ΟΚ έλα χωρίς ένσημα χωρίς τίποτα και ούτε που θα το νοιάζει το αφεντικό άμα ο άλλος είναι Νοτιοαφρικανός ή Σενεγαλέζος ή από το Καμερούν, έξω υπάρχουν έγγραφα χαρτιά διαδικασίες και έλεγχος.... Αυτά και πάλι σου εύχομαι καλή επττυχία στην προσπάθειά σου.
Lucifer_3GR Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δεν αλλάζει λέω εγώ ο τίτλος απο μεταναστευτη σε μετανάστευση; Βγάζει μάτια. Ελληνικά Δέν; Υπαρχει λύση και για σενα! http://avrio.blogspot.com/2010/05/browsers.html αμα διαβαζες τα υπολοιπα μηνυματα πριν το παιξεις εξυπνος θα καταλαβαινες το υφος του μηνυματος μου
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Επίσης όταν δούνε τα χαρτιά σου σε μια δουλειά που θα πας εκεί τι θα κάνεις; Επειδή αυτό έχει ξαναρωτηθεί, θα απαντήσω εγώ. Προς Η.Β. μεριά, ο ενδιαφερόμενος δεν είναι υποχρεωμένος να αποκαλύψει κάποια προσωπικά στοιχεία όπως της καταγωγής. Θεωρητικά θα ζητήσουν κάποιου είδους άδεια παραμονής από άτομα εκτός ΕΕ για τα νομικά θέματα. Κατά τα άλλα, το πιο πιθανόν είναι να ρωτήσουν καταγωγή από ενδιαφέρον.
not87not Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Επειδή αυτό έχει ξαναρωτηθεί, θα απαντήσω εγώ. Προς Η.Β. μεριά, ο ενδιαφερόμενος δεν είναι υποχρεωμένος να αποκαλύψει κάποια προσωπικά στοιχεία όπως της καταγωγής. Θεωρητικά θα ζητήσουν κάποιου είδους άδεια παραμονής από άτομα εκτός ΕΕ για τα νομικά θέματα. Κατά τα άλλα, το πιο πιθανόν είναι να ρωτήσουν καταγωγή από ενδιαφέρον. Ελα ρε παιδια τωρα δε θα σε ρωτησουν απο που εισαι? Δε θα σε ρωτησουν οι υπολοιποι εργαζομενοι ας πουμε? Δε θα σε ρωτησουν οι φιλοι που θα κανεις? Δηλαδη θα εισαι στο εξωτερικο 1 χρονο και θα λες σε φιλους και στη δουλεια οτι εισαι π.χ. Αγγλος? Μη τρελαθουμε. Οι Ελληνες κανουμε μπαμ απο την προφορα, οπως και καθε λαος που δεν εχει τα αγγλικα μητρικη του γλωσσα.
slygeo87 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 10 σελίδες λέτε την ίδια μαλακία. Επειδή ο άλλος είναι πιτσιρικάς 18άρης, σας έκατσε και εσάς για τον τόπο καταγωγής. Ήμαρτον.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Ελα ρε παιδια τωρα δε θα σε ρωτησουν απο που εισαι? Δε θα σε ρωτησουν οι υπολοιποι εργαζομενοι ας πουμε? Δε θα σε ρωτησουν οι φιλοι που θα κανεις? Δηλαδη θα εισαι στο εξωτερικο 1 χρονο και θα λες σε φιλους και στη δουλεια οτι εισαι π.χ. Αγγλος? Μη τρελαθουμε. Οι Ελληνες κανουμε μπαμ απο την προφορα, οπως και καθε λαος που δεν εχει τα αγγλικα μητρικη του γλωσσα. Γίνεται ενοχλητικό όταν τα ερωτήματα έχουν ήδη απαντηθεί από τη αρχική δημοσίευση Κατά τα άλλα, το πιο πιθανόν είναι να ρωτήσουν καταγωγή από ενδιαφέρον.
soklhtos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 παιδιά έτσι όπως τα λέτε με φέρνετε έξω από τα ρούχα μου.! ζητάω συγνώμη παρόλα αυτά. και να επισημάνω ότι οι απαντήσεις σας είναι πολύ σημαντικές για εμένα. και συγνώμη από την ταχύτητα μου να γράψω έκανα μερικά λαθάκια.. παρόλα αυτά ας συγκεντρωθούμε σε αυτά που ρώτησα αν σας είναι εύκολο όποιος δεν θέλει μπορεί να μην απαντήσει.. και τα έλεγα αυτά γιατί από την αρχή είπα "να συγκεντρωθείτε σε αυτά που ζητάω όποιος τα διάβασε και έλεγα τα δικά του τι να πω τότε καλά έκανε και δεν ξαναμπήκε.." να πω ότι έχω συγγενείς και ότι μιλάω από εκεί. απλά θέλω να ρωτήσω και μια άλλη γνώμη πως είναι ο κόσμος εκεί ώστε να προετοιμάζομαι σιγά σιγά! και όσο για το Έλληνας μπορεί να έχετε και δίκαιο θα το πω αν μου το ζητήσουν και ότι γίνει. και ας το δούμε αντικειμενικά το πράγμα ένας 18 χρόνος ζητάει την βοήθειά σας. και εσείς του λέτε ότι δεν ξέρει καλή ορθογραφία εκεί θα τον δούν οι ξενοι; η θα τον βοηθήσουν στα αγγλικά; εγώ έχω πάρει την απόφασή μου και απλά ζήτησα τι παίζει εκεί. τι να πω.. 10 σελίδες χωρίς να έχω πάρει κάποια απάντηση
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 10 σελίδες χωρίς να έχω πάρει κάποια απάντηση Θα το οριστικοποιήσω με έντονα και μεγάλα γράμματα προτού σου ευχηθώ καλή τύχη. Δεν υπάρχει απάντηση κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου. Πάρτο χαμπάρι μαμώ το φελέκι της εκδιδόμενης το κιγκλίδωμα. Υπάρχουν επιλογές και προοπτικές που επηρεάζονται από την δική σου ανθρώπινη ακεραιότητα. Όποιος σου είπε ότι υπάρχουν συγκεκριμένες, απλές και άμεσες λύσεις σε τέτοιες επιλογές σου είπε ψέμματα. Διαλέγεις μια χώρα ανάλογα με το αν έχεις γνωστούς/συγγενείς, αν μπορείς να επικοινωνήσεις στη γλώσσα τους, αν μπορείς να κάνεις ένα άμεσο ξεκίνημα και μετά βλέπεις πως πάει. Αποφάσεις παίρνεις κάθε μέρα και πράττεις αναλόγως και ποτέ δεν θα επιμείνει κάποιος σε μια οριστική απόφαση για 100 χρόνια. Αλλά δεν φταις εσύ, το ηλίθιο εκπαιδευτικό σύστημα έχει το πρόβλημα που κάνει πλύση εγκεφάλου σε ανθρώπους 15-18 ετών και νομίζουν ότι σε εκείνη την ηλικία θα πρέπει να πάρουν την οριστική απόφαση που θα ορίσει το μέλλον τους. Και για να μην το ξεχάσω, Τρία πουλάκια κάθονταν Καλή συνέχεια
Nephelia Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Αιντιμάλεεε..... ρε soklhtos τι ζητάς συγγνώμη μωρέ για τα ορθογραφικά σου έλεος άσε να λένε κάποιοι απλά εχουν καύλες να τσακώνονται για βλακείες έλεος όσο για τα άλλα Καλά κάνεις και ψάχνεσαι,μην ακούω ηλιθιότητες.Για Γερμανία που ξέρω έχω να σου πω ότι οι Γερμανοί σίγουρα δεν είναι ναζί (λολ) και είναι ΑΨΟΓΟΙ σαν εργατοδότες. ΑΛΛΑ: Δύσκολα θα βρεις Full-Time Job.Αν θες full time κατά πάσα πιθανότητα θα καταλήξεις στο εργοστάσιο (που δεν είναι τόσο κακό όμως). Το καλό στην Γερμανία είναι ότι άμα μάθεις την γλώσσα άψογα μπορείς να στείλεις βιογραφικά για να μάθεις κάποια τέχνη (μόνο που δεν ξέρω πως μεταφράζεται στα γερμανικά το ελληνικό απολυτήριό σου,υπάρχουν διάφορες κατηγορίες).Επίσης αν μάθεις τέχνη το κράτος θα σε πληρώνει κάθε μήνα και δεν θα σε αφήσει στον δρόμο Τώρα για άλλες χώρες...ρωτώντας μόνο τους ίδιους τους κάτοικους.Τώρα όλα αυτά που σου λένε άτομα που μένουν Ελλάδα και δεν εχουν βγει ποτέ εκτός συνόρων είναι παπαριές και μην τα πολυδίνεις σημασία. Κάποια παιδιά εδώ μένουν εξωτερικό,αν σου απαντήσουν καλώς. Τα αγγλικά σου μόλις πας θα γίνουν αυτομάτως καλύτερα.Υπομονή μόνο χρειάζεσαι και επίσης υπομονή και μεράκι για δουλειά.
soklhtos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Αιντιμάλεεε..... ρε soklhtos τι ζητάς συγγνώμη μωρέ για τα ορθογραφικά σου έλεος άσε να λένε κάποιοι απλά εχουν καύλες να τσακώνονται για βλακείες έλεος όσο για τα άλλα Καλά κάνεις και ψάχνεσαι,μην ακούω ηλιθιότητες.Για Γερμανία που ξέρω έχω να σου πω ότι οι Γερμανοί σίγουρα δεν είναι ναζί (λολ) και είναι ΑΨΟΓΟΙ σαν εργατοδότες. ΑΛΛΑ: Δύσκολα θα βρεις Full-Time Job.Αν θες full time κατά πάσα πιθανότητα θα καταλήξεις στο εργοστάσιο (που δεν είναι τόσο κακό όμως). Το καλό στην Γερμανία είναι ότι άμα μάθεις την γλώσσα άψογα μπορείς να στείλεις βιογραφικά για να μάθεις κάποια τέχνη (μόνο που δεν ξέρω πως μεταφράζεται στα γερμανικά το ελληνικό απολυτήριό σου,υπάρχουν διάφορες κατηγορίες).Επίσης αν μάθεις τέχνη το κράτος θα σε πληρώνει κάθε μήνα και δεν θα σε αφήσει στον δρόμο Τώρα για άλλες χώρες...ρωτώντας μόνο τους ίδιους τους κάτοικους.Τώρα όλα αυτά που σου λένε άτομα που μένουν Ελλάδα και δεν εχουν βγει ποτέ εκτός συνόρων είναι παπαριές και μην τα πολυδίνεις σημασία. Κάποια παιδιά εδώ μένουν εξωτερικό,αν σου απαντήσουν καλώς. Τα αγγλικά σου μόλις πας θα γίνουν αυτομάτως καλύτερα.Υπομονή μόνο χρειάζεσαι και επίσης υπομονή και μεράκι για δουλειά. πραγματικά σου μιλάω είσαι ο μόνος που πήρα μια ξεκάθαρη απάντηση.. ζητάω συγνώμη γιατί έτσι όπως τα λένε.. είναι και έκανα κάνα έγκλημα που έκανα (ποστ). για αυτό το θέμα που με ενδιαφέρει. και όλοι μου λένε πράγματα που δεν θέλω να ακούσω. ο τελευταίος μου λέει 3 πουλάκια κάθονται. το παλικάρι πρέπει να έχει περάσει την τρίτη ηλικία έτσι όπως τα λέει. σε ευχαριστώ πολύ αγορίνα και επιμένω να πάρω κιάλες απαντήσεις
Nephelia Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 έεεε όχι και αγορίνα !!!! Στηθόδεσμο φοράω από τότες που έχω περίοδο ! χαχαχα ! καλή τύχη φίλε
soklhtos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Θα το οριστικοποιήσω με έντονα και μεγάλα γράμματα προτού σου ευχηθώ καλή τύχη. Δεν υπάρχει απάντηση κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου. Πάρτο χαμπάρι μαμώ το φελέκι της εκδιδόμενης το κιγκλίδωμα. Υπάρχουν επιλογές και προοπτικές που επηρεάζονται από την δική σου ανθρώπινη ακεραιότητα. Όποιος σου είπε ότι υπάρχουν συγκεκριμένες, απλές και άμεσες λύσεις σε τέτοιες επιλογές σου είπε ψέμματα. Διαλέγεις μια χώρα ανάλογα με το αν έχεις γνωστούς/συγγενείς, αν μπορείς να επικοινωνήσεις στη γλώσσα τους, αν μπορείς να κάνεις ένα άμεσο ξεκίνημα και μετά βλέπεις πως πάει. Αποφάσεις παίρνεις κάθε μέρα και πράττεις αναλόγως και ποτέ δεν θα επιμείνει κάποιος σε μια οριστική απόφαση για 100 χρόνια. Αλλά δεν φταις εσύ, το ηλίθιο εκπαιδευτικό σύστημα έχει το πρόβλημα που κάνει πλύση εγκεφάλου σε ανθρώπους 15-18 ετών και νομίζουν ότι σε εκείνη την ηλικία θα πρέπει να πάρουν την οριστική απόφαση που θα ορίσει το μέλλον τους. Και για να μην το ξεχάσω, Τρία πουλάκια κάθονταν Καλή συνέχεια φίλε μου πραγματικά να μιλήσω στην γλώσσα σου είσαι με τα καλά σου; επικοινωνείς; ζήτησα ποτέ έτοιμες λύσεις; μόνο τι παίζει ρώτησα για όνομα του θεού μην ξανακάνεις πόστ. εσύ είσαι 3 πουλάκια κάθονται και πίνουν καφέ μαζί σου! έεεε όχι και αγορίνα !!!! Στηθόδεσμο φοράω από τότες που έχω περίοδο ! χαχαχα ! καλή τύχη φίλε χαχαχα... εντάξει οκ μιας και που είσαι πολύ βαρείς θα σε πώ άντρακλα
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 φίλε μου πραγματικά να μιλήσω στην γλώσσα σου είσαι με τα καλά σου; επικοινωνείς; ζήτησα ποτέ έτοιμες λύσεις; μόνο τι παίζει ρώτησα για όνομα του θεού μην ξανακάνεις πόστ. εσύ είσαι 3 πουλάκια κάθονται και πίνουν καφέ μαζί σου! Ποτέ δεν θα πάρεις απάντηση στην πρώτη ερώτηση και δεν πρόκειται να κατανοήσεις ότι τα πράγματα στη ζωή θα περιπλέκονται όσο τα μαλλιά σε μια χτένα. Για αυτό, σε παρακαλώ, ξαναδιάβασε τα posts στο νήμα προτού εγώ παρατήσω κάθε ελπίδα για την νεολαία του αύριο. Η αλήθεια είναι ότι έχω διάθεση να ξαναγράψω με σκοπό να τρολλέψω κάτι άβγαλτα κεφτεδάκια σαν κι εσένα. Τι? Δεν με πιστεύεις?? Διάβασε ξανά την πρώτη λέξη κάθε σειράς στη προηγούμενη παράγραφο, μετέφρασέ το στα αγγλικά κι ύστερα google-αρε το αποτέλεσμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα