soklhtos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Ποτέ δεν θα πάρεις απάντηση στην πρώτη ερώτηση και δεν πρόκειται να κατανοήσεις ότι τα πράγματα στη ζωή θα περιπλέκονται όσο τα μαλλιά σε μια χτένα. Για αυτό, σε παρακαλώ, ξαναδιάβασε τα posts στο νήμα προτού εγώ παρατήσω κάθε ελπίδα για την νεολαία του αύριο. Η αλήθεια είναι ότι έχω διάθεση να ξαναγράψω με σκοπό να τρολλέψω κάτι άβγαλτα κεφτεδάκια σαν κι εσένα. Τι? Δεν με πιστεύεις?? Διάβασε ξανά την πρώτη λέξη κάθε σειράς στη προηγούμενη παράγραφο, μετέφρασέ το στα αγγλικά κι ύστερα google-αρε το αποτέλεσμα. ωραία στο ζητάω φιλικά, μην κάνεις πόστ εδώ, τέλος. δώσε την γνώμη σου αλλού.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 ωραία στο ζητάω φιλικά, μην κάνεις πόστ εδώ, τέλος. δώσε την γνώμη σου αλλού. Βλέπω βελτίωσες την ορθογραφία αλλά γιατί δεν δίνεις το παράδειγμα σε αυτό που ζητάς?
palawiaris Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Για Γερμανία που ξέρω έχω να σου πω ότι οι Γερμανοί σίγουρα δεν είναι ναζί (λολ) και είναι ΑΨΟΓΟΙ σαν εργατοδότες. ΑΛΛΑ: Δύσκολα θα βρεις Full-Time Job.Αν θες full time κατά πάσα πιθανότητα θα καταλήξεις στο εργοστάσιο (που δεν είναι τόσο κακό όμως). Το καλό στην Γερμανία είναι ότι άμα μάθεις την γλώσσα άψογα μπορείς να στείλεις βιογραφικά για να μάθεις κάποια τέχνη (μόνο που δεν ξέρω πως μεταφράζεται στα γερμανικά το ελληνικό απολυτήριό σου,υπάρχουν διάφορες κατηγορίες).Επίσης αν μάθεις τέχνη το κράτος θα σε πληρώνει κάθε μήνα και δεν θα σε αφήσει στον δρόμο Ακόμα ψάχνω να βρω αυτά που γράφεις που τα είδες!!!
Nephelia Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Ακόμα ψάχνω να βρω αυτά που γράφεις που τα είδες!!! δεν τα είδα,εδώ μένω και τα ξέρω
palawiaris Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Ναι και οι γερμανοί εργοδότες είναι τόσο άψογοι που αυτό που θέλουν να κάνουν στην Ελλάδα τώρα,το κατάφεραν πριν μερικά χρόνια ήδη στην Γερμανία φέρνοντας Ρώσσους και ρίχνοντας το μεροκάματο στην μέση. Και όχι μόνο που ρίξανε τα μεροκάματα,αλλά φτιάξανε και τους ενοικιαζόμενους εργάτες,δηλαδή δουλεύεις στην τάδε εταιρία μέσω μιας άλλης εταιρίας.Και η άλλη εταιρία θα σου κρατάει ένα μεγάλο ποσοστό και εσύ εκτός ότι θα παίρνεις λίγα λεφτά,αργότερα στην σύνταξη θα χάσεις πάρα πάρα πολύ.Και θα είσαι πάντα νέος και χωρίς δικαιώματα.Ακόμα και μετά από 10 χρόνια εργασίας. Και είναι αρκετά δύσκολο να μπεις σε μια εταιρία απευθείας. Είναι τόσο άψογοι που άμα είσαι άρρωστος σε πετάνε ή σε στέλνουν σε άλλο πόστο για τιμωρία.Εξαιρούνται οι παλιοί. Αν μάθεις τέχνη το κράτος δεν σε πληρώνει αλλά σε στέλνει κάπου για δουλειά. Επίσης αν βγεις ταμείο ανεργίας είσαι υποχρεωμένος να αποδεικνύεις ότι στέλνεις αιτήσεις εργασίας.Αλλιώς σου το κόβουνε. Είσαι υποχρεωμένος να δίνεις το παρών κάθε φορά που σε καλούνε.Όποτε τους γκαβλώσει.Αλλιώς τσους Και πολλά άλλα. Τα καλά μεροκάματα στην Γερμανία τελείωσαν εδώ και πολύ καιρό. Εξαιρέσεις πάντα υπάρχουν και ίσως αρκετές. Όλα είναι θέμα τύχης.Το σίγουρο είναι ότι όπου πας θα έχει τρομερή πίεση.
Nephelia Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Ναι και οι γερμανοί εργοδότες είναι τόσο άψογοι που αυτό που θέλουν να κάνουν στην Ελλάδα τώρα,το κατάφεραν πριν μερικά χρόνια ήδη στην Γερμανία φέρνοντας Ρώσσους και ρίχνοντας το μεροκάματο στην μέση. Και όχι μόνο που ρίξανε τα μεροκάματα,αλλά φτιάξανε και τους ενοικιαζόμενους εργάτες,δηλαδή δουλεύεις στην τάδε εταιρία μέσω μιας άλλης εταιρίας.Και η άλλη εταιρία θα σου κρατάει ένα μεγάλο ποσοστό και εσύ εκτός ότι θα παίρνεις λίγα λεφτά,αργότερα στην σύνταξη θα χάσεις πάρα πάρα πολύ.Και θα είσαι πάντα νέος και χωρίς δικαιώματα.Ακόμα και μετά από 10 χρόνια εργασίας. Και είναι αρκετά δύσκολο να μπεις σε μια εταιρία απευθείας. Είναι τόσο άψογοι που άμα είσαι άρρωστος σε πετάνε ή σε στέλνουν σε άλλο πόστο για τιμωρία.Εξαιρούνται οι παλιοί. Αν μάθεις τέχνη το κράτος δεν σε πληρώνει αλλά σε στέλνει κάπου για δουλειά. Επίσης αν βγεις ταμείο ανεργίας είσαι υποχρεωμένος να αποδεικνύεις ότι στέλνεις αιτήσεις εργασίας.Αλλιώς σου το κόβουνε. Είσαι υποχρεωμένος να δίνεις το παρών κάθε φορά που σε καλούνε.Όποτε τους γκαβλώσει.Αλλιώς τσους Και πολλά άλλα. Τα καλά μεροκάματα στην Γερμανία τελείωσαν εδώ και πολύ καιρό. Εξαιρέσεις πάντα υπάρχουν και ίσως αρκετές. Όλα είναι θέμα τύχης.Το σίγουρο είναι ότι όπου πας θα έχει τρομερή πίεση. εε,οκ. Τι να σου πω μάλλον έπεσες σε μλκ εργοδότη,σε μια χώρα 81εκ πλυθησμού συμβαίνει και αυτό.(αν και απ'οτι κατάλαβα δεν έχεις δουλέψει Γερμανία γιατί είπες προλίγο ψάχνω να βρω αυτά που είπες) Επίσης καμία σχέση όλα αυτά που είπες. 1)Το κράτος σε πληρώνει τα 3 χρόνια που μαθαίνεις εσύ τέχνη.Σου παρέχει σπίτι και ρεύμα.Τα άλλα λεφτά τα στέλνει στον εργοδότη σου,που αυτός πάλι τα στέλνει σε σένα. 2)Για το ταμείο ανεργείας δεν ανέφερα τίποτα,εννοείται ότι πρέπει να αποδείξεις ότι ψάχνεις για δουλειά Δεν σε πληρώνουν για να κάθεσαι 3)Δεν είσαι υποχρεωμένος να δίνεις το παρόν.Σου δίνουν την ευκαιρία μέχρι και 3 φορές να αιτιολογήσεις γιατί δεν πήγες,αν τους πας χαρτί από γιατρό ειδικά δεν σου λένε τίποτα.Καλά κάνουν στο κάτω κάτω,όπως είπα και πριν είναι ΑΥΤΟΙ που σε πληρώνουν όσο μένεις άνεργος και δεν μπορείς να το κολοβαράς όλη μέρα και να τους έχεις γραμμένους. 4)Ναι,υπάρχουν οι ενοικιαζόμενοι εργάτες.Αλλά και αυτοί παίρνουν μεροκάματο από 8 Ευρώ την ώρα,τώρα αν τα δικά σου στάνταρ είναι τόσο ψιλά είναι άλλο θέμα (δεν ήξερα ότι στην Ελλάδα πληρώνουν τόσα ) 5)Η εταιρία που σε στέλνει στο εργοστάσιο σου κρατάει τους φόρους, τα ασφαλιζόμενα για την σύνταξή σου και σου παρέχει ασφάλιση για τους γιατρούς.Δηλαδή που το περίεργο ; 6)Αν δει ο εργοδότης σου ότι ανά 1 μήνα βγένεις άρρωστος λόγω συνηθισμένης γρίπης,εννοείται ότι κάποια μέρα θα σε πετάξει έξω Πρώτον γιατί φαίνεται να μην θέλεις να δουλέψεις και δεύτερον όταν εσύ λείπεις κάθε φορά τρεις μέρες,δύο μέρες,5 μέρες,ο εργοδότης σου πρέπει να βρει αντικαταστάτη για σένα,αυτό σημαίνει να έχει άτομο που είναι όλο το 24ωρο διαθέσιμος.Και επειδή έχω βρεθεί στην θέση "θα σε πάρω τηλέφωνο για δουλειά ΕΑΝ κάποιος ΔΕΝ έρθει" πίστεψέ με ΔΕΝ είναι καθόλου ωραίο.Είναι λίγοι πλέον που το ανέχονται αυτό. Εγώ είπα στον soklhto ότι είναι δύσκολα να βρει ολημερή δουλειά στην Γερμανία,οπότε δεν βλέπω που διαφωνείς μαζί μου Το ίδιο πράγμα λέμε. Και ναι,σαν εργοδότες οι Γερμανοί ΕΙΝΑΙ άψογοι.Ελα εδώ να δουλέψεις με΄Έλληνες και Ιταλούς που έχουν καβαλήσει τα καλάμια,να σου φύγει η γλύκα.
Arein Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Φιλε μου δες και μια την Αγγλια αλλα οχι Λονδινο ειναι πολυ ακριβα εκει σε καποια αλλη πολη, ακομα και Σκωτια ειναι πολυ καλα για δουλεια, αλλα ειναι αναγκαιο να μιλας την γλωσσα παντος. Ειναι ρισκο και θα πρεπει να σιγουρεψεις πολλα πραγματα πρωτου πας και θα χρειαστεις και αρκετα λεφτα μαζι σου για αρχη. Δες και αυτο το λινκ για δουλεια.. http://jobseekers.direct.gov.uk/homepage.aspx?sessionid=76d379af-cd28-4919-a276-46e40b062746&pid=1
hewey Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Ποτέ δεν θα πάρεις απάντηση στην πρώτη ερώτηση και δεν πρόκειται να κατανοήσεις ότι τα πράγματα στη ζωή θα περιπλέκονται όσο τα μαλλιά σε μια χτένα. Για αυτό, σε παρακαλώ, ξαναδιάβασε τα posts στο νήμα προτού εγώ παρατήσω κάθε ελπίδα για την νεολαία του αύριο. Η αλήθεια είναι ότι έχω διάθεση να ξαναγράψω με σκοπό να τρολλέψω κάτι άβγαλτα κεφτεδάκια σαν κι εσένα. Τι? Δεν με πιστεύεις?? Διάβασε ξανά την πρώτη λέξη κάθε σειράς στη προηγούμενη παράγραφο, μετέφρασέ το στα αγγλικά κι ύστερα google-αρε το αποτέλεσμα. ωραία στο ζητάω φιλικά, μην κάνεις πόστ εδώ, τέλος. δώσε την γνώμη σου αλλού. Ο triapoulakia αγαπητέ soklhtos σου έδωσε την πιο πολύτιμη συμβουλή και αρκετοί, μαζί κι εσύ, δεν το βλέπουν. Δεν είναι άσπρο και μαύρο η ζωή, η χώρα μετανάστευσης δεν είναι ένα install στα windows, με next next next και finished. Αν πραγματικά θέλεις να φύγεις δεν το ξέρεις καν ακόμα. Ακόμα κι αν το επιδιώκεις τώρα. Μπορεί να πας οπουδήποτε και σε 2 χρόνια να σου λείπει τόσο η Ελλάδα που να γυρίσεις, μπορεί να περάσεις τέλεια και να βρεις και δουλίτσα και να μείνεις για πάντα. Μπορεί μετά να ξαναφύγεις και να πας εκεί που σου έλεγαν ότι δεν είναι καλά. Μη σκέφτεσαι με στεγανά. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά και τ αυτιά σου τεντωμένα για ευκαιρίες, όχι για "χρυσές απαντήσεις". Και για να σου δώσω ένα next στην εγκατάσταση του προγράμματος μετανάστευση, που θες να κάνεις, μπορώ να σου πω ότι η Ευρώπη, κατά τη γνώμη μου, είναι σε άσχημη κατάσταση. Η αγορά εργασίας δυσκολεύει από τον ανταγωνισμό χιλιάδων ανθρώπων από το Νότο και την Ανατολική Ευρώπη, χώρια τους έξω, που συρρέουν στο Βορρά. Σαφώς ο Καναδάς και η Αυστραλία αλλά και οι πλούσιες αραβικές πόλεις (πχ Αμπου Ντάμπι) είναι σε καλύτερη μοίρα. Αυτό δε σημαίνει όμως οτι είναι μαθηματικά βέβαιο πως θα πετύχεις σ αυτές ή ότι θα αποτύχεις στην Ευρώπη. Πριν 9 χρόνια ήμουν στην ηλικία σου και με εκνεύριζε όταν μου έλεγαν ότι θα "μεγαλώσω και θα δω". Όμως τελικά είδα. Και απόψεις άλλαξα, και στάνταρ, και προτεραιότητες και όλα. Οι εμπειρίες πλάθουν το χαρακτήρα σου και ειλικρινά σου λέω δεν μπορείς να ξέρεις ΠΟΤΕ πώς θα βλέπεις τα πράγματα και τη ζωή σου σε 3-5-7 χρόνια. Γνώμη μου είναι μάθε καλά αγγλικά γιατί χρειάζονται παντού. Να μάθεις και τα ελληνικά καλά και την ορθογραφία τους, όχι για την ορθογραφία, αλλά γιατί θα αποκτήσεις την αυτοπεποίθηση της ταυτότητάς σου. Να μη ντρέπεσαι για την καταγωγή σου και να μην έχεις τα μυαλά πάνω από το κεφάλι σου συνέχεια γιατί θα το πάρουν χαμπάρι και θα σε σκίσουν. Τον τσαμπουκά να μάθεις πότε να τον δείχνεις και πότε να τον κάνεις πέρα. Θα ήταν το πιο εύκολο πράγμα να σου πούμε 15 άτομα εδώ μέσα να πας στην τάδε χώρα και τέλος. Αυτό είναι μηδενική βοήθεια κι ας σου φαίνεται χρήσιμο. Χρήσιμα είναι αυτά που σου είπε ο triapoulakia και όσοι άλλοι τα ανέφεραν: - Διαλέγεις τόπο με κριτήριο τη γλώσσα και την πρόσβαση: έχεις άνθρωπο εκεί; έχεις διαμονή; πρωτεύουσα ή επαρχία; χρειάζονται "τέλεια" αγγλικά ή απλά καλά; - Χτυπάς πρώτα τις πόρτες που γνωρίζεις πως έχεις κάποια προσόντα και όχι όλες ανεξαιρέτως μονομιας. Αλλιώς θα χάσεις χρόνο, ενέργεια και χρήμα ακόμα χωρίς λόγο. - Προσπάθησε αν έχεις τη δυνατότητα να αποκτήσεις εξειδίκευση ή άλλα προσόντα ή πτυχία που συνάδουν με το αντικείμενό σου. - Το internet είναι πια βασικό εργαλείο εύρεσης εργασίας, είτε ειδικευμένης είτε ανειδίκευτης. Ξεκοκάλισε το google και διάβασε τι γράφουν τα forum των expats σε κάθε χώρα (expatriates). Όσο για τη συζήτηση περί εργοδοτών, κατά την ταπεινή μου άποψη οι Γερμανοί δεν είναι τίποτα υπέροχοι άνθρωποι. Απλά στη Βόρεια Ευρώπη γενικά, όχι μόνο στη Γερμανία, η εργασιακή νομοθεσία τηρείται περισσότερο και υπάρχουν κατά τόπους παροχές που δεν έχουμε στην Ελλάδα. Εδώ και κάποια χρόνια γινόταν προσπάθεια καταπολέμησης της μάυρης εργασίας και γι΄αυτό η εκμετάλλευση εκ μέρους των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρηματιών είναι λιγότερη από ό,τι εδώ αλλα όχι ανύπαρκτη. Τέλος θα σου συνιστούσα θερμά να είσαι πιο ανοιχτός σε απόψεις που δεν σου ακούγονται σωστές ή όμορφες και μην λες στον άλλο "φύγε από δω να πεις τη γνώμη σου αλλού". Ειδικά αν θές να πας στο εξωτερικό η νοοτροπία είναι αρκετά διαφορετική και καλό θα ήταν να μάθεις να σκέφτεσαι και να λειτουργείς και με άλλους τρόπους εκτός από αυτόν που έχεις αναπτύξει μόνος σου. Καλή τύχη στην αναζήτησή σου.
soklhtos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Ο triapoulakia αγαπητέ soklhtos σου έδωσε την πιο πολύτιμη συμβουλή και αρκετοί, μαζί κι εσύ, δεν το βλέπουν. Δεν είναι άσπρο και μαύρο η ζωή, η χώρα μετανάστευσης δεν είναι ένα install στα windows, με next next next και finished. Αν πραγματικά θέλεις να φύγεις δεν το ξέρεις καν ακόμα. Ακόμα κι αν το επιδιώκεις τώρα. Μπορεί να πας οπουδήποτε και σε 2 χρόνια να σου λείπει τόσο η Ελλάδα που να γυρίσεις, μπορεί να περάσεις τέλεια και να βρεις και δουλίτσα και να μείνεις για πάντα. Μπορεί μετά να ξαναφύγεις και να πας εκεί που σου έλεγαν ότι δεν είναι καλά. Μη σκέφτεσαι με στεγανά. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά και τ αυτιά σου τεντωμένα για ευκαιρίες, όχι για "χρυσές απαντήσεις". Και για να σου δώσω ένα next στην εγκατάσταση του προγράμματος μετανάστευση, που θες να κάνεις, μπορώ να σου πω ότι η Ευρώπη, κατά τη γνώμη μου, είναι σε άσχημη κατάσταση. Η αγορά εργασίας δυσκολεύει από τον ανταγωνισμό χιλιάδων ανθρώπων από το Νότο και την Ανατολική Ευρώπη, χώρια τους έξω, που συρρέουν στο Βορρά. Σαφώς ο Καναδάς και η Αυστραλία αλλά και οι πλούσιες αραβικές πόλεις (πχ Αμπου Ντάμπι) είναι σε καλύτερη μοίρα. Αυτό δε σημαίνει όμως οτι είναι μαθηματικά βέβαιο πως θα πετύχεις σ αυτές ή ότι θα αποτύχεις στην Ευρώπη. Πριν 9 χρόνια ήμουν στην ηλικία σου και με εκνεύριζε όταν μου έλεγαν ότι θα "μεγαλώσω και θα δω". Όμως τελικά είδα. Και απόψεις άλλαξα, και στάνταρ, και προτεραιότητες και όλα. Οι εμπειρίες πλάθουν το χαρακτήρα σου και ειλικρινά σου λέω δεν μπορείς να ξέρεις ΠΟΤΕ πώς θα βλέπεις τα πράγματα και τη ζωή σου σε 3-5-7 χρόνια. Γνώμη μου είναι μάθε καλά αγγλικά γιατί χρειάζονται παντού. Να μάθεις και τα ελληνικά καλά και την ορθογραφία τους, όχι για την ορθογραφία, αλλά γιατί θα αποκτήσεις την αυτοπεποίθηση της ταυτότητάς σου. Να μη ντρέπεσαι για την καταγωγή σου και να μην έχεις τα μυαλά πάνω από το κεφάλι σου συνέχεια γιατί θα το πάρουν χαμπάρι και θα σε σκίσουν. Τον τσαμπουκά να μάθεις πότε να τον δείχνεις και πότε να τον κάνεις πέρα. Θα ήταν το πιο εύκολο πράγμα να σου πούμε 15 άτομα εδώ μέσα να πας στην τάδε χώρα και τέλος. Αυτό είναι μηδενική βοήθεια κι ας σου φαίνεται χρήσιμο. Χρήσιμα είναι αυτά που σου είπε ο triapoulakia και όσοι άλλοι τα ανέφεραν: - Διαλέγεις τόπο με κριτήριο τη γλώσσα και την πρόσβαση: έχεις άνθρωπο εκεί; έχεις διαμονή; πρωτεύουσα ή επαρχία; χρειάζονται "τέλεια" αγγλικά ή απλά καλά; - Χτυπάς πρώτα τις πόρτες που γνωρίζεις πως έχεις κάποια προσόντα και όχι όλες ανεξαιρέτως μονομιας. Αλλιώς θα χάσεις χρόνο, ενέργεια και χρήμα ακόμα χωρίς λόγο. - Προσπάθησε αν έχεις τη δυνατότητα να αποκτήσεις εξειδίκευση ή άλλα προσόντα ή πτυχία που συνάδουν με το αντικείμενό σου. - Το internet είναι πια βασικό εργαλείο εύρεσης εργασίας, είτε ειδικευμένης είτε ανειδίκευτης. Ξεκοκάλισε το google και διάβασε τι γράφουν τα forum των expats σε κάθε χώρα (expatriates). Όσο για τη συζήτηση περί εργοδοτών, κατά την ταπεινή μου άποψη οι Γερμανοί δεν είναι τίποτα υπέροχοι άνθρωποι. Απλά στη Βόρεια Ευρώπη γενικά, όχι μόνο στη Γερμανία, η εργασιακή νομοθεσία τηρείται περισσότερο και υπάρχουν κατά τόπους παροχές που δεν έχουμε στην Ελλάδα. Εδώ και κάποια χρόνια γινόταν προσπάθεια καταπολέμησης της μάυρης εργασίας και γι΄αυτό η εκμετάλλευση εκ μέρους των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρηματιών είναι λιγότερη από ό,τι εδώ αλλα όχι ανύπαρκτη. Τέλος θα σου συνιστούσα θερμά να είσαι πιο ανοιχτός σε απόψεις που δεν σου ακούγονται σωστές ή όμορφες και μην λες στον άλλο "φύγε από δω να πεις τη γνώμη σου αλλού". Ειδικά αν θές να πας στο εξωτερικό η νοοτροπία είναι αρκετά διαφορετική και καλό θα ήταν να μάθεις να σκέφτεσαι και να λειτουργείς και με άλλους τρόπους εκτός από αυτόν που έχεις αναπτύξει μόνος σου. Καλή τύχη στην αναζήτησή σου. για να ρωτάω τα πράγματα που με ενδιαφέρουν, τα έχω ψάξει τα προηγούμενα που είπες όπως. (συγγενείς, πρωτεύουσα, καλά αγγλικά) την γλώσσα είδη την μαθαίνω. την πόρτα των συγγενών μου την έχω είδη χτυπήσει και είδη ψάχνουν δουλίτσα. το θέμα είναι θα μου λύπη η Ελλάδα δεν νομίζω. γιατί έχω φίλες που μένουν εκεί θα με βοηθήσουν, 2) θα βλέπω την οικονομία της χώρας αφού δείχνει και ant1,net,mega. μπορεί και να μου λύψει όμως. αλλά όπως λέω δεν έζησα "πολλά χρόνια" για να το πώ αυτό. τα μάτια μου τα έχω ρωτάω συνέχεια και παίρνω απόψεις χωρίς να μιλάω (ΑΝΤΙΔΡΆΩ Όμως ΌΤΑΝ ΡΩΤΆΩ ΚΆΤΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΆΝΕ ΆΣΧΕΤΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ) τα έχω ψάξει είδη αυτά που λένε. και είδη λέω και θα ξαναπώ ότι να γίνουν όσο πιο συγκεκριμένοι γίνεται σε αυτά που ρωτάω. και άρχισαν να λένε τι αμάξια κυκλοφορούν εκεί. όσο για τον τσαμπουκά δεν ήταν τσαμπουκάς "ήταν αγανάκτηση γιατί απαντάνε πράγματα που τα ξέρω"και ποτέ δεν το παίζω τσαμπουκάς.! τώρα σε ευχαριστώ για την γνώμη σου. αν θες αυτά ζητάω τι οικονομία τι χρήματα παίζουν τι πως είναι να αγοράζεις πράγματα για το σπίτι απαραίτητα. ευχαριστώ πολύ για την γνώμη σου την εκτιμώ. (φιλικά πάντα soklhtos)
makismakis2 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 παντως και στην αυστραλια που πηγε πολλυς κοσμος δεν παει και καλα... http://www.mynews.gr/9/757450/%CE%B8%CE%B1-%CF%87%CE%B1%CE%B8%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%87%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CE%B5%CF%82-%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CF%85%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%B1
palawiaris Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Πουθενά δεν πάει καλά φίλε. Και εγώ γερμανία με μόνιμο συμβόλαιο και μας γονιμοποιούν χωρίς σάλιο.Παντού. Και έχω ακούσει και δει ιστορίες άστα να πάνε. Και ας λένε ότι έχουν άψογους εργοδότες.Για τα 3 μέτρα είναι όλοι τους.
kkostas77 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Στέκομαι σε ένα μόνο πράγμα που έγραψες φίλε μου... την γλώσσα ήδη την μαθαίνω Θα στο γράψω όσο πιο κομψά μπορώ. Με τον ανταγωνισμό που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη, ΕΙΔΙΚΑ στον τομέα των υπολογιστών, οι περισσότερες εταιρίες σε ότι αφορά τη γλώσσα (καθαρά σε αυτο αναφέρομαι) απαιτούν: Τα αγγλικά σου να είναι mother και η γνώση της εγχώριας γλώσσας να είναι fluent. Ακόμα και αν υποθέσω πως έχεις πτυχίο proficensy στα Αγγλικά, δεν είσαι καν σε επίπεδο fluent. Και για να φθάσεις έστω στο επίπεδο αυτό στη μητρική γλώσσα της χώρας που θα δουλέψεις, χρειάζεσαι χρόνια εντός της χώρας, μιλώντας μόνο αυτή τη γλώσσα. Aπο προσωπική εμπειρία.... Η δουλειά σε άλλη χωρα, εμπεριέχει αρκετές προυποθέσεις που πολλές από αυτές σου έχουν ήδη γράψει τα παιδιά παραπάνω. Σε συμβουλεύω, πριν ακούσεις τον οποιονδήποτε, έστω και αν δουλεύει σε ξένη χώρα, πως υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες, να τον ρωτήσεις τι παίζει με τον ανταγωνισμό
Nephelia Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Πουθενά δεν πάει καλά φίλε. Και εγώ γερμανία με μόνιμο συμβόλαιο και μας γονιμοποιούν χωρίς σάλιο.Παντού. Και έχω ακούσει και δει ιστορίες άστα να πάνε. Και ας λένε ότι έχουν άψογους εργοδότες.Για τα 3 μέτρα είναι όλοι τους. Δεν γίνεται να έχεις μόνιμο συμβόλαιο και να λες ότι είναι όλοι για τα 3 μέτρα.
insomniaK Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Ε ναι ρε παλαβιάρη! Ντάξει είπαμε ψηλό οι Γερμανοί, αλλά όχι και τόσο!
ikaruga24 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Πουθενά δεν πάει καλά φίλε. Και εγώ γερμανία με μόνιμο συμβόλαιο και μας γονιμοποιούν χωρίς σάλιο.Παντού. Και έχω ακούσει και δει ιστορίες άστα να πάνε. Και ας λένε ότι έχουν άψογους εργοδότες.Για τα 3 μέτρα είναι όλοι τους. Αν ειναι ο δικος σου εργοδοτης για τα 3 μετρα τοτε εγω που ημουν εντελεως στον αερα ο δικος μου εργοδοτης τι χρειαζεται?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα