SAMSON 200 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Ναι σαν άδειο το βλεπει στην TV .το εκανα σε FAT.AΑΑΑΑΑ ξεχασα να σου πω οτι το δοκιμασα σε σε αλλο υπολογιστη και το διαβαζει κανονικα με το εικονιδιο με τα παντα . και εβαλα και μια ταινια μεσα στην TV και επαιξε κανονικα το βαζω στον δικο μου υπολογιστη πουθενα το εικονίδιο γαμοοοοο τοοο κοολο κουτι θα το σαπσωωωωωω ... παντος σε υπερευχαριστω για την πολυτιμη βοηθεια.
washcloud Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Το "disk wipe" που τα πρωτάρχισε, το εγκατέστησες; Είναι είναι πρόγραμμα που τρέχει χώρίς εγκατάσταση; Αν το εγκατέστησες, για απεγκατάστησέ το.
SAMSON 200 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Ναι το εχω απεγκαταστησει απο την αρχη το wip δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει.να εισαι καλα ρε παλικαρι αλλα δεν το κοβω να βγαινει ακρη με το κολομηχανιμα.
washcloud Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Για δοκίμασε να κάνεις μια "επαναφορά συστήματος".
SAMSON 200 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Μορεις να με βοηθήσεις να μου πεις πως κανουμε επαναφορα συστηματος.. να εισαι καλα και ευχαριστω που ασχολείσαι με το προβλη μα μου και συγνωμη αν σε εχω πρηξει..
washcloud Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 No worries. Έναρξη (Start)/Όλα τα προγράμματα/Βοηθήματα/Εργαλεία συστήματος (την έχω "πειράξει" εγώ τη διαδρομή και δεν θυμάμαι αν έτσι που στην είπα μείναι κανονικά, αλλά κάπου εκεί θα τη βρεις), διαβάζεις τις οδηγίες του παραθύρου που θ' ανοίξει, και τις ακολουθείς για να επιστρέψεις σε προηγούμενο σημείο του συστήματος πριν εγκαταστήσεις το πρόγραμμα που λέμε. Αν το είχες βάλει πριν πχ 4 μέρες, και βλέπεις στο "ημερολόγιο" της επαναφοράς, σημείο χρονικό για επαναφορά πχ στις 1/2/2012, γύρνα σ' αυτό. Θα κάνει restart το πισί για να την ολοκληρώσει, οπότε να μην έχεις ανοιχτό κάτι που δεν έχεις σώσει (κα'να Word ας πούμε).
SAMSON 200 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 E................. OXI ΡΕ ΓΑΜΟΤΟ παω εναρξη ολα τα προγραμματα και απω στα βοηθηματα και ειναι κενο μαλλον κατι εγινε ε ρε σαραβαλο ειναι αυτος ο υπολογιστης σορρυ που σε απασχολο συνεχεια.....
washcloud Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Είπαμε, μην αγχώνεσαι. Έναρξη/Εκτέλεση (Run) και γράψε μέσα στο παραθυράκι που θ' ανοίξει C:\WINDOWS\system32\Restore\rstrui.exe , πάτα Enter, και δες αν ανοίγει η "επαναφορά".
SAMSON 200 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Eσαι τελειος με αυτο τον τροπο μπαινει.Μου βγαζει μια καρτελα με 3 επιλογες....επαναφορα του υπολογιστη μου σε προηγουμενο χρονικο σημειο.......δημιουργια ενος σημειου αναφορας και αναιρεση της τελευταιας επαναφορας λογικα το πρωτο δεν επιλεγω. να εισαι καλα για την βοηθεια.
washcloud Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Ναι το πρώτο είναι, και ψάξε να βρεις μια ημερομηνία με "bold" (έντονους χαρακτήρες), και δες αν δίπλα αναφέρει σημείο επαναφοράς, και δοκίμασε να επιστρέψεις σε αυτό.
SAMSON 200 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Το γυρισα πισω και μετα με εκανε επανεκκινηση.Μολις ανοιξε μου εγραψε αυτο ......Αυτη η επαναφορα δεν διόρθωσε το προβλημα... και πιο κατω εγραφε... επιλεξτε ενα αλλο σημειο επαναφορας.... η.... αναιρεση αυτης της επαναφορας και μετα OK. Πατησα ΟΚ ανοιγει ο υπολογιστης βαζω το usb τιποτα... θελει πεταμα απο τον τεταρτο..να εισαι καλα για τη βοηθεια..
washcloud Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Ε βασικά, στη χειρότερη κάνε μια επανεγκατάσταση των Windows...("format", δηλαδή).
SAMSON 200 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 H ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ .να εισαι καλα και σε υπερ ευχαριστω που ασχοληθηκες τοσο πολυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα