Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας :) θα ηθελα να ρωτησω αν μπορει καποιος να φτιαξει ενα video η ενα με φωτογραφιες και να εχει σχεση για την δημοκρατια της χωρας..αν εχει φωτογραφιες να παιζει μια μουσικη και να διχνει διαφορα σχετικα με την δημοκρατια της χωρας..αν εχει video σκεφτηκα να εχει και ενα αποσπασμα απο το video που εβγαλαν οι ανονυμους για την ελλαδα και να παρουμε εκει που λεει πως χαθηκε η δημοκρατια κτλπα..και απο εκει να βαλετε οτι θελετε σχετικα με την δημοκρατια..

Οποιος το κανει θα του ειμαι υποχρεως :)

Δημοσ.

γιατι δεν ψαχνεις να το κανεις εσυ μονος σου ;

Καλα ρε μεγαλε χαλαρωσε να 'ουμε...

Ειπαμε να παλεψουμε για την δημοκρατια και τα δικαιωματα μας, οχι να κουραστουμε...

Δημοσ.

Καλα ρε μεγαλε χαλαρωσε να 'ουμε...

Ειπαμε να παλεψουμε για την δημοκρατια και τα δικαιωματα μας, οχι να κουραστουμε...

grin.png grin.png grin.png

Δημοσ.

Γεια σας :) θα ηθελα να ρωτησω αν μπορει καποιος να φτιαξει ενα video η ενα με φωτογραφιες και να εχει σχεση για την δημοκρατια της χωρας..αν εχει φωτογραφιες να παιζει μια μουσικη και να διχνει διαφορα σχετικα με την δημοκρατια της χωρας..αν εχει video σκεφτηκα να εχει και ενα αποσπασμα απο το video που εβγαλαν οι ανονυμους για την ελλαδα και να παρουμε εκει που λεει πως χαθηκε η δημοκρατια κτλπα..και απο εκει να βαλετε οτι θελετε σχετικα με την δημοκρατια..

Οποιος το κανει θα του ειμαι υποχρεως :)

Ποια η ηλικία σου αν επιτρέπεται;

Δημοσ.

Ποια η ηλικία σου αν επιτρέπεται;

15 χρονων ειμαι...

γιατι δεν ψαχνεις να το κανεις εσυ μονος σου ;

δεν ξερω πως..

Δημοσ.

δεν ξερω πως..

Αν ενδιαφερεσαι πραγματικα πως να φτειαξης μπορεις να δημιουργισεις ενα νεο θεμα εδω να σου πουν πως να το κανεις !!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...