taroutatsou Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Έχω ένα στικάκι της pinnacle για τηλεόραση στο pc αλλά το software που είχα αγοράσει (το 2008) δεν είναι συμβατό με win7 και επίσης η εταιρία απ' ότι κατάλαβα δεν προσφέρει άλλα προγράμματα γιατί έχει πουληθεί σε άλλη. Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να δουλέψω το στικάκι με κανένα άλλο πρόγραμμα; Διάβασα κάπου για το vlc αλλά δεν δούλεψε. Αχρησιμοποίητο το έχω το άτιμο και τώρα που το χρειάστηκα με απογοήτευσε...
jim_p Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Χωρις driver το λειτουργικο σου δεν μπορει να καταλαβει τι συσκευη ειναι αυτη που εχεις, οποτε το οποιοδηποτε προγραμμα δεν θα μπορει να την χειριστει. Εκπλησομαι που τα 7 δεν κανουν εγκατασταση καποιον δικο τους driver για αυτο, εφοσον ειναι και τοσο παλιο hardware... Ποιο στικακι ειναι?
taroutatsou Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Pinnacle είναι. 430e νομίζω λέγεται το μοντέλο. nilosgr θα δοκιμάσω τώρα αυτό που είπες κ θα επιστρέψω με τα αποτελέσματα.
taroutatsou Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Λοιπόν έκανα το ινσταλλ απο τα xp αλλά έχω το εξής πρόβλημα: Δεν "βλέπει" το στικάκι σαν οντότητα! Πέρασα manually το driver του στα 7 αλλά μάλλον αυτό δεν εφαρμόστηκε στα xp ή κατι τέτοιο... Ψάχνω τώρα να βρω πως θα εγκαταστησω τον οδηγο και στα xp.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα